Masumlar Apartmanı'yla ilişiğini kestiği için topa tutulmuştu! Gitmesinin asıl nedeni ise...

TRT1'in göze çarpan yapımı Masumlar Apartmanı'na vedasıyla gündemden uzun bir süre düşmeyen Farah Zeynep Abdullah çok özel açıklamalarda bulundu. Masumlar Apartmanı'ndan ayrıldığı için eleştiri oklarının hedefi haline gelen Farah Zeynep Abdullah, kararının arkasındaki nedeni ilk kez paylaştı.

Masumlar Apartmanı'yla ilişiğini kestiği için topa tutulmuştu! Gitmesinin asıl nedeni ise...
Masumlar Apartmanı'yla ilişiğini kestiği için topa tutulmuştu! Gitmesinin asıl nedeni ise...
GİRİŞ 15.07.2021 10:05 GÜNCELLEME 15.07.2021 10:06
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Masumlar Apartmanı'ndaki dikkat çekici performansıyla tüm gözlerin üzerine çevrildiği bir isim olan Farah Zeynep Abdullah, ani veda kararıyla herkesi şoke etmişti. Masumlar Apartmanı'ndan ayrılığını kimi izleyenler büyük bir üzüntüyle karşılaşırken kimisi de isyan yüklü yorumlarla tepkisini açıkça göstermişti.

Gönül Dağı'nı özleyenlere kaçırılmayacak müjde! Kurban Bayramı bölümüyle hasret nihayet diniyorGönül Dağı'nı özleyenlere kaçırılmayacak müjde! Kurban Bayramı bölümüyle hasret nihayet diniyor

Öyle ki sosyal medya platformu üzerinden Masumlar Apartmanı kadrosundan çıktığı için linç yemeye başlayan yetenekli oyuncu Farah Zeynep Abdullah, tüm bu yazılıp çizilenler karşısında sessizliğini korumuştu.

Barbaroslar 2.fragmanı: Beklentilerin ötesine geçecek! Akıldan silinmeyecek sahnesiyle geliyorBarbaroslar 2.fragmanı: Beklentilerin ötesine geçecek! Akıldan silinmeyecek sahnesiyle geliyor

Masumlar Apartmanı'nın 2.sezonunda olmayacağı kesinleştikten sonra ağır eleştirilerin göbeğine oturan Farah Zeynep Abdullah, gazeteci Ayşe Arman'a dizinin sıkı takipçilerini yakından ilgilendirecek açıklamalar gerçekleştirdi.

Masumlar Apartmanı Dizisinden Neden Ayrıldı?

Masumlar Apartmanı'nda oynadığı İnci karakterine yazılan senaryonun noktalanması konusunun niçin büyütüldüğüne bir türlü anlam veremeyen Farah Zeynep Abdullah, ‘’İnci için orada yol bitmişti. Hikayenin İnci'​yle ilgili olan kısmı sona ermişti. İnci'nin hikayesi açısından da gayet uzun bir zamanımız vardı ve bence tamamlandı. Ben de elimden geleni yaptım.’’ şeklinde ifadelere yer verdi.

''BU BENİM HAYATIM, BENİM KARİYERİM''

Masumlar Apartmanı yapımına başlamadan evvel bu 1 sezon oynayabileceği hususu üzerinde konuşulduğunu, dolayısıyla emrivaki yahut şoke eden bir durumun meydana gelmediğini sözlerine ekleyen Farah Zeynep Abdullah, maruz kaldığı beddualar hakkında da şu cümleyi kurdu:

“Herkes fikrini söylemekte özgür. Fakat en nihayetinde bu benim hayatım, benim kariyerim ve benim tercihlerim.”

YORUMLAR 7
  • Tuğlu... 2 yıl önce Şikayet Et
    Oyunculuğuda başarılı olsa bari, şımarığın, embesil giyinenin teki... bu sektör bunun gibileri sozümona sanatçı yapıyor ya anlamış değilim...
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu filimden çıkmasına hiç şaşırmayın daha aynısını başka filimde yaptı güven o oyuncuya şımarık çocuk gibi
    Cevapla
  • dilara 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence kız çok haklı.dizi uzun sürünce çok saçmalıyorlar. bence farah rölünün hakını verdi tek geçerim
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence haklı değil
    Cevapla
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Saygısız bunlar, senaryoyu okuyup kabul ediyorlar ama sonra ıvır zıvır.
    Cevapla
  • Öznur 2 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle senaryoyu okuyup imzalıyorsun donra işine gelmeyince vınlaan olmaz bize bumu yapmaya hakkınız yok nihayetinde dizi deyip geçmeyin ben bire bir yaşadım eltimde aynı karektere yakındı onun için beni çok etkiledi abartmıyorum baştan sona tekrar 4 ve 5 kez izledim hala devam ediyorum bu yaşa geldim hiç bir dizi beni bu kadar etkilemede onun için sana çok kızgınım zeynep kızım
    Cevapla
  • Muhti 2 yıl önce Şikayet Et
    Sanki birebir hikayeyi uyguluyolarda kitao baska bunlarin oynadiklari baska
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Aliyev planı deşifre ederek 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası