Kuruluş Osman'dan dev rekor! Rakamlar herkesi şaşırttı: İlk kez böylesine şahit olacaksınız

Birinci sezonundaki etkili performansını dur durak bilmeden ikinci sezonunda da sürdüren Kuruluş Osman çok konuşulacak bir rekora daha imza attı. Hem Türkiye hem de dünya basınında adından sıkça söz ettiren Kuruluş Osman dizisi Pakistan'ın reyting listesinde de birincilik tahtını kimselere kaptırmadı.

GİRİŞ 25.05.2021 23:24 GÜNCELLEME 25.05.2021 23:24
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yalnızca ülkemizde değil, dünyanın çeşitli ülkesinde nam salan ve pek çok ödüle layık görülerek itibarını daima yüksek tutan Kuruluş Osman dizisi elde ettiği rekorlara bir yenisini daha ekledi. Dinamik yapısını güçlendirmeye ve izleyenlerin merak ve heyecan duygusunu canlı kılmaya yönelik bir strateji geliştiren Kuruluş Osman, geniş bir coğrafya üzerinde de ilgiyle takip ediliyor.

Bir Zamanlar Çukurova'da ortalığı kasıp kavuracak transfer! BZÇ'ye gelişiyle düzen bozulacak...

Total, AB ve ABC gruptaki izlenme oranlarından elde sonuçlarla rakiplerini birbirinden dişli geride bırakarak televizyon ekranlarının en fazla seyredilen dizi projeleri listesine yerleşen Kuruluş Osman, Pakistan ülkesinde de zirveye yerleşti.

Pakistan’da ülkenin bir numaralı kanalı Geo Entertainment’ta izleyenlerin karşısına geçen ve hafta içi her gün yayına giren Kuruluş Osman dizisi reytinglerde bütün rakiplerinin önüne geçerek 1.lik koltuğuna resmen oturdu.

Uyanış Büyük Selçuklu 34.bölüm fragmanı: Hüzünlendiren ayrılık! Vedalar art arda sıralanıyor

Genel yönetmenlik koltuğunda Metin Günay'ın oturduğu ve senaryosunu ise Mehmet Bozdağ, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslı Zeynep Peker Bozdağ'ın kaleme aldığı Kuruluş Osman dizisi Youtube platformu aracılığıyla ekrana taşınan bölümleriyle de rekor görüntülenme oranlarına erişiyor.

Dünyada toplamda 35 ülkede dizi severlere unutulmayacak dakikalar yaşatan Kuruluş Osman, ATV kanalında Çarşamba akşamlarına hız kesmeden damgasını vurmaya devam edecek.

Gönül Dağı 30.bölüm fragmanı: Vazgeçmek yok! Taner'den insanlık dersi: Örnek niteliğinde...

Kuruluş Osman 60.Bölüm 2.Fragmanı Yayınlandı!

YORUMLAR 2
  • Doğrucu Davut 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir konuda anlaşalım. İlk sezonunda da ikinci sezonunda da olumlu anlamında değişen bir şey yok. İlk sezonunda emmiii emmiii. İkinci sezonunda ise hayde alplar hayde. Pardon değişen birşey var galiba; Osman’ın ağzından iki saatte bir laf çıkması.
    Cevapla
  • zekeriya 2 yıl önce Şikayet Et
    yürü be bolu beyi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şili Meclisi'nde skandal! Türkiye'den sert tepki: Yok hükmünde!
Ankara'daki kritik ziyaret sonrası MSB kaynaklarından dikkat çeken Eurofighter açıklaması!