Tuğçe Şen Baş ölümden döndü! Ünlü sunucu hastaneye kaldırıldı!

Tuğçe Şen Baş ölümden döndü! "Bakmadan Gezme" adlı programın sunuculuğunu üstlenen isim geçirdiği vahim kaza sonucu hastaneye kaldırıldı. Kapadokya gezisi sırasında kaza geçiren Tuğçe Şen Baş deyim yerindeyse ölümden döndü. İşte ünlü sunucunun geçirdiği talihsiz kaza ve sağlık durumu hakkında son dakika bilgiler!

Tuğçe Şen Baş ölümden döndü! Ünlü sunucu hastaneye kaldırıldı!
Tuğçe Şen Baş ölümden döndü! Ünlü sunucu hastaneye kaldırıldı!
GİRİŞ 24.08.2021 11:13 GÜNCELLEME 24.08.2021 11:13
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

"Bakmadan Gezme" isimle gezi programının sunuculuğunu üstlenen, ekranların sevilen yüzü Tuğçe Şen Baş geçirdiği kaza sonucu ölümden döndü! Program çekimleri için Kapadokya'da bulunan ünlü sunucu geçirdiği vahim kaza sonucunda hastaneye kaldırıldı. Yürekleri ağza getiren ünlü sunucunun hayati riski olmadığı ve iyi olduğu bilgisine ulaşıldı. İşte ünlü sunucunun sağlık durumu hakkında son dakika bilgileri ve geçirdiği talihsiz kazanın detayları...

Tuğçe Şen Baş'ın Geçirdiği Kazanın Detayları ve Sağlık Durumu!

‘Bakmadan Gezme’ gezi programının sunucusu Tuğçe Şen Baş, çekimler sırasında bindiği atın dörtnala giderken ayağının tökezlemesi sonucu sert bir şekilde yere düştü. Hastaneye kaldırılan ünlü gezginin, vücudunda bazı ezilmeler oldu.

Durumunun iyi olduğu öğrenilen Baş, "Şu an yürümekte zorluk çekiyorum ama atlara ve gezmeye olan tutkum bende hiçbir zaman bitmez. Ayağı kalkar kalkmaz yine ata bineceğim. Düşme tekniklerini bildiğim için şükürler olsun ki ufak tefek kas zedelenmesi ve diz kapağımdaki hasar dışında bir şeyim yok. Sürpriz içeriklerle takipçilerimle yakın zamanda tekrar buluşacağım" diye konuştu.

YORUMLAR 1
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Vatandaşların hepsini ilgilendiren bir beka haberi. Yayalım ülkemizin geleceği için
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat