Bir Zamanlar Çukurova'da üzücü ayrılık! Demir'i zora sokan isim bundan böyle yer almayacak

Birbirinden renkli isimlerle yeni sezona sıkı bir başlangıç yapmayı planlayan Bir Zamanlar Çukurova'da izleyenlerin hesaba katmadığı ayrılık gelişmesi olacak. Şaşırtıcı olaylarıyla hikayenin çok farklı bir yöne evrileceği Bir Zamanlar Çukurova dizisine sonradan katılan Hande Soral için veda zamanı geldi.

Bir Zamanlar Çukurova'da üzücü ayrılık! Demir'i zora sokan isim bundan böyle yer almayacak
Bir Zamanlar Çukurova'da üzücü ayrılık! Demir'i zora sokan isim bundan böyle yer almayacak
GİRİŞ 30.08.2021 10:45 GÜNCELLEME 30.08.2021 10:46
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Oyuncu kadrosuna kattığı iddialı isimlerle ekran yolculuğunda emin adımlarla yürümeye devam edecek olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde ayrılığın yankıları dört bir tarafta duyulacak. Heyecanın bitip tükenmediği sahneleriyle her dönemde senaryosunun dinamikliğini muhafaza eden Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Handel Soral için ayrılık vakti geldi çattı.

Bir Zamanlar Çukurova ekibine çok sonradan girmiş olsa bile kilit rolüyle olayların akışını önemli ölçüde etkileyen Hande Soral'ın 2.sezonda ayrılacağı gelişmesi medya gündemine bomba gibi düştü. tv100'den Birsen Altuntaş'ın aktardığı haber doğrultusunda, Ümit karakteriyle izleyenlerin dikkatini ve ilgisini canlı tutmayı başaran Hande Soral'ın yeni sezonun ilk bölümünde etkili bir veda sahnesiyle ayrılacağının bilgisine ulaşıldı.

Bir Zamanlar Çukurova’nı Ümit’i Hande Soral'ın yaz başına kadar çekimleri Ordu ilinde gerçekleştirilen "Kuzey Yıldızı İlk Aşk" dizisinde rol üstlenen oyuncu eşi İsmail Demirci ile uzun bir zaman ayrı kalmasından ötürü ayrılık kararı aldığının bilgisine ulaşıldı.

YORUMLAR 5
  • serkan erdoğan 2 yıl önce Şikayet Et
    kuyruklu yalan
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Keşke bu dizi yayından ayrılsa daha iyiydi.
    Cevapla
  • Feyza 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence devam etmeliydi. Kadınlar kendi ayaklarının üstünde durmalı erkeğe bağlı olmadan
    Cevapla
  • Osman 2 yıl önce Şikayet Et
    Yok ya. Ne ilgisi var bununla? Gercek sevginin gücü cinsiyet ayırmaksızın sınır tanımaz.
    Cevapla
  • hursit dilaver 2 yıl önce Şikayet Et
    eşi işin mi işi bırakmış. tebrikler. her hanım bunu yapmaz. para daha tatlıdır. allah mesut etsin.hayatta başarılar hanım kızım.işte evlilik bagı budur. şimdilerdeki gibi aman benden uzak dur değil..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: "Harcamaları mümkün olduğu ölçüde kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz"
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı