Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 197.bölüm fragmanı Kıldan ince kılıçtan keskin sözler! İğneliyor

ATV'nin rağbet gören projelerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Haşmet'in beklenmedik ölümü yürekleri paramparça etti. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Didem'in vefatından sorumlu olan şahısları cezasız bırakmak istemeyen Haşmet kendisine isabet eden mermi sonucunda ruhunu teslim etti. Haşmet karakterini üstlenen Turgut Tunçalp oyuncu kadrosundan çıkarken Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 197.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 01.06.2021 10:57 GÜNCELLEME 01.06.2021 10:57
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da evladı Didem'in katledilmesi neticesinde can evinden vurulan Haşmet, bu işte parmağı olanlara bedelini ödetmeye koyulacağı esnada yolun sonuna geldi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 196.son bölümde, Rıdvan'ın mekanında düzenlenen saldırı girişiminde ağır yara alan Haşmet, sevk edildiği hastanede yaşam savaşını kaybetti. Hastane koridorunda bir umutla bekleyen ailesi Haşmet'in hayata tutunamayarak son nefesini verdiğini öğrenince yürekleri tarifi mümkün olmayan acıyla yanıp kavruldu. Böylece oynadığı Haşmet rolüyle seyircisini etkisi altına alan Turgut Tunçalp, senaryo gereği öldürülerek Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ailesinden silinmiş oldu. Peki, uzun yıllardır ekran yolculuğunda yürümesine rağmen popülerliğinden hiçbir şey kaybetmeyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 197.bölüm fragmanı geldi mi?

Acun Ilıcalı'dan müjdeli haber: Sürprizi açıkladı! Leyla ile Mecnun ne zaman Exxen'de? Kadrosu

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 197.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Başrollerini Oktay Kaynarca (Hızır Çakırbeyli), Sanem Çelik (Ceylan Çakırbeyli), Yunus Emre Yıldırımer (Alparslan Çakırbeyli), Yalçın Hafızoğlu (Hızır Ali Çakırbeyli), Ali Sürmeli (Kimsesiz Doğan), Ozan Akbaba (İlyas Çakırbeyli) gibi televizyon ekranlarının aranan yüzlerinin paylaştığı ve Salı akşamı aksiyonun ardı arkasının kesilmediği çarpıcı sahneleriyle dizi severlerinin karşısına geçen reyting rekortmeni Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 197.bölüm fragmanı yayınlandı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Yasa Boğan Ölüm!

Bir Zamanlar Çukurova'dan ağızları açık bıraktıran transfer! Yıldız isim bir döndü pir döndü...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 197.Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Senaristliğini Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener ve Berna Aruz'un kaleme aldığı, yapımcılığını ise Onur Tan, Baran Özçaylan ve Zübeyr Şaşmaz'ın üstlendiği toplamda altı sezondur ATV ekranlarında reyting fırtınası estirmeye devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 197.bölümüyle 1 Haziran Salı tarihinde saat 20:00'da izleyici kitlesini ağırlayacak.

Uyanış Büyük Selçuklu 34.bölüm fragmanı: Keyifleri kaçıran veda! Ayrılıklar art arda diziliyor

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Son Bölümde Neler Yaşandı?

Hızır Çakırbeyli, verdiği savaşta tek tek sevdiklerini kaybeder. Hızır Ali’nin Didem’le evlendiği gün saldırıya uğramasıyla şok yaşayan Çakırbeyli ailesi, Didem’in acı haberi ile yıkılır. Kızının ölüm haberiyle kendini kaybeden Haşmet Façalı ise saldırının arkasındaki isim olan Rıdvan’ın mekanı basar. Rıdvan’ın adamlarını tek tek indiren Haşmet Façalı, yediği kurşunlarla yere yığılır.

Gelinin öldüğü gün dostu Haşmet Façalı’yı da kaybetmek istemeyen Hızır Çakırbeyli, elinden geleni yapar. Yaşanan onca karmaşanın arasında oğlundan gelen sevindirici haberle bir nebzede olsa içi rahatlayan Hızır Çakırbeyli, düşmanını yok etmek için kolları sıvar.

 Topyekün savaşa hazır olan Çakırbeyli ailesi ve dostları, bu uğurda her şeyi yapmaya hazırdır. Hızır Çakırbeyli, hala hedef olan oğlu Hızır Ali’yi koruma görevini ise yeğeni Alpaslan Çakırbeyli’ye verir. Tek tek aile üyelerini kaybeden Rıdvan, bu kez de bombalı saldırı yapmak için kolları sıvar.

YORUMLAR 4
  • Yüksel A. 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar doğru bilmiyorum ama diziye Yusuf ÇAKIRBEYLİ (Necati ȘAȘMAZ) 'nin önümüzdeki dönem için geleceği söyleniliyor. Șayet senaryoda böyle birșey varsa ve Kurtlar Vadisi' ndeki gibi diziye dahil olduktan sonra Hızır ÇAKIRBEYLİ de Süleyman ÇAKIR gibi diziye veda edecekse senaristler boșuna emek sarfetmiș olur, kimse de artık bu diziyi seyretmez. Benden söylemesi sonra demedi demeyin.
    Cevapla
  • İzleyici 2 yıl önce Şikayet Et
    Başlık 197. Bölüm fragmanı, ama fragman yok
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    ömür cok güzel oynuyor
    Cevapla
  • hüseyin hüsnü 2 yıl önce Şikayet Et
    amaçsız bir dizi oldu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türk profesör 'Dubai' gerçeğini açıkladı!
Yunanistan: Türkiye'nin tepkisine rağmen vazgeçmeyeceğiz