Masumlar Apartmanı oyuncusu Farah Zeynep'ten tam kapanma isyanı! "Benim aklım almıyor!"

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde rol alan Farah Zeynep Abdullah tam kapanma kararına tepki gösterdi. Dizide İnci karakterini oynayan ve son dönemde çıkış yakalayan isimlerden biri olan Farah Zeynep Abdullah tam kapanma sürecinde setlerin çalışmaya devam etmesiyle ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Masumlar Apartmanı oyuncusu Farah Zeynep'ten tam kapanma isyanı! "Benim aklım almıyor!"
Masumlar Apartmanı oyuncusu Farah Zeynep'ten tam kapanma isyanı! "Benim aklım almıyor!"
GİRİŞ 29.04.2021 14:50 GÜNCELLEME 29.04.2021 14:51
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Masumlar Apartmanı dizisinde 'İnc'i karakterini oynayan Farah Zeynep Abdullah, tam kapanmada setlerin devam etmesi durumuna isyan etti. Oyuncu yaptığı paylaşımda "Tam kapanmada dizi setleri devam etsin kararı çıktı. Biz de ediyoruz, edelim ama futbolcular bile aşılanırken tam kapanmada çalışan set emekçilerinin aşı planlamasında asla konuşulmamasını benim aklım mantığım almıyor" diyerek tepki gösterdi.

Oyunculuğundaki başarısının yanı sıra özel hayatıyla ve paylaşımlarıyla da dikkat çeken Farah Zeynep Abdullah tam kapanma sonrası setlerin devam etmesi kararıyla ilgili yaptığı paylaşıma hem olumlu hem olumsuz yorum aldı.

Farah Zeynep Abdullah Kimdir

Farah Zeynep Abdullah kimdir?

17 Ağustos 1989 yılında dünyaya gelen Farah Zeynep Abdullah İstanbul doğumludur. Annesi Boşnak kökenli, Türk babası ise Irak Kökenlidir. Babasının ismi Osman, annesinin ismi ise Gülay’dır. Ailesi, İran Şahı Muhammed Rıza Şah Pehlevi’nin son eşi Prenses Farah Diba’yı çok sevdikleri için ismini Farah koymuşlardır. 

İstanbul Saint Michel Fransız Lisesi’nde okurken İngiltere‘ye gitmiş ve Liseyi İngiltere’de tamamlamıştır. Burada bulunduğu sürede Closer isimli tiyatro oyunu ile profesyonel tiyatro hayatına adım atmıştır. Öyle Bir Geçer Zamanki dizisine katıldığı dönemde üniversite 2. sınıfta idi. Bu dönemde okulunu dondurmuş ve oyunculuk yapmış dizinin 2. sezonunda diziden ayrılmış ve İngilterede Kent Üniversitesi Fransızca Drama Bölümü’nden mezun olmuştur.

Öyle Bir Geçer Zamanki dizisi ile ünlenen oyuncu Kurt Seyit ve Şura dizisinde başrol oynamış ve dizide Şura karakterini canlandırmıştır. Bugüne kadar Öyle Bir Geçer Zaman ki, Kelebeğin Rüyası, Kurt Seyid ve Şura, Bi Küçük Eylül Meselesi, Unutursam Fısılda, Barbie Prenses ve Rockstar (seslendirme), Ekşi Elmalar, Bir Litre Gözyaşı ve Arif v 216 gibi projelerde yer almıştır.

YORUMLAR 21
  • hacı emmi 2 yıl önce Şikayet Et
    aklın almıyorsa para ile akıl satan çok.
    Cevapla
  • Ali öztok 2 yıl önce Şikayet Et
    Bende lojistikte calisiyorum gunde 15 eve girip cikiyorum bana asi yapmadilar da bi sen kaldin
    Cevapla
  • Arif 2 yıl önce Şikayet Et
    Millet can peşinde bunlar set peşinde
    Cevapla
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Polis asker asilansinda sen sonraya kal. Sen asilanip para kazanacaksin. Polis asker zor durumda halka yardım edecek.sen ne işe yariyacaksin
    Cevapla
  • Murat Kahraman 2 yıl önce Şikayet Et
    Benim de zaten bu TRT'nin ne yapmaya çalıştığını aklım almıyor! programlarının çoğu SAMAN çağrışımı yapıyor!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi