Kuruluş Osman 57.bölüm fragmanı (ATV) Ortam fena geriliyor! Tartışmanın dozu giderek yükseliyor

ATV’nin popüler projesi Kuruluş Osman’da içleri sızım sızım sızlatan bir hadise vuku buldu. Şehitlik mertebesine erişen Savcı’nın ağzından dökülen son kelimeler yürekleri paramparça etti. Kuruluş Osman 56.son bölümde, Görkem Kanbolat’ın üstlendiği Savcı karakteri olay örgüsü icabı ruhunu teslim etti. Mücadele eden Savcı’nın ansızın ölümü sosyal medyanın gündemine yerleşirken Kuruluş Osman 57.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 03.05.2021 19:19 GÜNCELLEME 03.05.2021 19:19
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kuruluş Osman 56.son bölümde amansız savaşta ağır yara alan Savcı için artık tüm umutlar tükendi. Savcı’nın hayata tutunamayarak son nefesini vermesi obada matem havası oluşturdu. Görkem Kanbolat'ın oynadığı Savcı'nın senaryo gereği şehit edilmesi duygu yüklü dakikalara sahne oldu. Osman, hançerlendiği yerde can çekişen ağabeyinin dokunaklı sözlerini duyunca gözyaşlarına hakim olamadı. Görkem Kanbolat'ın sergilediği oyunculuk performansına sosyal mecrada methiyeler dizilirken Kuruluş Osman 57.bölüm fragmanı geldi mi?

Star TV Seni Çok Bekledim’den keyifleri kaçıracak haber! Final yapan diziler kervanına katıldı

Kuruluş Osman 57.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Senaryosunu Mehmet Bozdağ, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslı Zeynep Peker Bozdağ'ın kaleme aldığı, genel yönetmenliğini Metin Günay'ın üstlendiği, hem zengin oyuncu kadrosu hem de etkileyici senaryosu ve başarılı prodüksiyonu ile gerilim tufanı estirerek her hafta birincilik tahtını hiçbir rakibine kaptırmayan Kuruluş Osman 57.bölüm fragmanı yayınlandı.

Kuruluş Osman'da Beklenmedik Ölüm! Savcı, Hayatını Kaybediyor! 

Kuruluş Osman 57.Bölüm Ne Zaman Başlayacak?

Diriliş Ertuğrul yapımıyla ülkemizde ve dünyanın çeşitli ülkelerinde adını duyuran Mehmet Bozdağ'ın yapımcılığında yer aldığı, yönetmenlik koltuğunda da Ahmet Yılmaz ve Fethi Bayram'ın oturduğu Bozdağ Film farkıyla kaliteli ve iddialı sahneler çıkaran Kuruluş Osman 57.bölümüyle 5 Mayıs Çarşamba tarihinde saat 20:00'da akıllardan silinmeyecek olaylarıyla dizi severlerin huzuruna geçecek.

Kuruluş Osman Son Bölümde Neler Yaşandı?

Osman Bey, Malhun Hatun'un da desteğiyle Bizans-Moğol ordusunun karşısına çıkar. Türk obalarının ölüm kalım savaşına sahne olan savaşta Savcı Bey, Kalonoz tarafından haince sırtından hançerlenir.

Çevre tekfurlardan asker toplayan Nikola, Malhun Hatun'un Osman Bey'le savaşmasına karşılık olarak Umur Bey'in obasına baskın düzenlemeyi planlar. Umur Bey ise Nikola ilişkilerini düzeltmeye çabalarken, emrine karşı çıkan kızı Malhun Hatun'u ağabeyinin yanına sürgün etmeye karar verir.

Bizans-Moğol ittifakını bozmanın yollarını arayan Osman Bey, sürpriz bir strateji geliştirir. Moğollara vergi vermeyi kabul ederek Togay'la anlaşan Osman Bey herkesi şaşırtırken, emrine verilen nökerlerle güçlenen Togay uç bölgesinde hakimiyetini pekiştirmek için bu durumu fırsata çevirmeyi planlar.

Savaşta ağır yaralanan Savcı Bey'in akıbeti ne olacak? Kayıların Bizans-Moğol ordusuna karşı giriştiği savaş nasıl sonuçlanacak? Osman Bey'in Moğol-Bizans ittifakını bozmak için kurduğu oyun nasıl sonuç verecek? Osman Bey, Umur Bey'in Malhun Hatun'u uç bölgesinden göndermesine ne tepki verecek? Bölge tekfurlarından asker toplayan Nikola'nın yeni hamlesi ne olacak? Togay, Osman Bey'in vergi ödeme kararına karşı nasıl pozisyon alacak?

YORUMLAR 4
  • Mavikeman 2 yıl önce Şikayet Et
    Kuruluş Osman, Söğüt, oba, kale, orman çekimlerindeki gerçekçiliğiyle, kıyafetlerden, eşyalara, şamdanlardan atların koşum takımlarına varıncaya kadar sergiledği incelik ve ayrıntılarla, kutlama, toy, tedavi, imaret ve derviş sahnelerindeki inandırıcılığıya, tarihsel olaylarla paralel giden sürükleyici senaryosuyla, başarılı oyuncularıyla, konuya uygun etkileyici müzikleriyle övgüyü hak ediyor.
    Cevapla
  • Baýmyrat 2 yıl önce Şikayet Et
    Muhteşem Ötesi
    Cevapla
  • DERMİŞİM 2 yıl önce Şikayet Et
    cılkı çıkmış basit çarpışma sahneleri ile büyük zaferler kazandık diyebilecek kadar düşmüş tarihi gerçeklikten yoksun olduğu gibi sahnelerde tam bir fiyasko elde dizilerinde çatışma sahneleri ile savaş sahnelerini gerçeğe yakın çekerken bizimkiler hala aynı şablon dizinin tek gerçeği carkutaya biçilen kaftan her oruda bir deli vardır burda da carkutay bir tek o uyuyor
    Cevapla
  • Anladın mı 2 yıl önce Şikayet Et
    Beğenmeyen izlemesin yalvaran yok
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!