Kırmızı Oda 28.bölüm fragmanı ''Yaptıklarının ceremesini çekiyor!'' Yokluğu yürek kanatıyor

Kırmızı Oda 27.son bölümde elemini ve ızdırabını gülüşüyle maskeleyen Sadi, babaannesinin hayata tutunamayarak ruhunu teslim etmesiyle beraber korkma duygusunu yitirdiğini anlattı. Kırmızı Oda son bölümde; Düştüğü yerden dimdik ayağa kalkmasını bilen Sadi'nin sokaklarda tek başına yaşam sürmeye başlaması ve kaygılarından sıyrılarak sorumluluk ipini göğüslemesi içleri sızlattı. Kırmızı Oda 28.bölüm fragmanı yayında.

GİRİŞ 12.03.2021 11:12 GÜNCELLEME 12.03.2021 11:12
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kırmızı Oda son bölümde; Kimsesizliği ve çaresizliği iliklerine kadar hisseden Sadi, hem üvey annesinden hem de kardeşlerinden gördüğü acımasız muamele yüzünden çilelerin bitip tükenmediği bir çocukluk dönemi geçirdiğini paylaşması ciğerlere bir ok gibi saplandı. Kırmızı Oda 27.son bölümde, Evde yapılması gereken işlerin sorumluluğunu ve yardıma muhtaç babaannesinin bakımını üstlenen Sadi, gerek üvey annesinin gerekse kardeşlerinin işkencesine tek bir kelime dahi etmeden göz yumarak efkarını yüreğinin en derinliklerine gömmüştür.

Gönül Dağı 20.bölüm fragmanı verildi mi? Gönül Dağı'nda moralleri bozan olay: Üzüntüye uğrattı!

Ağzıyla kuş tutsa bile kimseye yaranamayacağının bizzat farkında olsa da evden kovulma kaygısıyla elinden geleni ardına koymamaya devam eden Sadi, tatsız olayın yaşanması sonucunda kardeşinin şiddetine maruz kalarak kapı dışarı edilmesi ve sabaha kadar soğuğun kalarak annesinin sımsıcak hayaliyle ısındığını anlatmasının ardından Kırmızı Oda 28.bölüm fragmanı bekleniyor. Üzerine titrediği ve her türlü imdadına yetiştiği babaannesinin hayat mücadelesinde yenik düşerek son nefesini vermesiyle birlikte dünyası başına yıkılan Sadi, kendisinde korkma duygusu denen hiçbir şeyin kalmadığını ve bu kez kendi isteğiyle üvey annesinin evinden ayrılma kararı alarak sokakta yaşadığını dile getirmesinin akabinde Kırmızı Oda 28.bölüm fragmanı yayında mı?

Uyanış Büyük Selçuklu 24.bölüm fragmanı 'Fırsat düşkünü kuyusunu kazacak!' Sakız gibi yapışıyor

KIRMIZI ODA 28.BÖLÜM FRAGMANI YAYINA GİRDİ!

Olay örgüsü Banu Kiremitçi Bozkurt tarafından oluşturulan, yönetmeliğini ise Cem Karcı'nın üstlendiği OGM Pictures imzasıyla her Cuma akşamı unutulmayacak sahneleriyle TV8 ekranına taşınan Kırmızı Oda 28.bölüm fragmanı ekrana geldi...

KIRMIZI ODA DİZİSİNDE YÜREK YAKAN SAHNE!

KIRMIZI ODA 28.BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncu kadrosunda; Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Salih Bademci, Hande Doğandemir, Melisa Sözen, Halit Özgür Sarı, Gülçin Kültür Şahin, Sezin Bozacı ve Baran Can Eraslan ve Evrim Alasya  gibi isimlerin yer aldığı Kırmızı Oda 28.bölümüyle 12 Mart Cuma tarihinde saat 20:00'da TV8 kanalında seyircisini ağırlamaya hazırlanıyor.

YORUMLAR 1
  • temel 3 yıl önce Şikayet Et
    kanal8 dizi de mi var idi ne zaman actim mi sacma yarisma dandik program gørdum ben
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor
BBC, Rusya'nın Ukrayna'daki kayıplarının 50 bini aştığını tespit etti