Erkan Petekkaya'dan Acun Ilıcalı ve TV8 isyanı! "Ben hiçbir yerden kovulmadım"

Erkan Petekkaya'dan Acun Ilıcalı ve TV8 isyanı! Geride kalan dönemde TV8'de yayınlanan "Kırmızı Oda" adlı dizide rol alan, ancak yaptığı açıklamalar sonucu yolları diziyle ayrılan başarılı oyuncu yeniden bu olayla gündeme geldi. Petekkaya bir haber sitesinin sosyal medya hesabından yapılan "kovuldu" ibaresine sinirlenerek "ben hiçbir yerden kovulmadım" dedi. İşte olayın detayları!

Erkan Petekkaya'dan Acun Ilıcalı ve TV8 isyanı! "Ben hiçbir yerden kovulmadım"
Erkan Petekkaya'dan Acun Ilıcalı ve TV8 isyanı! "Ben hiçbir yerden kovulmadım"
GİRİŞ 25.08.2021 16:20 GÜNCELLEME 25.08.2021 16:20
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Bir dönem "Kırmızı Oda" adlı dizide oynayan Erkan Petekkaya yaptığı açıklamalar sonucu TV8'in patronu Acun Ilıcalı'nın tepkisini çekmiş ve diziyle yolları ayrılmıştı. Olayın üzerinden uzun bir zaman geçmesine rağmen bir internet sitesinin sosyal medya hesabından yaptığı "Kırmızı Oda dizisinden kovulmuştu" ifadesini görünce çılgına döndü. Başarılı oyuncu "ben hiçbir yerden kovulmadım!" diyerek ateş püskürdü. İşte başarılı oyuncu Erkan Petekkaya'nın yaptığı açıklama ve olayın detayları...

Erkan Petekkaya Kendi Hesabında Paylaşarak Ateş Püskürdü!

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya sosyal medyada gördüğü bir paylaşımı kendi sosyal medya hesabında yayınlayarak adeta ateş püskürdü. Tv8’de yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde Sadi karakterine hayat veren daha sonra ise yaşanan bir olay nedeniyle diziyle yollarını ayıran Erkan Petekkaya, sosyal medyada gördüğü paylaşım sonrası aynı paylaşımı kendi hesabında paylaşarak ateş püskürdü. Paylaşımda “Acun Ilıcalı onu Kırmızı Oda dizisinden kovmuştu” ifadelerini gören Erkan Petekkaya çıldırdı.

"Ben TV8'den Kovulmadım! Bu Yaptığınız Yalan Haber"

Paylaşımı alıp kendi sosyal medya hesabından paylaşan Erkan Petekkaya fotoğrafın altına, “Ben hiç bir yerden kovulmadım! Ahlaksız haberciler terbiyesizligin son noktaları, ünlü olmak isteyen zavallılar. Ben hiç bir yerden kovulmadım yalancılar! Yahu ben beddua hiç etmemiştim ama size edecegim. Allah belanızı versin! 

Bu yaptığınız yalan haberin her tıklaması size bela olarak dönsün. Allah gani belanızı versin ahlak yoksunları. Yeter! Ne Acun'u ne de beni pislik zihniyetlerinize alet etmeyin zavallılar. Gidin akıllı projeler üretin dümbelekler. Yazmıyorum ama en pis küfürleri size gönderiyorum. Allah yüreğinize iyilik versin
" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 6
  • evladifatihan 2 yıl önce Şikayet Et
    insanlikdan nasibini alamayan zavallilar var piyasada ona buna laf atma derdindeler
    Cevapla
  • Salih 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasil sanatçı
    Cevapla
  • izmitli 2 yıl önce Şikayet Et
    düzgün bi sanatçı zorunamı gitti yorumu yazan nasıl bi insan
    Cevapla
  • a a 2 yıl önce Şikayet Et
    Erkan bey yanındayız her zaman it ulur kervan yürür
    Cevapla
  • Ümit 2 yıl önce Şikayet Et
    Erkan Petekkaya çok kaliteli düzgün ahlaklı beyefendi bir kişiliktir. gidin pisliginizi başka yere kusun
    Cevapla
  • kemal 2 yıl önce Şikayet Et
    damarına basmayın kekonun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son Dakika: Erdoğan'dan 1915 mesajı!
Türkiye'nin hamlesi dengeleri değiştirecek! Dünya denklemi açısından yeni bir milat