Kuruluş Osman 51.bölüm 2.fragmanı: Zehrini akıtanları muma çevirecek dev plan! Düğmeye basıyor

Kuruluş Osman 50.son bölümde, Osman'ı ölümle cezalandırmayı kafasına koyan Nikola, Togay'la ortalık kurar. Osman, hedefini tam on ikiden tutturmak adına Cerkutay'a hain süsü verir. Son bölümde, Tekfuru ele geçiren Osman'ın canını bağışlaması için tek koşulu vardır. İkazları dinlemeyen Malhun'un tutsak edildiği Kuruluş Osman 51.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 24.03.2021 23:18 GÜNCELLEME 24.03.2021 23:18
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Kuruluş Osman 51.bölüm fragmanı yayına girerken, bambaşka kılığa giren Nikola, kadim dostunun kanını yerde bırakmamaya ant içer. Togay'la müşterek menfaatler doğrultusunda kuvvetlerini birleştirmeyi göze alır. Son bölümde, Osman planının sorunsuzca işlemesi için Cerkutay'ın hainliğe başvurduğu imajını verir. Kuruluş Osman'da emirleri çiğneyen Malhun hatası yüzünden irtihalin eşiğine sürüklenir. Mühim avantaj sağlayan Togay, Malhun'u tutsak ettiği haberini Osman'a bizzat verir. Osman ise tekfurun hayatta kalabilmesi için Nikola'yla işbirliği yapmayı bırakmasını talep eder. Togay, Malhun'un esaretini koz olarak kullanıp Osman'a şart koşarken Kuruluş Osman 51.bölüm fragmanı geldi. 

Teşkilat 4.bölüm fragmanı girildi mi? TRT1'in esaslı projesi Teşkilat'ta yer yerinden oynayacak

 

Acun Ilıcalı'dan yılın transferi! TRT1'in eskimeyen dizisi Leyla ile Mecnun'u Exxen'e getirecek

KURULUŞ OSMAN 51.BÖLÜM FRAGMANINDA SULAR DURULMUYOR! YENİ KRİZ...

Olay örgüsünü Mehmet Bozdağ, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslı Zeynep Peker Bozdağ'ın yazdığı, genel yönetmenliğinde Metin Günay'ın yer aldığı, gerek zengin oyuncu kadrosu gerekse etkileyici senaryosu ve başarılı prodüksiyonu ile gerilim tufanı estirerek her hafta birincilik tahtını hiçbir rakibine kaptırmayan Kuruluş Osman 51.bölüm fragmanı aktarıldı. 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 187.bölüm fragmanı? Riske atmıyor! Galibiyeti garantileyen atılım

KURULUŞ OSMAN 51.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Diriliş Ertuğrul yapımıyla gerek ülkemizde gerekse dünyanın çeşitli ülkelerinde nam salan Mehmet Bozdağ'ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğinde de Ahmet Yılmaz ve Fethi Bayram ikilisinin bulunduğu Bozdağ Film farkıyla kaliteli ve iddialı sahneler çıkaran Kuruluş Osman 51.bölümüyle 24 Mart Çarşamba tarihinde saat 20:00'da akıllardan silinmeyecek sahneleriyle dizi severlerin huzuruna geçecek.

Uyanış Büyük Selçuklu 26.bölüm fragmanı 'Paçaları tutuşuyor!' Kirli çamaşırlarını ortaya döktü

YORUMLAR 24
  • Atak 2 yıl önce Şikayet Et
    Muhteşem yapıtlara imzalar atılmakta.Böyle diziler tarihimizi bizlere birkez daha sevdirdi.Ayrıca dünyanın bir çok ülkesinde bu diziler sevilerek izlenmekte.Buna benzer bir çok dizi yapılmasını sabırsızlıkla bekliyoruz.
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın yapımcı ve senaristler, tarihi dizi seyretmek istiyoruz. Ancak yapılan yorumlara baktığımızda, hep eleştiriliyorsunuz. Ha bu arada ben Selçuklu be diriliş Ertuğrul’un tekrar bölümlerini izliyorum.
    Cevapla
  • Kelo 2 yıl önce Şikayet Et
    Tarih denen bir şey bırakmadınız, artık bitirin bu saçmalığı.. tarihimizin bir şerefi var be!
    Cevapla
  • Hamdi 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu dizinin tek bir bolumunu bile izlemedim ve izlemem. Cok sebebi var, en buyuk sebep Ertugrulun bu diziden ayrilis sekli. Bozdag Ertugrul sevenlerini hayal kirikligina ugratti. Arti bu dizi tarihimizi dogru durust yansitmiyor. Dizi olsa'da tarihimizi mumkun oldugu kadar dogru ve gercek sekilde yansitmasi lazim.
    Cevapla
  • baba2125 2 yıl önce Şikayet Et
    EEE selena ve bez bebekten sonra bu dizler ağır geldi bazılarına
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fena saçmaladı! Özgür Özel'den ilginç darbe çıkışı: ‘Onlar yaparsa teslim olurum’
Kaza gününe dair yeni görüntü ortaya çıktı! O 7 kişi tek tek tespit edildi