Kardeşlerim 17.bölüm fragmanı Karanlık mazisinden kurtulamıyor! Beklemediği anda elinde patladı

Kardeşlerim’de Doruk ile Kadir çirkin iftiraya maruz kalan Asiye’nin başını öne eğdirmemek ve sorumluların cezasını kesmek için işin peşini bırakmazlar. Kardeşlerim 16.son bölümde Suzan’ın, Akif’in kurduğu hain tuzak yüzünden gafil avlanıp serveti ellerinin arasından kayıp gider. Doruk, babası hakkında beklenmedik zamanda gönderilen video görüntüleri karşısında nutku tutulurken Kardeşlerim 17.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 11.06.2021 17:09 GÜNCELLEME 11.06.2021 17:09
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Kardeşlerim 16.son bölümde, oyunlarına bir yenisini ekleyen Akif, hedef tahtasına yerleştirdiği Suzan’ın parasal anlamda çöküşe geçmesine ortam hazırlamıştır. Kardeşlerim’de Doruk ve Kadir, sırt sırta verip Asiye’nin onuruna dil uzatanların yaptıklarını yanına kar bırakmamak için ellerinden geleni ardına koymazlar. Akif'in herkesten sır gibi sakladığı hakikatlerin içerisinde olduğu video görüntülerinin Doruk'un eline geçmesiyle ortalık birbirine karışır. Tolga ile gizli bir işbirliği gerçekleştiren Harika, sunduğu şarta onay vermemesi nedeniyle başının belaya girmesinin ardından Kardeşlerim 17.bölüm fragmanı geldi mi?

Teşkilat 15.bölüm fragmanı Serdar sağ kurtulabilecek mi? Vaziyeti yürekleri ağza getirdi! TRT1Teşkilat 15.bölüm fragmanı Serdar sağ kurtulabilecek mi? Vaziyeti yürekleri ağza getirdi! TRT1

Kardeşlerim 17.Bölüm Fragmanında Rekor Kıran Sahne!

Yönetmenlik koltuğunda Serkan Birinci'nin oturduğu ve Gül Abus Semerci'nin de senaryosunu kaleme aldığı NGM yapım imzasıyla ATV ekranlarında her Cumartesi akşamı sürprizlerin ardı arkasının kesilmediği sahneleriyle dizi tutkunlarını ağırlayan Kardeşlerim 17.bölüm fragmanı yayınlandı.

Bir Zamanlar Çukurova 100.bölüm fragmanı Çizgiyi geçti! Yaptıklarını görünce inanamayacaksınızBir Zamanlar Çukurova 100.bölüm fragmanı Çizgiyi geçti! Yaptıklarını görünce inanamayacaksınız

Kardeşlerim 17.Bölüm Ne Zaman Başlayacak?

Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncu kadrosunu; Ahu Yağtu (Suzan), Fadik Sevin Atasoy (Şengül), Celil Nalçakan (Akif), Cüneyt Mete (Orhan), Aylin Akpınar (Emel), Halit Özgür Sarı (Kadir), Yiğit Koçak (Ömer), Su Burcu Yazgı Coşkun (Asiye) gibi isimlerin oluşturduğu Kardeşlerim 17.bölümüyle 12 Haziran Cumartesi tarihinde saat 20:00’da ATV  kanalında izleyici kitlesini ağırlamaya hazırlanıyor.

Masumlar Apartmanı'nda boğazı düğümleyen ayrılık! Paramparça eden karar: Tek kalemde bitiriyorMasumlar Apartmanı'nda boğazı düğümleyen ayrılık! Paramparça eden karar: Tek kalemde bitiriyor

Kardeşlerim Son Bölümde Neler Yaşandı?

“Işığı görmek için karanlığa meydan okumak gerek!”

Tolga’nın Asiye’ye yaptığı sinsi planın bedeli ağır olacaktır. Kadir, kardeşine yapılan iftiranın peşini bırakmaz. Tolga’yla iş birliği içinde olan Harika hiç beklemediği şekilde zor bir durumda kalır. Akif’in yaptığı planlar sonucunda Suzan beklenmedik bir sonla karşı karşıya kalır. Akif’in keyfi yerinde, istediği gibi planlarını uygulamışken, Doruk’a ansızın gelen bir mail tüm dengeleri değiştirecektir.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 198.bölüm fragmanı Kimsenin dikkatinden kaçmayan ayrıntı! İkisi..Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 198.bölüm fragmanı Kimsenin dikkatinden kaçmayan ayrıntı! İkisi..

YORUMLAR 32
  • damla 2 yıl önce Şikayet Et
    dunnyadaki en sevdigim dizi muti.emegi gecen herkese tesekkurlar.doruk+asye=asdora
    Cevapla
  • damla 2 yıl önce Şikayet Et
    gercekden kardeslerim dizisine bayiliyorum kardeslerim dizisinin fragmany verdeginde gozumi bile kyrpmiyorum dunyadaki en sevdigim dizi keske sezon finale gitmese ama herkes okul basladygy zaman diziler basliyor ama bu adil degil okul zamanynda ders gibi bi suri isimiz olacak yani dizi izleyemiyecegiz haksyzlyk bu.a bu arada doruk ve asiye birbirlerine yakisiyorlar.doruk atakul cok yakisikli
    Cevapla
  • Melike 2 yıl önce Şikayet Et
    Muhteşem ❤doruk yaa çok tatlı
    Cevapla
  • damla 2 yıl önce Şikayet Et
    haklysyn sana katiliyorum melike doruk cok ama cok tatli
    Cevapla
  • Sude 2 yıl önce Şikayet Et
    Umarım hiç final olmaz
    Cevapla
  • damlacan 2 yıl önce Şikayet Et
    amin umarim hic final olmaz
    Cevapla
  • Sude 2 yıl önce Şikayet Et
    Dizi icik dakika sayiyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
BBC, Rusya'nın Ukrayna'daki kayıplarının 50 bini aştığını tespit etti
Patnos'ta belediye araçlarının parçaları hurdacılarda aranıyor