Uyanış Büyük Selçuklu 34.bölüm fragmanı: Muharebe alarmı veriliyor! Ritmi hızlandıracak vuruşma

TRT1'in beğenisi yüksek projeleri arasında adını altın harflerle kazıyan Uyanış Büyük Selçuklu'da değişim rüzgarları esmeye başladı. Uyanış Büyük Selçuklu son bölümünü izleyenler haftaya sezon finali yaparak yaz boyunca ekranda olmayacağını öğrenenler üzüntüye uğradı. Aynı zamanda yeni sezon itibariyle Mehmet Özgür haricinde kadronun tamamının olmayacağı gelişmesi hayranlarını büyük bir hayal kırıklığı yaşattı.

GİRİŞ 31.05.2021 10:06 GÜNCELLEME 31.05.2021 10:06
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

TRT1'de başlangıç yaptığı ilk tarihten bu yana yadsınamayacak derece ilerleme kaydeden Uyanış Büyük Selçuklu'daki peş peşe gelişmeler yaşanıyor. Bütün bir sezon süresince yoğun bir çalışma temposundan geçen, her ne kadar zorlu ve yorucu olsa da emeklerinin karşılığını gören Uyanış Büyük Selçuklu dizisi sezon finali yapmaya hazırlanıyor.

Kuruluş Osman'dan inanılmaz rekor! Böylesi ilk defa yaşandı: Dizi sektöründe görülmemiş başarı

Yayına girdiği her hafta reyting listesinde üstünlüğü elden bırakmayan ve göz dolduran sahneleriyle medya gündemini kasıp kavuran Uyanış Büyük Selçuklu 31 Mayıs Pazartesi tarihinde sezon finali yapacağı bilgisi aktarıldı.

Sezon final yaparak yaz boyunca TRT1 ekranlarından ayrı kalacak olmasa dizinin tutkunlarını üzerken, diğer taraftan da Mehmet Özgür dışında oyuncu kadrosunda yer alan tüm isimlerin yeni yayın döneminde olmaması hüsranı ikiye katladı.

Bir Zamanlar Çukurova'da ortalığı kasıp kavuracak transfer! BZÇ'ye gelişiyle düzen bozulacak...

Özellikle Sultan Melikşah karakterini oynayan Buğra Gülsoy, Sencer rolünü üstlenen Ekin Koç ve Tapar rolüyle izleyenlerin karşısına geçen Ali Gözüşirin'in ekipten ayrılması izleyenlerin hoşuna gitmedi.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin senaryo 2.sezondan sonra çok farklı bir noktaya gidecek. Ayrı bir senaryo tekniği uygulanacak ve buna göre hikaye geriye doğru işleyecek.

Toplamda 4 sezon olarak planlanan Uyanış Büyük Selçuklu'nun sonraki 3 sezonu Sultan Alparslan’ın hikayesini konu olarak işleyecek. Sultan Alparslan karakterini oynaması için de Barış Arduç ile anlaşıldı.

Uyanış Büyük Selçuklu'ya katılan Barış Arduç'tan umulmadık karar! Netflix dizisini geri çevirdi

Uyanış Büyük Selçuklu 34.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Yönetmenliğini Emre Konuk'un üstlendiği, olay örgüsünü Serdar Özonalan kaleme aldığı Akli Film imzalı tarih ve kurgu türündeki TRT1'in reyting rekormeni dizisi Uyanış Büyük Selçuklu 34.bölüm fragmanı yayınlandı.

Uyanış Büyük Selçuklu 34.Bölüm Ne Zaman Başlayacak?

Zengin oyuncu kadrosunda; Gürkan Uygun​, Buğra Gülsoy, Ekin Koç, İker Kızmaz, Hatice Şendil, Cemal Toktaş, Sevda Erginci, Murat Garipağaoğlu, Mehmet Özgür, Ali Gözüşirin, Çiğdem Selışık Onat, Erdem Akakçe, Nik Xhelilaj gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimlerin bulunduğu Uyanış Büyük Selçuklu 34.bölümüyle 31 Mayıs Pazartesi tarihinde saat 20:00'da TRT1 kanalında tutkunlarına unutulmayacak dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor.

Kardeşlerim 15.bölüm fragmanı: Asiye'ye dair inanılmaz suçlama! Bu kadar da olmaz dedirtti...

YORUMLAR 30
  • Seda 2 yıl önce Şikayet Et
    Melikşah dönemi fetihlerle dolu bir sezonla anlatamazsiniz
    Cevapla
  • Seda 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence bu aniden alınmış bir karar ve çok yanlış gerekli açıklamayı bekliyoruz dizi devam etmeli
    Cevapla
  • Seda 2 yıl önce Şikayet Et
    Hiç doğru bir karar değil izleyici olarak memnun değilim bu şekilde devam etmeli
    Cevapla
  • süleyman 2 yıl önce Şikayet Et
    basına açıklanmıyan birşeyler olmuş olmalı dizi tutmuştu yapımcıyı kızdırmış olmalılar belki tuttu diye daha fazla para istemişlerdir çok üzüldüm melikşah sencer tapar hatta terken hatun mukteşem oynuyordu
    Cevapla
  • Uğur 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu kararı kim aldıysa TRT den ğönderilmeli kanalı sabote etmiş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas ve İslami Cihad'dan Filistinlilere tüyleri diken diken eden İsrail çağrısı!
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak