Şener Şen'in kız kardeşi de oyuncu çıktı! İşte usta sanatçının oyuncu kardeşi!

Şener Şen'in kız kardeşi de oyuncu çıktı! Oynadığı filmlerde hayat verdiği karakterlerle taraflı tarafsız herkesin taktirini kazanan, Yeşilçam'ın usta oyuncusu Şener Şen'in ailesinde birçok oyuncu var. Kendisi gibi babası Ali Şen'de Türk sineması için çok önemli bir isim olan Şener Şen'in kız kardeşinin de oyuncu olduğu öğrenildi. İşte usta sanatçının oyuncu kardeşi!

Şener Şen'in kız kardeşi de oyuncu çıktı! İşte usta sanatçının oyuncu kardeşi!
Şener Şen'in kız kardeşi de oyuncu çıktı! İşte usta sanatçının oyuncu kardeşi!
GİRİŞ 25.08.2021 12:06 GÜNCELLEME 25.08.2021 12:06

Eşkıya, Kabadayı, Züğürt Ağa, Banker Bilo, Av Mevsimi ve daha birçok film de usta oyunculuk sergileyen, Türk sinemasının önemli isimlerinden olan Şener Şen'in ailesinde başka oyuncularda var. Başta baba Ali Şen olmak üzere Şener Şen'in kız kardeşinin de oyuncu olduğu öğrenildi. Yeşilçam'ın usta isimlerinden olan Şener Şen'in oyuncu kız kardeşi ise, yine Türk dizi ve sinemasının emektar oyuncularından İnci Şen olduğu biliniyor. İşte usta sanatçının oyuncu kardeşi hakkında bilinmeyenler...

Şener Şen'in Kardeşi, Ali Şen'in Kızı İnci Şen!

Yeşilçam'ın usta isimlerinden Şener Şen'in kardeşi, Ali Şen'in kızı olan İnci Şen'de bir oyuncu. Efsane oyuncu Şener Şen'in kız kardeşi son olarak Hercai dizisinde izlediğimiz İnci Şen. Birçok dizi ve filmden aşina olduğumuz usta oyunculardan olan İnci Şen'in Şener Şen'in kız kardeşi olduğunu ilk defa duyanlar şaşkınlığını gizleyemiyor.

Şen'in Kardeşi İnci Şen kimdir?

İnci Şen, 1953 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Usta oyuncu Şener Şen'in kız kardeşidir. İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden mezun olmuştur. Gönül Yarası, Pardon, Ormancı, Çözde Al Mustafa Ali, Geceler Yarim Oldu, Gizli Tünel, Memleket Hikayeleri, Ayakta Kal, Fadik İntikam Peşinde, İhtiras, Ayrılık, Sırlar Dünyası, Bir İstanbul Masalı, Keloğlan, Melekler Adası, Beşinci Boyut yer aldığı bazı projelerdir.

Usta oyuncu ayrıca, Yaşanmış Şehir Hikayeleri, Yeşeren Düşler, Gurbet Yolcuları, Kaçak Gelin, Dizine Dursun, Kader Çizgisi, Makber, İnsan Aldandı, Tövbeler Tövbesi, Vuslat Yolu, Maral, Filinta ve İki Yalancı gibi dizlerde yer alan İnci Şen şimdilerde Atv ekranlarında yer alan Hercai dizisinde Nigar karakterine hayat vermektedir. İnci Şen, 1.60 metre boyunda ve 69 kilodur.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor