Masumlar Apartmanı 32.bölüm fragmanı TRT1: Esat'tan Gülben'e ömrü boyunca unutamayacağı sürpriz

TRT1’in etkileyici projesi Masumlar Apartmanı’nda Naci, Safiye’ye sesini duyurabilmenin bin bir türlü yöntemini aramaya koyulur. Masumlar Apartmanı 31.son bölümde, İnci’nin hayatında yer alan yeni iş arkadaşıyla aralarındaki yakınlık derecesini gören Han karşılaştığı manzarayı sindiremez. Safiye, kalbinden silip atamadığı Naci’ye hissettiği duyguları İnci’yle paylaşırken Masumlar Apartmanı 32.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 04.05.2021 18:56 GÜNCELLEME 04.05.2021 18:57
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Masumlar Apartmanı 31.son bölümde, Birdenbire beliriveren Anıl’ın yaşattıkları karşısında psikolojisi alt üst olan Gülben, Han’ın umulmadık hamlesiyle beyninden vurulmuşa döner. Safiye, hafızasından hiçbir koşulda silemediği ve sevgisinin ilk günkü gibi tazeliğini koruduğu Naci’ye karşı hissiyatını İnci’ye itiraf etti. Esat ise cesaretini ve kararlılığını konuşturup Gülben’in mutluluğuna bizzat katkıda bulunmak istediğini Han’a açıkça itiraf etmesinin ardından Masumlar Apartmanı 32.bölüm fragmanı geldi mi? Hapsedildiği mekandan kurtulup Safiye'nin yüzünü görebilmek için can atan Naci'nin bu uğurda yaptığı hareket izleyenleri bir hayli şaşırttı.

Uyanış Büyük Selçuklu 30.bölüm fragmanı Dokunaklı sözler! Ruhunun derinliklerinde geziniyor...

Masumlar Apartmanı 32.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İlk bölümüyle 15 Eylül 2020 tarihinde TRT1 ekranlarında dizi severlerinin huzuruna geçen, yönetmenliğinde Çağrı Lostuvalı'nın yer aldığı ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi adlı romanından uyarlanarak hayata geçirilen OGM Medya imzalı Masumlar Apartmanı 32.bölüm fragmanı yayınlandı.

Masumlar Apartmanı'nda Görülmemiş Kriz! Ortalığı Karıştıran Olay...

Teşkilat 9.bölüm fragmanı: Mete gelişiyle kasıp kavurdu! Fırsat düşkünlerine göz açtırmayacak

Masumlar Apartmanı 32.Bölüm Ne Zaman Başlayacak?

Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncu kadrosunda; Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Merve Dizdar, Alper Saldıran, Metin Çoşkun, Esra Ruşan, Atilla Şendil, Emir Özden, Uğur Uzunel, Gizem Katmer gibi isimlerin bulunduğu Masumlar Apartmanı 32.bölümüyle 4 Mayıs Salı tarihinde saat 20:00'da TRT1 kanalında heyecan ve gerilimin bir an dahi eksik olmayacağı sahneleriyle hayranlarını ağırlayacak.

Masumlar Apartmanı Son Bölümde Neler Yaşandı?

Han, olayların ardından daha sert önlemler almak zorunda kalır. Gülben ise Anıl’la yaşadıklarının şokunu atlatmaya çalışırken bir yandan da Han’ın Esat’ı ondan uzaklaştırmak için yaptığı şeyin ağırlığıyla ezilir ve radikal bir karar alır.

Neriman, Gamze’yi üzmemek için Ege’yle ilişkilerini bir süre daha gizli tutmak ister fakat işler beklediği gibi gitmez. Safiye, ne yapsa Naci’yi aklından çıkaramaz ve yaşadığı hayal kırıklığını hiç beklenmedik birine anlatır.

İnci’nin yeni işe başlaması ve evdekilerin sorunlarının üstüne bir de Anıl’ın eklenmesi, Han’ın kendini iyice köşeye sıkışmış hissetmesine sebep olur. Gülben’e iyice kafayı takan Anıl ise yeni planını devreye sokar.

YORUMLAR 12
  • Tokatlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu berbat psikoloji bozan dizi bir an önce yayından kaldırılmalı
    Cevapla
  • hiçkimse 2 yıl önce Şikayet Et
    safiye dişari cikma virus olursun iyi yapiyorsun evde kal sana tavsiye tamammi 4 kere dişlerini fircala
    Cevapla
  • ihsan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın şu diziyi bir işe yaramaz psikoloji bozar ancak
    Cevapla
  • adim yok 2 yıl önce Şikayet Et
    ne diyorsun sen sevmesen izleme biz izliyorus cok kotisin sen
    Cevapla
  • Boncuk 2 yıl önce Şikayet Et
    Sanamı sorcaz izlerken, reyting rekortmeni bi dizi bu senin boş konuşman bir şey değiştirmiycek. Şimdi ağlayarak bunu günlüğüne yazabilirsin
    Cevapla
  • Sus 2 yıl önce Şikayet Et
    Madem sevmiyorsunuz haberlerinde okuymayin saçma sapan yorumlar yapmayın bi saygı duyun biz izliyoruz bu dizi sayesinde kaç kişi ilesti sizin haberiniz varmı insanlar orada kendi cikrefligini görüp ders çıkarıyor
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    sevmiyorsan izlemezzsin ama biz izliyoruz ve beğeniyoruz az bi saygı lütfen
    Cevapla
  • ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    danışan mahremiyeti üzerinden çatır çatır para kazanmak....var ol gülseren hanım...hele psikolojik danışmanları bozuk saat ustası formunda millete yedirmesi yok mu...çoğunun kendine hayrı yok....
    Cevapla
  • Asuman 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru
    Cevapla
  • Şair 2 yıl önce Şikayet Et
    Güzel bir bakış açısı ve sıradışı.
    Cevapla
  • RTEEBU 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu senaryoyu yazanın aklıyla zoru var herhalde, böyle bir şey olabilir mi apartman komble psikopat, gel git akılla holdingi yönetiyor evi yönetemiyor. Koskoca apartmanda maşaallah iki aile yaşıyor başka aile yok fıkra gibi bulunduğumuz duruma değil bunlara acıyoruz iyi mi?!..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
31 Mart öncesi Ahmed Arif'in şiiriyle Kılıçdaroğlu'ndan manidar gönderme
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması