ATV Kim Milyoner Olmak İster sunucusu Kenan İmirzalıoğlu TRT1 dizisi ile ekranlara kilitleyecek

Şimdilerde Kim Milyoner Olmak İster programının sunuculuk koltuğunda oturan başarılı aktör Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni adresi netlik kazandı. Oyunculuk hayatı boyunca birbirinden iddialı yapımlarda farkını konuşturan Kenan İmirzalıoğlu, TRT1'de ekranlara merhaba diyecek Mahsusa Trablus adlı dizide rol oynayacak.

ATV Kim Milyoner Olmak İster sunucusu Kenan İmirzalıoğlu TRT1 dizisi ile ekranlara kilitleyecek
ATV Kim Milyoner Olmak İster sunucusu Kenan İmirzalıoğlu TRT1 dizisi ile ekranlara kilitleyecek
GİRİŞ 02.09.2021 09:45 GÜNCELLEME 02.09.2021 09:45
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

ATV'de dikkat çeken formatıyla milyonlarca kitleye ulaşan Kim Milyoner Olmak İster programının sunuculuğunu üstlenen Kenan İmirzalıoğlu'dan hayranlarını mutlu edecek bir haber geldi. Uzun bir zamandır herhangi bir dizi projesinde yer almadığı için setlerden ayrı kalan ve şimdiye kadar kendisine gelen pek çok teklifi geri çeviren Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni dizisi belli oldu.

Uğur Veli ile Raif İnan'ın yapımcılığında bulunduğu ve yeni yayın dönemi itibariyle ekran yolculuğunda yürümeye başlayacak Mahsusa Trablus adlı dizi projesinin oyuncu kadrosunda Kenan İmirzalıoğlu'nun da olacağı bilgisi paylaşıldı. 

Medyaradar'ın özel haberine göre; Gerçek bir ajan hikayesinin konu olarak işleneceği ve çekimlerinin ise Türkiye, Tunus ve Cezayir’de yapılacağı Mahsusa Trablus dizisi yeni sezonda TRT1 kanalında izleyicisiyle buluşacak.

Ekim ayının sonunda sete çıkılması planlanan bu dizide İmirzalıoğlu’nun ‘’Kuşçubaşı Eşref’’ karakterini üstleneceğinin bilgisine ulaşıldı.

Ana karakterlerinin Mustafa Kemal Atatürk, Enver Paşa ve Zenci Musa olacağı Mahsusa Trablus dizisinin hem hikayesinden hem de senaryosundan Kenan İmirzalıoğlu’nun çok etkilendiği ortaya çıktı.

YORUMLAR 5
  • Bircihan 2 yıl önce Şikayet Et
    Cihad için hazir olun çünkü biz dizilerimizle cihadın ne olduğunu anlatmaya devam edeceğiz cihadimiz ilim irfan ekonomi sanayi siyaset bunlarda cihad yapmadığımız sürece silah cihadini zaten kazanamayız
    Cevapla
  • Sahipkıran 2 yıl önce Şikayet Et
    Asıl kahramanlarından birini unutmuşlar, ya da görmek istememişler. Zira işlerine gelmez... Gerçi o adı gizlenenler Allah rızası için yaptılar!
    Cevapla
  • Gaziantep27 2 yıl önce Şikayet Et
    Süper miş
    Cevapla
  • Nuri 2 yıl önce Şikayet Et
    Eğer bu dizi Hayati İnançer hocamızın geçtiğimiz yıl bahsettiği proje üzerinden gidiyorsa ortaya inşaallah muhteşem bir eser çıkacaktır.
    Cevapla
  • Necati 2 yıl önce Şikayet Et
    Hadi baken
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor