Kuruluş Osman 54.bölüm 2.fragmanı Nikola'dan inanılmaz sözler! 'Benim yapacaklarımdan sonra...'

Kuruluş Osman 53.son bölümde kaçacak başka hiçbir deliği kalmayan Dündar için yolun sonu görünmeye başladı. Osman, düşmanının ekmeğine yağ süren Dündar'ı nihayet kıskıvrak yakalamayı başarır. Kuruluş Osman'da Aygül, gizli kapaklı işler çeviren Hazal Hatun'a kılıcıyla ölüm korkusunu iliklerine kadar hissettirir. Yapılanı cezasız bırakmayacak Osman'ın okuyla Dündar'ı hedef aldığı Kuruluş Osman 54.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 14.04.2021 17:21 GÜNCELLEME 14.04.2021 17:21
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kuruluş Osman 54.bölüm fragmanında maskesi düşüp köşeye sıkışınca ne yapacağını bilemez hale gelen Dündar'ın çaresizliği ekrana yansıdı. Savcı, oğlunun katledilmesinde önemli payı olan Dündar'ın biletini kesmek konusundaki kesin kararlılığını sürdürür. Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanında Osman, Dündar'ın katiyen kabul edilemez ve affedilemez suçunun karşılığını infazla vermeye hazırlanması gerilimi en üst düzeye getirdi. Kuruluş Osman son bölümde ön plana çıkan bir başka ayrıntı ise Aygül, Hazal'ın boğazına kılıcı dayayarak hayatı boyunca etkilerini aklından silip atamayacağı korkuyu yaşatır. Tüm bunların dışında Osman'ın, düşmanın oyunlarına çanak tutan Dündar'ın fişini bir an evvel çekmek için ne yapacağı da kafalarda soru işareti oluşturdu.

TRT1'in dikkat çeken tarihi dizisi Mavera konusu! Mavera Hace Ahmed Yesevi güçlü oyuncu kadrosu

Kuruluş Osman 54.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Olay örgüsünü Mehmet Bozdağ, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslı Zeynep Peker Bozdağ'ın yazdığı, genel yönetmenliğinde Metin Günay'ın yer aldığı, gerek zengin oyuncu kadrosu gerekse etkileyici senaryosu ve başarılı prodüksiyonu ile gerilim tufanı estirerek her hafta birincilik tahtını hiçbir rakibine kaptırmayan Kuruluş Osman 54.bölüm fragmanı yayınlandı.

Kuruluş Osman 54.Bölüm Ne Zaman Başlayacak?

 

Diriliş Ertuğrul yapımıyla gerek ülkemizde gerekse dünyanın çeşitli ülkelerinde nam salan Mehmet Bozdağ'ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğinde de Ahmet Yılmaz ve Fethi Bayram ikilisinin bulunduğu Bozdağ Film farkıyla kaliteli ve iddialı sahneler çıkaran Kuruluş Osman 54.bölümüyle 14 Nisan Çarşamba tarihinde saat 20:00'da akıllardan silinmeyecek sahneleriyle dizi severlerin huzuruna geçecek.

Kurtlar Vadisi'yle meşhurlaşan Musa Uzunlar'dan gündemi çalkalayan proje! Beklenen nihayet oldu

YORUMLAR 2
  • Ahmed 2 yıl önce Şikayet Et
    TV dizilerinin hiç birisi gerçek tarihi yansıtmıyor. Türk milleti, askeri, polisi bu kadar zayıf değil.
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 2 yıl önce Şikayet Et
    Nihayet Dündar’ın ihaneti ortaya çıkmış. Uzun bir süre her bölüm hainlikleri Osman’ı ve Osmanlı’yı aciz zavallı gösteriyordu. Buna rağmen asla bir Selçuklunun, bir diriliş Ertuğrul’un yerini tutamaz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış