Kardeşlerim 4.bölüm fragmanı: Sarsıcı olayların ucu bucağı görünmüyor! Rahat yüzü göremediler

Kardeşlerim 3.son bölümde; Borç alarak geleceğini riske atan Ömer'in, Doruk'a 15 bin lira ödemesinin arkasındaki nedeni duyan Kadir tepkisini sert bir şekilde göstererek ortalığı tozu dumana katar. Kardeşlerim son bölümde; Haksız söylemlere boyun eğmeyen Aybike, herkesi derinden sarsacak itiraf gerçekleştirip Akif ile Suzan'ın çevirdiği gizli işlerden bahsetmesi tufan koparır. Kardeşlerim 4.bölüm fragmanı çıktı mı?

GİRİŞ 10.03.2021 23:26 GÜNCELLEME 10.03.2021 23:26

Kardeşlerim son bölümde; Melisa için düzenlenen doğum günü organizasyonunda kardeşinden öğrendiği akıllara durgunluk veren gerçek karşısında beyninden vurulmuşa dönen Kadir'in Doruk'a saldırıda bulunduğunu gören Akif ağır cümleler sarf etti. Kardeşlerim 3.son bölümde; Ömer'in Doruk'a toplamda 15 bin lira değerinde ödemede bulunduğunu şahit olan Kadir, olayın iç yüzünü aydınlatmaları için kardeşini sorguya çekerken, aracın masraflarını karşılaması adına Doruk'un kendisini sıkıştırdığı ve bununla yetinmeyip onu herkesin önünde rezil ettiğini anlatması bardağı taşıran son damla oldu. Kardeşlerin tutumu karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Nebahat ise açlıktan nefesleri kokarken onlara yardım eli uzattıklarını başlarına kakıp, ''Gidin çöplüğünüze, pislikler!'' sözünü sarf etmesinin işlerin çığırından çıkmasına ortam hazırlamasının ardından Kardeşlerim 4.bölüm fragmanı bekleniyor. Yaşananlara daha fazla tahammül edemeyip suskunluğunu bozan Aybike, ayıbı ve utanmayı önce eşine öğretilmesi gerektiğinin özellikle altını çizip Akif ile Suzan arasındaki meydana gelen yakınlık derecesinden söz ederek eteklerindeki taşları dökmesinin akabinde Kardeşlerim 4.bölüm fragmanı yayında mı?

Teşkilat 2.bölüm fragmanı: ''Vaktimiz kalmadı!'' Ölüm ensesine yapışıyor: Çok geç olabilir...

 

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 55.bölüm fragmanı: İzleyenleri kırıp geçirdi! Show TV dizisinde olay oldu

KARDEŞLERİM 4.BÖLÜM FRAGMANI YAYINA GİRDİ!

Yönetmenlik koltuğunda Serkan Birinci'nin oturacağını ve Gül Abus Semerci'nin de senaryosunu yazacağı NGM yapım imzasıyla ATV ekranlarında her Cumartesi akşamı sürprizlerin ardı arkasının kesilmediği sahneleriyle dizi tutkunlarını ağırlayan Kardeşlerim 4.bölüm fragmanı ekrana geldi...

KARDEŞLERİM 4.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncu kadrosunu; Ahu Yağtu (Suzan), Fadik Sevin Atasoy (Şengül), Celil Nalçakan (Akif), Cüneyt Mete (Orhan), Aylin Akpınar (Emel), Halit Özgür Sarı (Kadir), Yiğit Koçak (Ömer), Su Burcu Yazgı Coşkun (Asiye) gibi isimlerin oluşturduğu Kardeşlerim 4.bölümüyle 15 Mart Pazar tarihinde saat 20:00’da ATV  kanalında izleyici kitlesini ağırlamaya hazırlanıyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsmail Saymaz: Bir binayı almayı beceremeyenlere iktidarı teslim ederler mi?
CHP'de bir yanda para kulesi bir yanda para saçması! 'Bu değirmenin suyu nereden geliyor?'