Camdaki Kız'da Hayri'nin hayatını kim oynayacak: Çukur dizisinin popüler ismi evet diyecek mi?

Dikkat çeken konusu, meraklandıran sahneleriyle sektörün en çok konuşulan dizileri arasında yer alan Camdaki Kız'da şoke eden bir gelişme yaşanacak. 2.sezonda da heyecanın eksik olmadığı gelişmeleriyle reytingleri sallamaya hazırlanan Camdaki Kız'da gizemli karakter Hayri ilk bölümünde olmayacak. Öte yandan Çukur'da kameralar karşısına geçen Cihangir Ceyhan'a Hayri rolü için teklif götürüldüğü iddiası ortaya atıldı.

Camdaki Kız'da Hayri'nin hayatını kim oynayacak: Çukur dizisinin popüler ismi evet diyecek mi?
Camdaki Kız'da Hayri'nin hayatını kim oynayacak: Çukur dizisinin popüler ismi evet diyecek mi?
GİRİŞ 26.08.2021 13:17 GÜNCELLEME 26.08.2021 13:17
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Şimdiye kadar toplamda 9 bölüm yayınlanan ve yayın macerasına atılır atılmaz dizi severlerin yoğun ilgi gösterdiği bir proje haline gelen Camdaki Kız'da beklenmedik bir durum gelişecek. Camdaki Kız takipçilerinin kafasında soru işaretleri bıraktıran final bölümünün arkasından yeni sezonda izleyenleri hangi sürprizlerin beklediği merak edilirken herkesi hayrete düşüren haber geldi.

Gönül Dağı'nda vedadan sonra transfer sürprizi! Yıldız isim yeni sezonda ekibin parçası olacakGönül Dağı'nda vedadan sonra transfer sürprizi! Yıldız isim yeni sezonda ekibin parçası olacak

Yönetmenlik koltuğunda Nadim Güç'ün oturduğu Camdaki Kız'ın final bölümünde adı geçen ve gerçekte kim olduğu akılları kurcalayan Hayri karakterinin 2.sezonun ilk bölümünde yer almayacağı gelişmesi hayal kırıklığına uğrattı. tv100'den alınan habere göre, Pazartesi günü sete çıkan ve Eylül ayı içerisinde başlayacak yeni sezon için çekimlere start verildiği Camdaki Kız dizisinde şayet herhangi bir değişiklik yapılmadığı takdirde izleyenler ilk bölümde Hayri karakterini Kanal D ekranında göremeyecek.

Diğer taraftan sosyal medya platformunda ortaya atılan iddiaya göre, Çukur ve Alev Alev isimli dizi projelerinde kayda değer performans sergileyen Cihangir Ceyhan'a Hayri rolü için teklif götürüldüğü iddiası ortaya atıldı.

Bir Zamanlar Çukurova tarihinin önemli dönüm noktası! Ortalığı birbirine katan isim ayrılıyorBir Zamanlar Çukurova tarihinin önemli dönüm noktası! Ortalığı birbirine katan isim ayrılıyor

YORUMLAR 8
  • Palavra 2 yıl önce Şikayet Et
    Psikolojik, gerçek hayat hikayesi film diye ,tıpkı içinde %1 oraninda dogal malzeme bulunan kimyasallara doğal denmesi gibi, tamamen çarpıtılmış dolgulanmiş, uyduruk bir hikayeyi insanlarin psikolojisini bozarak yutturuyorlar. Adeta ellerinden hayır cikmasin diye yemin etmişler. Bitsin artık bu uyduruk, ahlaksız psikolojik film furyası.
    Cevapla
  • sinan 2 yıl önce Şikayet Et
    Hayri yoksa bende yokum ;)
    Cevapla
  • Kysr 2 yıl önce Şikayet Et
    Kötü olmuş ya
    Cevapla
  • tepki 2 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemiz gerçeklerini yansıtmayan bu hayal ürünü ve karaktersizlik örneği diziler eksik kalsın.!
    Cevapla
  • engin 2 yıl önce Şikayet Et
    Bütün ülke yasta
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan sert tepki: Bu iftirayı atanları asla ve asla unutmayacağız
Dubai'deki havalimanı sele teslim oldu! Uçakların zor anları kamerada