Teşkilat 2.bölüm fragmanı: 'Ölüyorsak keyfimize ölmüyoruz, vazife bu!' Noktayı koydu...

Teşkilat 1.son bölümde; Alanında uzmanlaşmış istihbaratçıların tim ekibine adını yazdırarak gizli operasyona katılabilmeleri için ailesi dahil herkesi arkasında bırakmaları gerekmektedir. Teşkilat son bölümde; Tim, İHA-SİHA merkezine saldırı girişimi gerçekleştiren teröristlerin kimliklerini tespit ederek, canına kıydıkları mühendislerin kanını yerde bırakmamak üzere atağa geçerler. Teşkilat 2.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 10.03.2021 23:28 GÜNCELLEME 10.03.2021 23:28
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Teşkilat son bölümde; Sınır ötesinde faaliyetlerde üstün başarılar kaydeden İHA-SİHA'ların bulunduğu merkeze teröristler tarafından saldırı yapılarak mühendislerin acımasızca katledilmesi olayların fitilini ateşlemiştir. Teşkilat 1.son bölümde; Ülkenin emniyetini temin eden mühendislerin cinayete kurban gitmesi ve söz konusu merkezin içerisinde yer alan mühim malumatların çalınması üzerine tim ekibinin oluşturulmasına karar kılınır. Saldırı planını hazırlayıp hayata geçiren kişilerle etkili bir biçimde mücadele edebilmek açısından hiç vakit kaybetmeden kurulan tim ekibi için ülkenin hatrı sayılır istihbaratçıları tercih edilirken, bu vazifede rol üstlenebilmeleri için adına dönüşü olmayan koşulu onaylamaları mecburiyetinde kalmalarının ardından Teşkilat 2.bölüm fragmanı bekleniyor. Vatan sevgisini her şeyden önde tutarak güçlüklerin ipini göğüsleyen istihbaratçılar, hayatta olduklarını ailesi başta olmak üzere tüm yakınlarına fark ettirmeden çetin geçen operasyonların düğmesine basmalarının akabinde Teşkilat 2.bölüm fragmanı yayında.

Kardeşlerim 4.bölüm fragmanı: ''İçleri sızım sızım sızlatan konuşma!'' Yüreği kor gibi yanıyor

 

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 55.bölüm fragmanı: İzleyenleri kırıp geçirdi! Show TV dizisinde olay oldu

TEŞKİLAT 2.BÖLÜM FRAGMANI YAYINA GİRDİ!

Yapımcılığında Burak Sağyaşar ve Timur Savcı'nın yer aldığı ve yönetmenlik koltuğunda ise Yağız Alp Akaydın'ın oturduğu TIMS&B Production imzasıyla TRT1 ekranlarında aksiyonun bir an dahi eksik olmadığı olay örgüsüyle reyting fırtınası estiren Teşkilat 2.bölüm fragmanı ekrana geldi...

TEŞKİLAT 2.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Çekimleri Ankara ilinde gerçekleştirilen ve Milli İstihbarat Teşkilat (MİT) dünyasının bilinmeyenlerini ve olayların iç yüzünü aydınlatacak Teşkilat dizisi 15 Mart Pazar tarihinde saat 20:00'da yayın serüvenine başlangıç yapacak. Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncu kadrosunda; Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Nihat Altınkaya, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say ve Yavuz Bingöl’ün yer aldığı Teşkilat dizisine ilişkin en yeni gelişmeleri öğrenmek istiyorsanız bizi takip edin...

YORUMLAR 27
  • @Gülbeyaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Teşekkürler TRT1
    Cevapla
  • @Gülbeyaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Güzel bir dizi ben izliyorum... zaten böyle dizileri severim sadece yılan olmasın yeter bide fare.
    Cevapla
  • Hüsamettin 3 yıl önce Şikayet Et
    son yıllarda Trt gerçekten çok güzel diziler çekmeğe başladı. Ailecek bu dizileri büyük bir keyif alarak izliyoruz. Ancak bazı dizilerde müzik sesinin yüksek ve sürekli olması beni rahatsız ediyor. Bu konu yetkililer tarafından dikkate alınırsa iyi olur.
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    tamam dayı hallederiz sen hiç zahmet edip kumandayla ayarlama sesi :D
    Cevapla
  • karabulut 3 yıl önce Şikayet Et
    bana teşkilatın numarasını verin :)
    Cevapla
  • çotanak 3 yıl önce Şikayet Et
    ğençlerin izlemesi lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi