Gönül Dağı 30.bölüm fragmanı Üzücü haber art arda veriliyor! Sezon finalinde neşesi bozulacak

TRT1'in övgü yağmuruna tutulan yapımı Gönül Dağı'nda Sefer ile Zahide'nin düğün koşuşturmacası esnasında birtakım maddi problemler baş gösterir. Gönül Dağı 29.son bölümde, Harcamalar yüzünden borç batağına düşen amcaoğulları ekonomik anlamda ciddi bir krize sürüklenir. Yuva kuracak olan Zahide'nin başını öne eğdirmemeye kararlı olan Taner, özverinin en büyüğünü sergilerken Gönül Dağı 30.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 29.05.2021 10:22 GÜNCELLEME 29.05.2021 10:23
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Gönül Dağı 29.son bölümde, Sefer ve Zahide yaklaşmakta olan düğün için tüm hazırlıklarını tamamlamaya çalıştıkları sırada harcamaların da çoğalması yeni bir krize davetiye çıkarır. Gönül Dağı'nda parasal açıdan güç duruma düşen amcaoğulları, problemi çözüme kavuşturabilmek için tüm imkanları kullanacaktır. Tüm bunların yanı sıra Cemile'nin bebeğinin cinsiyetinin erkek olduğunu öğrenen Taner ile Ramazan'ın ağzı kulaklarına varırken, Kazım'ın ''Seni o evden attıracağız!'' diyerek Sefer'e göz dağı vermesi üzerine ortalık birbirine karışır. Ablasının mutluluğunu her şeyden üstün tutan Taner, hayallerini elinin tersiyle bir kenara atmayı göze alırken Gönül Dağı 30.bölüm fragmanı geldi mi?

Uyanış Büyük Selçuklu'yla anlaşan Barış Arduç'tan damga vuran karar! Netflix dizisini reddetti

Gönül Dağı 30.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Yapımcılığında Ferhat Eşsiz’in yer aldığı, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği, başrollerini Gülsim Ali İlhan ve Berk Atan’ın paylaştığı  "Bozkırda Bir Anadolu Masalı"nı konu olarak işleyen Gönül Dağı 30.bölüm fragmanı yayınlandı.

Kardeşlerim 15.bölüm fragmanı: Asiye'nin onuruna leke sürüyorlar! ''İnsan insana bunu yapmaz''

Gönül Dağı 30.Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncu kadrosunda Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli ve Çiğdem Aygün isimlerinin yer alığı Gönül Dağı 30.bölümüyle 29 Mayıs Cumartesi tarihinde saat 20:00’da TRT1 kanalında izleyici kitlesinin karşısına heyecan yüklü sahneleriyle geçmeye hazırlanıyor.

Teşkilat'tan seyircisini sarsan haber! TRT1 projesinden mühim duyuru: O tarihe çok az kaldı...

Gönül Dağı Son Bölümde Neler Yaşandı?

Amcaoğulları yapılan son masraflarla birlikte ciddi bir borca girmiştir. Alacaklıların kapıya dayanmasıyla birlikte iflas ettiklerini anlayan amcaoğullarını bir de Zahide’nin yaklaşan düğünü iyice sıkıntıya sokar. Amcaoğulları bu durumu çözmek için her yolu deneyeceklerdir, fakat bu o kadar da kolay olmayacaktır.

Sefer ve Zahide’nin düğün hazırlığı hızla devam ederken, masraflar da artmıştır. Bir de Sefer’in analığının akrabaları Sefer’den evi isterler. Bir yanda maddi problemler, bir yandan da oluşan ev krizi, herkesi iyice endişelendirir. Taner’in sorunları çözmek için son çare olarak yapacağı büyük fedakarlık ne olacaktır?

Masumiyet'in şansı yaver gitmedi! Fox TV'den isyan ettiren karar: Reytingde yüzü gülmeyince...

YORUMLAR 3
  • DADAŞ AY-HAN 2 yıl önce Şikayet Et
    Baba ve Babalık değerlerini ayaklar altına alarak, çocukların dışardan yedi yabacı birine karşı babalarından koparılmasını bilinç altına işleyen hikayesiyle aile yapısına balta vuran bir senaryo.... çok yazık çoookkk. Bozkırın bağrında başka hiç mi senaryo kalmamıştı acaba merak ediyorum.
    Cevapla
  • Huriye 2 yıl önce Şikayet Et
    Baba, babalık görevini yapmıyorsa, çocukların tepkisi bu durumu yaratır. Ne kadar sevdirmeye çalışsa da babada o ruh yoksa çabalar boşadır.
    Cevapla
  • şahin 2 yıl önce Şikayet Et
    hiçbişey anlamamışsın nörüyon sen
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'in İran'a saldırı sonrası piyasalarda son durum
Tokat'ta korkutucu depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı