MasterChef Türkiye'de hataların ardı arkası kesilmiyor! Onu görünce tencereyi alıp götürdü

MasterChef Türkiye'de heyecan zirveye tırmanırken mavi takımın kaptanlığını üstlenen Burcu geçtiğimiz akşam inanılmaz bir hataya imza attı. MasterChef Türkiye'de Burcu, ''Sucuklu Mercimek'' yemeğini tadımlarken bir anlık dalgınlıkla tencereye sokması sonucunda hijyen kuralını çiğnedi. Duruma anında müdahalede bulunan Mehmet Yalçınkaya, tencereyi ellerinden aldı.

MasterChef Türkiye'de hataların ardı arkası kesilmiyor! Onu görünce tencereyi alıp götürdü
MasterChef Türkiye'de hataların ardı arkası kesilmiyor! Onu görünce tencereyi alıp götürdü
GİRİŞ 27.08.2021 10:26 GÜNCELLEME 27.08.2021 10:26
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

MasterChef Türkiye'de mavi ile kırmızı olmak olmak üzere iki ayrı grup en başarılı tabağı ortaya koymaya çalışırken takım kaptanı tarafından ağızları açık bıraktıran bir hata yapıldı. MasterChef Türkiye'de zamana karşı yarışmanın verdiği stres had safhaya çıkarken mavi takımın kaptanı olarak belirlenen Burcu, tadım kaşığını yemeğe daldırmasıyla herkesi şoke etti.

Kim Milyoner Olmak İster'in sevilen ismi Kenan İmirzalıoğlu TRT dizisiyle gümbür gümbür gelecekKim Milyoner Olmak İster'in sevilen ismi Kenan İmirzalıoğlu TRT dizisiyle gümbür gümbür gelecek

MasterChef Türkiye'nin 25 Ağustos Çarşamba tarihinde yayına giren 47.bölümünde Burcu, Safanur isimli yarışmacının hazırlamış olduğu ''Sucuklu Mercimek'' yemeğinin tadına bakmaya gitti. Lezzetinin nasıl olduğunu değerlendirebilmek açısından yemeğinden bir kaşık aldıktan sonra aynı kaşığı tekrardan tencereye sokması tecrübeli şef Mehmet Yalçınkaya'nın dikkatinden kaçmadı.

Arka Sokaklar dizisinde çok konuşulacak transfer! Merve Oflaz'ın boşalan yerini dolduracakArka Sokaklar dizisinde çok konuşulacak transfer! Merve Oflaz'ın boşalan yerini dolduracak

Burcu'nun hijyen kuralını istemeden de olsa çiğnediğini gören Mehmet Yalçınkaya, hiç vakit kaybetmeden duruma müdahale ederek tencereyi ellerinden aldı.

YORUMLAR 2
  • Maşallah 2 yıl önce Şikayet Et
    Somer şef müdahale etti yanlış gormusun mehmet şef degil
    Cevapla
  • Ahmet Mizaç 2 yıl önce Şikayet Et
    Yaaa işte Mehmet şefin gözünden kaçarmi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
8 ilde operasyon! 'Odacılar' suç örgütü çökertildi
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı