Kuruluş Osman'dan ayrılışı olay olmuştu! Hasret sonunda bitiyor: Bomba diziyle dönüyor...

Kuruluş Osman'ın Nizameddin'i olarak geniş kitleler tarafından tanınırlık kazanan Uğur Aslan, izleyenlerin sabırsızlık içerisinde beklediği yepyeni bir projeye daha imza atıyor. Kuruluş Osman'daki başarılı performansıyla dillerden düşmeyen Uğur Aslan, Kanal D'de yayın hayatına başlayacak Yargı dizisiyle ekrana resmen dönüyor.

Kuruluş Osman'dan ayrılışı olay olmuştu! Hasret sonunda bitiyor: Bomba diziyle dönüyor...
Kuruluş Osman'dan ayrılışı olay olmuştu! Hasret sonunda bitiyor: Bomba diziyle dönüyor...
GİRİŞ 05.08.2021 09:34 GÜNCELLEME 05.08.2021 09:35

Türkiye başta olmak üzere dünyanın çeşitli ülkelerinde hayran kitlesi bulunan Kuruluş Osman dizisinin sevilen oyuncusu nihayet büyük bombayı patlattı. Kuruluş Osman'da oynadığı Nizameddin karakteriyle iddialı bir çıkış yakalayan Uğur Aslan'ın sürpriz projesinin ayrıntıları şekillenmeye başladı.

TRT1 Barbaroslar 2.fragmanı: Kimsenin gözünden kaçmayan ayrıntı! Manidar sözleriyle yıkıp geçtiTRT1 Barbaroslar 2.fragmanı: Kimsenin gözünden kaçmayan ayrıntı! Manidar sözleriyle yıkıp geçti

Kuruluş Osman'daki macerasının ardından bir süredir ekranlardan uzak kalan Uğur Aslan, Yargı dizisiyle oyunculuk kariyerini hız kesmeden devam ettirecek. Uğur Aslan, senaryosunu Sema Ergenekon'un kaleme aldığı ve yönetmenlik koltuğunda ise Ali Bilgin'in oturduğu Yargı projesinin oyuncu kadrosunda kendini göstermeye hazırlanıyor.

Masumlar Apartmanı'ndan çıktığı için yerden yere vurulmuştu! Ayrılık kararının esas gerekçesi..Masumlar Apartmanı'ndan çıktığı için yerden yere vurulmuştu! Ayrılık kararının esas gerekçesi..

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ikilisini aynı ekipte buluşturan Yargı dizisiyle ekranların tozunu atacak olan Uğur Aslan'ın beklenmedik dönüşü sevenlerinin heyecanını ikiye katladı. Tüm bu gelişmeler yaşanırken Kanal D'de ekran serüvenine Ay Yapım imzasıyla merhaba demeye hazırlanan Yargı isimli yapımın çekimlerine Ağustos ayında başlanacağının bilgisine ulaşıldı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...