Aziz Yıldırım Deniz Akkaya'dan şikayetçi oldu! Fenerbahçe'nin eski başkanı çok kızdı!

Aziz Yıldırım Deniz Akkaya'dan şikayetçi oldu! Sosyal medya fenomeni ile yaşadığı tartışma ile gündeme gelen ve 3 gün hapis cezası alan Deniz Akkaya'ya bir şok da Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım yaşattı. Yıldırım, hakkında rencide edici ve onur kırıcı ithamlarda bulunan Akkaya'dan şikayetçi oldu. İşte Fenerbahçe'nin eski başkanının çok kızdığı o olay!

Aziz Yıldırım Deniz Akkaya'dan şikayetçi oldu! Fenerbahçe'nin eski başkanı çok kızdı!
Aziz Yıldırım Deniz Akkaya'dan şikayetçi oldu! Fenerbahçe'nin eski başkanı çok kızdı!
GİRİŞ 25.08.2021 16:55 GÜNCELLEME 25.08.2021 16:55

Son günlerde yaşadığı olaylarla medya gündeminden hiç düşmeyen Deniz Akkaya'nın ismi yeni bir olayla anılmaya başlandı. Sosyal medya fenomeniyle girdiği polemik sonrası sessiz kalma cezası alan, ancak sosyal medya üzerinden sessizliğine bozan Akkaya 3 gün hapis cezası almıştı. Ünlü mankene bir darbede Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım'dan geldi. Eski başkan kendisi hakkında onur kırıcı ve rencide edici ithamlarda bulunan Akkaya'dan şikayetçi oldu. İşte Fenerbahçe'nin eski başkanının çok kızdığı o olayın detayları...

Aziz Yıldırım Deniz Akkaya'dan Şikayetçi Oldu

Aziz Yıldırım, avukatı aracılığıyla Deniz Akkaya'dan şikayetçi oldu. Savcılığa iletilen şikayet dilekçesinde Beyaz TV’de yayınlanan ‘Söylemezsem Olmaz’ programına konuk olarak katılan Deniz Akkaya'nın ve program yorumcularının kişilerin anayasal olarak koruma altına alınan özel hayatlarını dikkate almadan onur ve şereflerini rencide edecek şekilde kahkahalar eşliğinde ifade ettikleri söylendi.

Şüpheli Akkaya'nın Yıldırım'la ilgili beyanlarının yalan olduğunun belirtildiği dilekçede, şüphelinin Yıldırım'ın özel hayatına, onur, şeref ve saygınlığına, aile birliğine ağır ve haksız bir saldırı gerçekleştirdiği açıklandı. Şikayete konu olan ifadelerin insani herhangi bir değer taşımadığı ve ahlak dışı bir yalandan ibaret olduğu vurgulandı.

Aziz Yıldırım Mağdur Oldu, "Nitelikli Hakaret Suçu İşlendi"

Aynı zamanda dilekçede, şüphelinin iddiaları sonrası Yıldırım'ın toplum önünde olumsuz ve haksız bir imajının oluştuğu, şikayete konu açıklamaların sosyal medyada hızla yayılmasından dolayı Türkiye'de geniş kitlelerce bu durumun duyulduğu ve Yıldırım'ın mağduriyetinin arttığı anlatıldı.

Şikayete konu sözlerin 'ifade özgürlüğü' adı altında değerlendirilemeyeceğinin açıklandığı dilekçede, "Şüpheli bu eylemini ulusal çapta yayın yapan bir televizyon kanalında yapmak suretiyle de hakaret suçunun nitelikli halini işlemiştir. Bireylerin kişilik haklarına ve değerlerine pervasızca saldıran şüphelinin cezalandırılmasını talep ediyoruz" ifadeleri kullanıldı.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek