Bergüzar Korel'in psikolojisi bozuldu! Ünlü oyuncu hamilelik süreci yüzünden...

Bergüzar Korel'in psikolojisi bozuldu! 2009 yılından bu yana Halit Ergenç ile evli olan ve Ali ve Han adında iki çocuğa sahip olan Bergüzar Korel sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulundu. 7 aylık hamile olan güzel oyuncu 3. çocuğunu beklerken çok yoruldum açıklamasını yaptı. İşte Ünlü oyuncu hamilelik süreci devam ederken yaptığı açıklama!

Bergüzar Korel'in psikolojisi bozuldu! Ünlü oyuncu hamilelik süreci yüzünden...
Bergüzar Korel'in psikolojisi bozuldu! Ünlü oyuncu hamilelik süreci yüzünden...
GİRİŞ 24.08.2021 11:11 GÜNCELLEME 24.08.2021 11:12
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamalarla gündem oldu. Oyunculuğuyla birçok kişi tarafından sevilen ve takdir edilen ünlü isim hatırlanacağı üzere 2009 yılında Halit Ergenç ile dünya evine girmişti. Mutlu çift Ali ve Han adında iki çocuğa sahip. Korel yaklaşık 7 ay önce üçüncü kez hamile olduğunu öğrenmişti. Bergüzar Korel sosyal medyada yaptığı paylaşımda  "Çok yoruldum. Yoğun bakımdaki gebelere virüsün bulaşma ihtimalinin üç kat daha yüksek olması psikolojimi bitirdi" demişti. İşte Ünlü oyuncunun yaptığı açıklamaların devamı...

"Aşı Olmak İçin Doğumu Bekliyordum, Kaygım Hiç Bitmedi"

Üçüncü kez anne olmaya hazırlanan Bergüzar Korel aşı olmaya nasıl karar verdiğini anlattı. Leyla adını vereceği kızına kavuşmak için gün sayan Korel, Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile dikkati çekti.

Instagram üzerinden yaptığı hikaye paylaşımında aşı olduğunu yayınlayan Bergüzar Korel, "Açık konuşacağım. Aşı olmak için doğumu bekliyordum. Riskleri konuştuğumuzda sahada çalışmadığım ve ilk günden bugüne çok izole yaşadığım için dayanacaktım.
Han'ı doğurup, eve geldikten sonra pandeminin başlaması, yalnız bir bebek büyütmek, tam rahatladık derken vakaların en yüksek olduğu zamanda sürpriz bir şekilde tekrar hamile olduğumu öğrenmem ve yine büyük korkularla oldukça dikkatli bir şekilde yaşamak, hiç bitmeyen bir kaygı.



Gerçek anlamda evden hiç çıkmadan geçen bir lohusalık ve tekrar gebelik. Çok yoruldum. Yoğun bakımdaki gebelere virüsün bulaşma ihtimalinin üç kat daha daha yüksek olması psikolojimi bitirdi. Ama en en en önemlisi yüz yüze eğitim olacağını ve okulların açılacağını öğrendiğim gün karar verdim. Bu sabah aşımı oldum. 30. haftayım.

Bu süreçten en çok etkilenenler, okul sürecindeki çocuklar oldu. Unutmayın, bu hastalığı çocuklar değil biz bulaştırıyoruz. Ve onlar bizim yüzümüzden 1,5 yıldır evdeler. Öğretmenler, veliler lütfen ama lütfen aşınızı olun. Bu yavruların hayatlarından yeterince çaldık. Buna hakkımız yok. Ben en başta geleceğimiz, çocuklarımız için bu aşıyı oldum. Doktorunuzla konuşun ve birlikte karar verin." dedi.

YORUMLAR 5
  • Gölge 2 yıl önce Şikayet Et
    Gezi parkında hiç yorgun değildi
    Cevapla
  • Ugradım gidiyorum 2 yıl önce Şikayet Et
    Birtek sen varsın çocuk sahibi olan.Gezi olaylarında polislelere taş attığın enerjiyi harcamana gerek yok çocuk için
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah hayırlı evlat olmasını nasip etsin. Reisin sözünü tutmuş. Üçüncü çocuk da tamam. 5 çocuğa tamam eder artık.
    Cevapla
  • İsimsiz 2 yıl önce Şikayet Et
    polislere tas atarken cok saglamdı
    Cevapla
  • samii 2 yıl önce Şikayet Et
    Allahtan korkun haftada karı koca 300 binden fazla para kazanıyorsunuz. Biz üç yılda kazanamıyoruz o paraları.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklarla bir araya geldi
Gazi meclisin 23 Nisan videosu çok beğenildi! Geleceğe en güzel mirasımız, yavrularımız