Uyanış Büyük Selçuklu'da seyircinin hesaba katmadığı gelişme! Ani olay akışı değiştirdi...

TRT1'de geniş bir hayran kitlesine sahip olan Uyanış Büyük Selçuklu'da izleyenleri hüzünlendirecek gelişme aktarıldı. Uyanış Büyük Selçuklu'nun revaçta ismi Ekin Koç'un Covid-19 salgınına yakalanması sevenlerini üzüntüye uğrattı. Sencer karakterini üstlenen Ekin Koç'un Korona Virüsü hastalığını kapmasının ardından çekimlere ara verildiği öğrenildi.

Uyanış Büyük Selçuklu'da seyircinin hesaba katmadığı gelişme! Ani olay akışı değiştirdi...
Uyanış Büyük Selçuklu'da seyircinin hesaba katmadığı gelişme! Ani olay akışı değiştirdi...
GİRİŞ 12.04.2021 18:00 GÜNCELLEME 12.04.2021 18:00
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Vaka sayılarında ciddi bir artışın seyredilmesiyle beraber birçok dizi setinde olduğu gibi Uyanış Büyük Selçuklu'da da Korona Virüsü krizi meydana geldi. Uyanış Büyük Selçuklu dizisindeki etkileyici performansı sayesinde başarı basamaklarını hızla tırmanan Ekin Koç'un Covid-19'a yakalandığının bilgisine ulaşıldı. 

Camdaki Kız projesiyle bir ilke imza atıldı! Camdaki Kız 1.bölümüyle başarı çıtasını yükseltti

Yaptırmış olduğu Korona Virüsü testinde pozitif sonucunu alan Uyanış Büyük Selçuklu'nun yıldızı Ekin Koç'un tedavi süreci başlatıldı. Covid-19 vakası tespit edilir edilmez çekimlerin acilen durdurulması kararı alındı. Tüm bunların yanı sıra Uyanış Büyük Selçuklu dizi setinde görevini icra eden pek çok kişinin de izne çıkarıldığı bilgisi kaydedildi.

Bir Zamanlar Çukurova 92.bölüm fragmanı Her yer alev alev yanıyor! Fikret'ten tehlikeli plan...

Uyanış Büyük Selçuklu Oyuncusu Ekin Koç Kimdir?

Ekin Koç 1992 senesinde, Antalya'da hayata gözlerini açmıştır. Lisans eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi İşletme Bölümünde sürdürdü. Akademi 35 Buçuk Sanat Evi'nde oyunculuk alanında eğitim görmüştür. Sevilen isim ilk defa 2013'te Sana Bir Sır Vereceğim adlı dizi projesinde başrol üstlenmiştir.

Koç'un 2014 senesinde Seyfi karakterini oynadığı Benim Adım Gültepe adlı dizinin yayın hayatı kısa olunca başrolünü Neslihan Atagül’le paylaştığı Senden Bana Kalan filminde kameralar karşısına geçerek ilk sinema filmi deneyimini yaşamıştır.

Uyanış Büyük Selçuklu 28.bölüm fragmanı: ''En iyisi bizim gitmemizdir!'' Hicran yolları göründü

Ekin Koç, 20. yüzyıl edebiyatının önemli eserlerinden biri kabul edilen, Kurban Said'in yazmış olduğu Ali ve Nino eserinden uyarlanan Ali ve Nino filminde "Mehmed" karakteri ile izleyici kitlesini ağırlamıştır. Kasım 2015 tarihinde Star TV kanalında yayına girmeye başlayan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde oynadığı Ahmed karakteriyle büyük beğeni toplamıştır.

Oyunculuk kariyerine Hayat Sırları dizisiyle devam eden yetenekli oyuncu Ekin Koç, Bizim İçin Şampiyon isimli beyaz perde yapımında Farah Zeynep Abdullah ve Fikret Kuşkan'la beraber başrolü paylaşmıştır.

YORUMLAR 13
  • Beste 2 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah en kısa zamanda dizi salikla donar .
    Cevapla
  • Nilüfer Tuna 2 yıl önce Şikayet Et
    Yüce Rabbime acil şifalar dilerim.İnşallah en kısa zamanda aramızda olur. Kendisini çok beğeniyoruz. Allah yardımcısı olsun diye dua ediyorum.
    Cevapla
  • Elif 2 yıl önce Şikayet Et
    Uyanış büyük Selçuklu bize geçmişimizi , atalarımızı anlatan bir dizidir.Bizi böyle bir dizi ile buluşturdukları çok teşekkür ederim
    Cevapla
  • İrecep 2 yıl önce Şikayet Et
    Kendisine çok benzeyen bir kardeşi var onu çekimi alıniz
    Cevapla
  • gurbetci 2 yıl önce Şikayet Et
    rabbimiz sifalar verir insallah dualarimiz onlarla .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor
Saldırıdan sonra Putin'den savaş açıklaması: Meşru hedef sayacağız!