Kardeşlerim 15.bölüm 2.fragmanı 'Dilediğim dilek, kanlı canlı karşımda duruyor!' İçleri ısıttı

Kardeşlerim 14.son bölümde, Ömer'e haksızlık yaptığının farkına varan Suzan, ona bir şans vermenin mantıklı karar olduğunu düşünür. Kardeşlerim'de Suzan, Ömer'i yakından tanıyıp iletişimini kuvvetlendirmek ve hatasını telafi edebilmek için çaba gösterirken Harika'nın radarına takılır. Annesini kimseyle paylaşmak istemeyen Harika, Ömer'i zor durumda bırakacak hamlede bulunurken Kardeşlerim 15.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 27.05.2021 10:53 GÜNCELLEME 27.05.2021 10:53
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Kardeşlerim 15.bölüm fragmanında, Harika'nın işbirlikçileri bu sefer de kendi ayakları üstünde durmaya çalışan Asiye'yi hedefine yerleştirerek herkesin önünde utanacak duruma düşürürler. Kardeşlerim son bölümde, Ömer'in kendisi uğrunda canını hiçe saydığına bizzat şahit olan Suzan, yanlışını düzeltip kalbini kazabilmenin yollarını arar. Suzan, Ömer'le ilişkisini sağlamlaştırmaya uğraşırken, aralarında oluşan yakınlığı bir türlü hazmedemeyen Harika kıskançlık krizine tutulur. Ömer'i suçlu pozisyonuna düşürerek annesiyle bağının tamamen kopmasını isteyen Harika, korkunç bir plan hazırlarken Kardeşlerim 15.bölüm fragmanı geldi.

Uyanış Büyük Selçuklu'yla anlaşan Barış Arduç'tan damga vuran karar! Netflix dizisini reddetti

Kardeşlerim 15.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Yönetmenlik koltuğunda Serkan Birinci'nin oturacağını ve Gül Abus Semerci'nin de senaryosunu yazacağı NGM yapım imzasıyla ATV ekranlarında her Cumartesi akşamı sürprizlerin ardı arkasının kesilmediği sahneleriyle dizi tutkunlarını ağırlayan Kardeşlerim 15.bölüm fragmanı yayınlandı.

Kardeşlerim 15.Bölüm Ne Zaman Başlayacak?

Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncu kadrosunu; Ahu Yağtu (Suzan), Fadik Sevin Atasoy (Şengül), Celil Nalçakan (Akif), Cüneyt Mete (Orhan), Aylin Akpınar (Emel), Halit Özgür Sarı (Kadir), Yiğit Koçak (Ömer), Su Burcu Yazgı Coşkun (Asiye) gibi isimlerin oluşturduğu Kardeşlerim 15.bölümüyle 29 Mayıs Cumartesi tarihinde saat 20:00’da ATV  kanalında izleyici kitlesini ağırlamaya hazırlanıyor.

Bir Zamanlar Çukurova 97.bölüm fragmanı: Namlunun ucunda! Tetiğe basacak mı? Ümit tehlikede...

Kardeşlerim Son Bölümde Neler Yaşandı?

Ömer hastanede yatarken Suzan yanından ayrılmaz. Orhan’la Şengül’ün yaşadığı büyük tartışma sonucu, Şengül evi terk eder. Melisa Kadir’in yarım bıraktığı okulu bitirmesi için destek olurken, Doruk Asiye’nin yanında olmak için Selim’in kafesinde çalışmaya başlar. Suzan Ömer’in imzaladığı sözleşmeyi yırtar ve Ömer’le bağ kurmaya çalışırken, Harika’nın çıldırması an meselesidir. Harika, Ömer’i evinden ve annesinden uzaklaştırmak için gözünü iyice karartır.

YORUMLAR 48
  • Aynur 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu gün Su Burcu Yazgı Coşkunun doğum günü
    Cevapla
  • Aynur 2 yıl önce Şikayet Et
    ben türkmenistandanım ve beni Asiyeye benzedenler çok oluyor
    Cevapla
  • Aynur 2 yıl önce Şikayet Et
    ben Türkmenistanlıyım ve ailecek severek izliyoruz
    Cevapla
  • Jemre 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben kardeşlerim dizisini çooooook seviýorum ve Asiýeýe üzüldüm ben her jumartesini sabyrsyzlykla bekliýorum
    Cevapla
  • Ayten 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu dızıyı çok sevıyorum cumartesıyı iple çekiyorum
    Cevapla
  • Ayten 2 yıl önce Şikayet Et
    Evet
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!
Erdoğan talimatı verdi! TCG Anadolu'dan daha büyüğü tasarlanıyor