Kardeşlerim'den izleyenlerin tadını kaçıracak haber! Sevenleri bu haberi öğrenince yıkılacak...

ATV kanalında usta oyuncuların yanı sıra son dönemlerde yıldızı parlayan genç isimleri de bünyesinde barındıran Kardeşlerim projesinden üzücü haber paylaşıldı. Ağırlıklı olarak çekilen acıklı sahneleriyle ekran başındaki sıkı takipçilerinin gözyaşlarına hakim olamadığı Kardeşlerim dizisi sezon finali kararı aldı.

GİRİŞ 31.05.2021 09:55 GÜNCELLEME 31.05.2021 09:55
Bu Habere 59 Yorum Yapılmış

Geniş bir kesim tarafından favori olarak gösterilen ve duygusal etkilerini yoğun bir biçimde hissettiren Kardeşlerim'den hayal kırıklığına uğratan haber duyuruldu.

Başarısını istikrarlı bir biçimde sürdüren ve her hafta yüz güldüren izlenme oranlarıyla ön plana çıkan Kardeşlerim dizisi için sezon finali kararı verildi.

İddialı çıkış yakalamasının haricinde kadrodaki oyuncuların hayranları da her geçen gün artış gösteren Kardeşlerim dizisinin yaz ayı süresince ATV ekranına taşınması bekleniyordu.

Camdaki Kız 8.bölüm fragmanı: Öldürmekten beter etti! Feride için çember giderek daralıyor...Camdaki Kız 8.bölüm fragmanı: Öldürmekten beter etti! Feride için çember giderek daralıyor...

Kardeşlerim Ne Zaman Sezon Finali Yapacak?

Fakat edinilen bilgiler doğrultusunda macerasına kısa bir süreliğine mola vermeye hazırlanan Kardeşlerim projesinin 18.bölümünde sezon finali yapacağını öğrenildi. Bu da demek oluyor ki, 22 Mayıs Cumartesi tarihinde 14.bölümü ATV ekranlarında yayına giren Kardeşlerim yapımının sezon finaline yalnızca 4 (dört) bölüm kaldığının bilgisine ulaşıldı.

Kardeşlerim 15.Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Yönetmenlik koltuğunda Serkan Birinci'nin oturduğu ve Gül Abus Semerci'nin de senaryosunu yazdığı NGM yapım imzasıyla ATV ekranlarında sürprizlerin ardı arkasının kesilmediği sahneleriyle dizi tutkunlarını ağırlayan Kardeşlerim 15.bölüm bölümü 29 Mayıs Cumartesi tarihinde başlayacak.

Kardeşlerim 15.bölüm 2.fragmanı 'Dilediğim dilek, kanlı canlı karşımda duruyor!' İçleri ısıttıKardeşlerim 15.bölüm 2.fragmanı 'Dilediğim dilek, kanlı canlı karşımda duruyor!' İçleri ısıttı

Kardeşlerim 15.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

YORUMLAR 59
  • aybolek akyyeva 2 yıl önce Şikayet Et
    diziler neden erken final yapiyor bu dizi bitmemeli
    Cevapla
  • Ramo 2 yıl önce Şikayet Et
    Ramo
    Cevapla
  • ASDOR CU❤️ 2 yıl önce Şikayet Et
    Nedeen bukadar çabuk sezon finali oluyoki
    Cevapla
  • Naz 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynen bitmesin ya
    Cevapla
  • Aybolek 2 yıl önce Şikayet Et
    Bitmesin bitmemeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Macron: Karşımızda çok büyük riskler var Avrupa ölebilir
Ahmet Hakan yazdı: Erdoğan, Fatih Erbakan'ı neden çay sohbetine davet etmedi?