Acun Ilıcalı İngiltere'den Hull City'i almaya hazırlanıyor! Şampiyon takım için görüşmeler...

Acun Medya Patronu Acun Ilıcalı İngiltere'den Hull City'i hazırlanıyor! Daha önce Hollanda Eredivisie Ligi ekiplerinden Fortuna Sittard'ı satın alan ve takımı altlardan üst sıralara getiren Acun Ilıcalı, bu kez İngiltere'den yeni bir takım almak üzere. Taraflı tarafsız her kesimin merak ettiği bu takım bu sene İngiltere'de şampiyon olan Hull City! İşte şampiyon takım hakkında bilinmeyenler.

Acun Ilıcalı İngiltere'den Hull City'i almaya hazırlanıyor! Şampiyon takım için görüşmeler...
Acun Ilıcalı İngiltere'den Hull City'i almaya hazırlanıyor! Şampiyon takım için görüşmeler...
GİRİŞ 27.05.2021 12:10 GÜNCELLEME 27.05.2021 12:10
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Futbola yakınlığı ve sevgisi ile tanınan, Acun Medya ve TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı yeni bir futbol takımı alma kararıyla gündeme geldi. Daha önce Avrupa'nın önde gelen liglerinden biri olan Hollanda  Eredivisie Ligi ekiplerinden Fortuna Sittard 'ı satın alan Ilıcalı, takımını ligin orta sıralarına kadar çıkarmıştı. Daha önce NTV'ye verdiği röportaj da bu takımla olan macerasının son bulduğunu ifade eden Acun Ilıcalı, İngiltere'den bir takım almak istediğini söylemişti. Son alınan bilgiler ışığında Ilıcalı'nın İngiltere'de talip olduğu takımın Hull City olduğu iddia edildi. Merak eden futbol severler için işte İngiltere şampiyonu Hull City hakkında bilgiler...

"Fortuna Sittard'a Veda Ediyoruz"

NTV'de yer alan haberde, geçen yaz satın aldığı Hollanda ligi takımlarından Fortuna Sittard'ın başına geçen ve Türk iş insanı Işıtan Gün ile birlikte kulübü yöneten Acun Ilıcalı kulüpteki ortaklığından çekildiğini açıkladı. 

Instagram hesabından konuyla ilgili açıklama yapan Ilıcalı, "Futbol yatırımlarımıza İngiltere liginden bir kulüp alarak devam etmek istiyoruz. Güzel başarılar yaşadığımız Fortuna Sittard'a veda ediyoruz. Alt sıralarda dahil olduğumuz bu güzel kulübü iyi yerlere getirdiğimizi düşünüyorum. Kulüpteki güzel insanlara başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.



"İngiltere'den Bir Takım Alacağım"

Acun Ilıcalı, İngiltere’den bir takım alacağını duyurdu. Acun Ilıcalı, Instagram'dan yaptığı paylaşımda, "Futbol yatırımlarımıza İngiltere'den bir kulüp satın alarak devam etmek istiyoruz" dedi. Başarılı medya patronunun alacağı takımın İngiltere 3. liginde şampiyon olan Hull City olduğu ve görüşmelere başlanıldığı konuşuluyor. 

İngiltere Şampiyonu Hull City Hakkında Bilgiler

Hull City AFC (Hull City Association Football Club), Doğu Yorkshire'da 1904 yılında kurulan bir İngiliz futbol kulübüdür. EFL League One'da mücadele etmektedir. Kulüp tarihinde kaydedilen en büyük başarı 2014 yılında ulaştıkları FA Cup finalidir. 
Kulüp iç saha maçlarını 25.450 seyirci kapasiteli KCOM Stadyumu'nda oynamaktadır. Maskotlarının bir kaplan olmasından ötürü takımın renkleri kehribar ve siyahtır.

2014-15 sezonunda UEFA Avrupa Ligi play-offlarında mücadele etmiş takım şu an İngiltere'nin 3. liginde yani EFL League One'da mücadele etmektedir. Bu sezon mücadele ettiği 3. lig de şampiyonluğa ulaşan Hull City bir üst lig olan İngiltere 2. lige çıkmaya hak kazandı.

Toplamda 12,58 Milyon Euro değeri bulunan İngiliz Ekibinin kadrosunda 27 oyuncu bulunuyor. Sarı Siyah renklere sahip olan Hull City'nin lakabı ise "Kaplanlar". Takımın en değerli oyuncusu konumunda bulunan isim ise 2,4 Milyon Euro bonservis bedeli ile stoper mevkiinde top koşturan 24 yaşında ki Reece Burke. 



Hull City'nin Sahibi Acun Ilıcalı'yı Takip Etti!


Acun Ilıcalı, Hull City'i satın almayı planlıyor. Taraflar arasında görüşmeler devam ediyor. Günün ilerleyen saatlerinde Hull City kulüp sahibi Ehab Allam, Instagram üzerinden Acun Ilıcalı'yı takip etmeye başladı.

KAYNAK: MEG FOOTBALL
YORUMLAR 18
  • Erns45 2 yıl önce Şikayet Et
    bende araba almak istiyorummm
    Cevapla
  • vatan 2 yıl önce Şikayet Et
    bu acun birşeyler çeviriyor ama hadi bakalım.çıkar ilerde kokusu
    Cevapla
  • Tr yerli 2 yıl önce Şikayet Et
    İranda Traktör takımı super olurdu
    Cevapla
  • Hfk 2 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun kale icten fet edilir acun işini bilir Allah türk e kuvvet versin
    Cevapla
  • Gökhan 2 yıl önce Şikayet Et
    hollandayı fethettık hamdolsun sıra ingilterede.çok güzel kafanız var.
    Cevapla
  • pilot50 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu Acun kim, daha düne kadar spor muhabirliği yaparken şimdi kanaldı, spor kulübleriydi. Bu terslikte bir işlik var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Para kuleleri skandalında komik savunma!
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"