Diriliş Ertuğrul'un eskimeyen siması Engin Altan'dan inanılmaz proje! İzlemeye doyamayacaksınız

Uzun müddettir sıkı tempoda çalışmalarını sürdürdüğü Barbaros dizisiyle TRT1 ekranına tekrardan dönüş yapacak Engin Altan Düzyatan'dan ezber bozan hamle geldi. Barbaros'la tutkunlarını tarihsel serüvene götürecek olan Engin Altan Düzyatan, Babamın Kemanı adlı beyaz perde projesinde Belçim Bilgin ile beraber kameralar karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Diriliş Ertuğrul'un eskimeyen siması Engin Altan'dan inanılmaz proje! İzlemeye doyamayacaksınız
Diriliş Ertuğrul'un eskimeyen siması Engin Altan'dan inanılmaz proje! İzlemeye doyamayacaksınız
GİRİŞ 02.03.2021 14:51 GÜNCELLEME 02.03.2021 14:51
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Diriliş Ertuğrul'daki rolüyle dünya basınının yakıp takip altına aldığı bir isim olmasının yanı sıra farklı coğrafyalarda yaşayan milletlerin de ilgi odağı haline gelen Engin Altan Düzyatan, sinema filmi yapımı müjdesini verdi. Final yapmış olmasına rağmen yankılarını halen geniş çapta hissettirmeye ve aynı tazeliğiyle izlenmeye aralıksız devam eden Diriliş Ertuğrul dizisinde yakaladığı ivmeden sonra Engin Altan Düzyatan, Barbaros ismindeki tarihi diziyle ekranların tozunu atmaya geliyor.

Mucize Doktor 52.bölüm fragmanı ''Kara bulutlar çöküyor!'' Burnundan fitil fitil getirecek...

Bir Zamanlar Çukurova 86.bölüm fragmanı? ''Sakinleşen ortamı alevlendirecek!'' Zehrini saçıyor

Şimdilerde başrolündeki yer alacağı Barbaros dizisi için vaktinin büyük kısmını ayırıp hummalı bir hazırlık sürecinden geçecek olan Engin Altan Düzyatan, Belçim Bilgin'le birlikte Babamın Kemanı adlı beyaz perde projesinde sinema severlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Yönetmenliğini Andaç Haznedaroğlu'nun üstleneceği BKM imzasıyla sinema salonlarında gösterime girecek Babamın Kemanı projesiyle hayranlarını heyecan seviyesini yükselten Engin Altan Düzyatan'ın çekimler için Mart ayı içerisinde sette olacağının bilgisi aktarıldı. 

Masumlar Apartmanı 24.bölüm fragmanı 'Aklı başından gidiyor!' Sudan çıkmış balığa döndüren olay

TRT1'DEKİ YENİ PROJESİ BARBAROS'LA TEBRİK YAĞMURUNA TUTULMUŞTU...

Oyunculuk kariyerinin tam bir altın çağını yaşadığı ve başarı basamaklarını hızlı bir şekilde tırmandığı Diriliş Ertuğrul dizi projesinden sonra Engin Altan Düzyatan için sevenleri Kuruluş Osman kadrosuna girmesi adına çağrı başlatmıştı. Fakat ‘’Ertuğrul Gazi’’ karakteriyle yeteneğini konuşturarak ülkemizde olduğu kadar yabancı ülkelerin de dikkatini üzerine çeken Engin Altan Düzyatan’ın Barbaros dizisinde ekran önüne geçeceği gün yüzüne çıkmıştı.

Tüm bunların yanı sıra, Diriliş Ertuğrul’un final yapmasından sonra belirli bir süre ekranlardan uzak kalarak ailesiyle sıklıkla vakit geçiren ve gelen oyunculuk teklifini kabul edebilmek için birtakım kriterler koyan Engin Altan Düzyatan, sonunda kendisini tatmin edecek bir tarihi projeye imza atması izleyiciler tarafından coşkuyla karşılandı. 

YORUMLAR 15
  • AKTAŞ 3 yıl önce Şikayet Et
    Mevlana dizisi için de Konyada hazırlıklar başladı inşallah
    Cevapla
  • Levent 3 yıl önce Şikayet Et
    Geçen gün 8 yaşındaki kızımdan bir şey istedim ,yada bir şey söyledim. kayı selamı verip buyruk senindir dedi :)))))
    Cevapla
  • Mehmet Demirci 3 yıl önce Şikayet Et
    Barbaroz dizisede hayırlı olsun inşallah oda erturul gibi tutulacağından eminim böylece hiç olmassa tarihimizi hatırlanmış olur geçmişte allah hayırlı ömür versin cüneyit bey hatırlatıyordu şimdide bu engin gardaşım böyle diziler bizim maneviyatımızı kabartıyor çok ça yapılsın İnşallah amin sabırsısılıkla bekliyoruz
    Cevapla
  • Payitaht 3 yıl önce Şikayet Et
    Heyacanla bekliyoruz,
    Cevapla
  • Hamdi 3 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun barbaras adlı yapımın da başarılı olacağına inanıyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazar Denizi'nde güvenliği sağlamak için Türkiye ile temasa geçtiler!
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı