Gönül Dağı 24.bölüm fragmanı: Milyonları tesiri altına aldı! Sevenlerinin övünç kaynağı oluyor

Her sahnesiyle izleyenleri kendine hayran bıraktıran Gönül Dağı 24.bölüm fragmanında Ramazan-ı Şerif'e özel görüntüler kullanıldı. Ramazan ayının ehemmiyetinin etki gücü yüksek kelimeler eşliğinde anlatıldığı Gönül Dağı yeni bölüm fragmanı beğeni yağmuruna tutuldu. Manevi duyguları iliklerinize kadar hissedeceğiniz Gönül Dağı dizisi heyecan verici gelişmelerle Ramazan ayında da dizi severlerin huzuruna geçecek.

GİRİŞ 17.04.2021 09:46 GÜNCELLEME 17.04.2021 09:46
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Gönül Dağı 24.bölüm fragmanında 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif'in teşrif edişinin tarifi mümkün olmayan coşkusu yaşanıyor. Paylaşma - Dayanışmanı ayı olarak nitelendirilen Ramazan'da birlik ve beraberliğin öneminin yansıtıldığı Gönül Dağı yeni bölüm fragmanı izleyenleri mest etti. ''Ramazan hangi mevsimde gelirse gelsin, kendine has bir iklimi vardır. Geldiğini hissedersin! Ramazan çocukluğumuzdur bizim, her gün insan ömrüne seneler katan bir bereket pınarıdır.'' sözleri Gönül Dağı seyircisinden tam not aldı.

Kuruluş Osman 55.bölüm fragmanı girildi mi? Kuruluş Osman'da kritik muharebenin alarmı çalıyor!

Gönül Dağı 24.Bölüm Fragmanı Duyuruldu!

Yapımcılığında Ferhat Eşsiz’in yer aldığı, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği, başrollerini Gülsim Ali İlhan ve Berk Atan’ın paylaştığı  "Bozkırda Bir Anadolu Masalı"nı konu olarak işleyen Gönül Dağı 24.bölüm fragmanı paylaşıldı. 

Gönül Dağı 24.Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncu kadrosunda Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli ve Çiğdem Aygün isimlerinin yer alığı Gönül Dağı 24.bölümüyle 17 Nisan Cumartesi tarihinde saat 20:00’da TRT1 kanalında izleyici kitlesinin karşısına heyecan yüklü sahneleriyle geçmeye hazırlanıyor.

Diriliş Ertuğrul'dan Barbaroslar'a geçen Engin Altan’dan ilginç açıklama! Herkes dikkat kesildi

Gönül Dağı Yeni Bölümde Neler Yaşanacak?

Taner ve amcaoğulları, rehin tutuldukları yerden kurtulmanın yolunu ararken, öte tarafta hem Dilek'in hem de amcaoğullarının ailesi telaşlanır. Zamanın iyice daraldığı yerde amcaoğullarına kim yardım edecek? Taner ve Dilek’in söz kesme merasimi yapılabilecek mi?

Uyanış Büyük Selçuklu 29.bölüm fragmanı başlatıldı mı? Melikşah'ın yüreğini kan ağlatan haber!

Fikret'in açtığı velayet davasının ilk mahkemesi yapılır. Sefer ve Zahide'nin beraber gittikleri mahkemede herkesi şaşırtacak olan gelişme ne olacak? Gedelli'ye Ramazan ayı tüm coşkusuyla gelir… Ramazan şenliklerinin ihalesini alan Muammer ve Hüseyin işin içinden çıkamayınca organizasyon amcaoğullarına kalır. Böylelikle kasabada şenlik başlar.

Masumlar Apartmanı 30.bölüm fragmanı var mı? Olmaz denilen oldu: Gerçek aslında çok farklıymış!

YORUMLAR 1
  • Ulubatlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Nerede o İnsta da görüşme esnasında iki acemi çaylağa Bir zamanlar kıbrıs üzerinden açıklama yapmaktırmak istenyen"" Gök Mavi Ten Beyaz ""delirtmeye çalışan Rum hayranı. Resimde görülmüyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul ilçe başkanlığı seçimi anketi belli oldu: İşte İstanbul ortalaması...
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!