Kırmızı Oda 36.bölüm fragmanı Nihal'den şaşırtıcı karar! Zafer'in tutunacağı tek dalı kırılıyor

TV8 kanalında dram yüklü öykülerini içerisinde barındıran Kırmızı Oda projesine taze kan geldi. Yiğit Özşener, Uğur Yücel ve Esra Ronabar'dan sonra Kırmızı Oda 35.son bölümde Melisa Aslı Pamuk transfer edildi. Mitra karakteriyle kameralar karşısına geçen Melisa Aslı Pamuk'u izleyenler duygu seline kapıldı. Geniş yelpazede kitleye sahip olan ve her hafta izleyenleri etkileyen Kırmızı Oda 36.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 07.05.2021 18:34 GÜNCELLEME 07.05.2021 18:34
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

TV8'in dikkat çeken yapımı Kırmızı Oda, yaşam hikayeleriyle olduğu kadar transfer girişimleriyle de son dönemlerde adından sıkça söz ettiriyor. Oyuncuların sergilemiş olduğu performanslarla dizi severleri kalıcı tesiri altında bırakan Kırmızı Oda ailesine sürpriz isim katıldı. Televizyon dünyasında yıldızı parlayan oyunculardan Melisa Aslı Pamuk, Mitra karakteriyle ekran başındakilere benzersiz bir dizi deneyimi sunacak. Başarılı oyuncu, hem tutum ve davranışlarıyla hem de söylemleriyle ilgi uyandırırken Kırmızı Oda 36.bölüm fragmanı geldi mi?

Gönül Dağı 27.bölüm fragmanı: Sefer'in yüzünde tatlı tebessüm bıraktıran gelişme! Cefa bitiyor

Kırmızı Oda 36.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Olay örgüsü Banu Kiremitçi Bozkurt tarafından oluşturulan, yönetmeliğini ise Cem Karcı'nın üstlendiği OGM Pictures imzasıyla her Cuma akşamı unutulmayacak sahneleriyle TV8 ekranına taşınan Kırmızı Oda 36.bölüm fragmanı yayınlandı.

Kırmızı Oda'da Bomba Transfer! Ünlü Oyuncu Ekrana Dönüş Yaptı...

Kırmızı Oda 36.Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncu kadrosunda; Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Salih Bademci, Hande Doğandemir, Melisa Sözen, Halit Özgür Sarı, Gülçin Kültür Şahin, Sezin Bozacı ve Baran Can Eraslan ve Evrim Alasya  gibi isimlerin yer aldığı Kırmızı Oda 36.bölümüyle 7 Mayıs Cuma tarihinde saat 20:00'da TV8 kanalında seyircisini ağırlamaya hazırlanıyor.

Kırmızı Oda 35.Son Bölümde Neler Yaşandı?

Kırmızı Oda'nın 35.son bölümünde; yüreğini dağlayan aşk acısının çaresini arayan Mitra Şerifi (Melisa Aslı Pamuk), İran'ın önde gelen ailelerinden birine mensup babası ile Türk annesinin yollarının kesişmesiyle başlayan sırlarla dolu hikayesini Doktor Hanım'la paylaşır.

Vahit (Uğur Yücel) hissettiği yalnızlık duygusunun ardından karşısına bir mucize gibi çıktığını söylediği aşkını aşkını nasıl terk ettiğini dile getirir. Sadi (Erkan Petekkaya), Hamdi ile giderek güçlenen ilişkisini ve hayatının dönüm noktası olan karşılaşmayı Doktor Hanım'a heyecanla anlatır.

Kırmızı Oda 34.Son Bölümde Neler Olmuştu?

Kırmızı Oda'nın 34.son bölümünde; Nihal (Esra Ronabar) Doktor Hanım'ın karşısında sergilediği rolden çıkarak Zafer'in (Yiğit Özşener) kalbinde hala Maria'nın olduğunu, kendisini hiçbir zaman sevmediğini paylaşır.

Sadi (Erkan Petekkaya) hikayesinin devamında Miço'nun nasıl yalnızlaştığını anlatır. Miço'nun annesini görmeye gittiğinde başına gelen trajik olay Doktor Hanım'ı derinden etkiler. Vahit (Uğur Yücel), babasının farklı ruh hallerine bürünerek ailesine yaşattığını acıları kendisinin de Zafer'e ve evliliğine yansıttığını pişmanlıkla anlatır.

YORUMLAR 2
  • Filiz killi 2 yıl önce Şikayet Et
    Kırmızı oda tam bakılacak dizi
    Cevapla
  • Elif 2 yıl önce Şikayet Et
    Kirmizi oda çok güzel
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Macaristan'dan dikkat çeken açıklama: Brüksel’de yeni bir dünya savaşı hazırlığı yapılıyor
Senegal Hava Kuvvetleri Komutanı Niang Baykar'ı ziyaret etti