Kenan Doğulu hakkında şok iddia! Konser verdiği sırada binlerce hayranını riske attı...

Kenan Doğulu hakkında şok iddia! Beyaz TV ekranlarında yayınlanan "Söylemezsem Olmaz" programının sunuculuğunu yapan Seren Serengil Kenan Doğulu hakkında şok bir iddia ortaya attı. Serengil'in iddiasına göre ünlü şarkıcı Doğulu konser verdiği sırada binlerce hayranını riske attı. İşte Kenan doğulu hakkında akılalmaz o iddia!

Kenan Doğulu hakkında şok iddia! Konser verdiği sırada binlerce hayranını riske attı...
Kenan Doğulu hakkında şok iddia! Konser verdiği sırada binlerce hayranını riske attı...
GİRİŞ 24.08.2021 11:12 GÜNCELLEME 24.08.2021 11:12
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ünlü sunucu Seren Serengil Beyaz TV ekranlarında yayınlanan "Söylemezsem Olmaz" adlı programda şok bir iddia ortaya attı. Serengil, Kenan Doğulu hakkında verdiği konserden önce koronavirüs testinin pozitif çıktığını, buna rağmen binlerce hayranını hayatını riske attığını söyledi. Ünlü şarkıcı Doğulu ise bu iddia karşısında henüz sessizliğini bozmuş değil. İşte Seren Serengil'im Kenan Doğulu hakkında ortaya attığı o iddianın detayları...

"Kenan Doğulu Koronavirüs'e Yakalandığı Halde Sahneye Çıktı"

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan "Söylemezsem Olmaz" programının sunuculuğunu üstlenen Seren Serengil şok bir iddia ortaya attı. Seren Serengil, ünlü şarkıcı Kenan Doğulu'nun koronavirüse yakalandığını ve Covid-19 testi pozitif olduğu halde sahneye çıkıp yüzlerce kişiyi riske attığını iddia etti. Serengil, aldığı bilginin bir sağlık çalışanına ait olduğunu vurgulayarak, çok güvendiği bir kaynak olduğunu ifade etti. 

Kenan Doğulu Sessizliğini Bozmadı

"Söylemezsem Olmaz" programın sunucularından Bircan Bali de, Beyaz TV ekranlarından Kenan Doğulu'nun bu söylentilere açıklık getirmesi için 'test yaptırıp sonucunu paylaşması gerektiği' mesajını verdi. Ünlü Şarkıcı tarafından ise henüz bir yanıt gelmedi. Kenan Doğulu'nun bu iddia sonrası ne açıklama yapacağı merak konusu oldu.

YORUMLAR 3
  • ZIMBO 2 yıl önce Şikayet Et
    Atın içeriye
    Cevapla
  • Karslı laz 2 yıl önce Şikayet Et
    Şu adam daima pişmiş kelle gibi sırıtoyorya gıcık oluyorum .Niyede bilmiyom
    Cevapla
  • Vatandas 2 yıl önce Şikayet Et
    Bisey olmaz canım. Onlar ünlü. Akpden biri olsaydi linc edilirdi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak