Kuruluş Osman yapımcısından heyecanı tavan yaptıracak açıklama geldi!

Ülkemizle beraber yayına girdiği ülkelerde de izlenmeler açısından başarılı sonuçlar kaydeden Kuruluş Osman dizisinin yapımcısı dikkat çeken açıklamalara imza attı. Geniş bir coğrafya üzerinde nam salan Kuruluş Osman'ın yapımcısı üçüncü sezon çekimlerinin başladığının müjdesini paylaşarak heyecanlandıran sözlere yer verdi.

Kuruluş Osman yapımcısından heyecanı tavan yaptıracak açıklama geldi!
Kuruluş Osman yapımcısından heyecanı tavan yaptıracak açıklama geldi!
GİRİŞ 01.09.2021 11:38 GÜNCELLEME 01.09.2021 17:24

Reyting sıralamalarına bakıldığına her hafta zirveden inmeyen ve diğer rakiplerine açık ara fark atan Kuruluş Osman dizisinin yapımcısı büyük müjdeyi duyurdu. Kuruluş Osman'ın hem senaristliğini hem de yapımcılığını ve proje tasarımını üstlenen Mehmet Bozdağ, sabırsızlık içerisinde beklenen 3.sezonunda izleyenleri nelerin beklediğine ilişkin önemli tüyolar paylaşmayı ihmal etmedi. 

Gönül Dağı 2.sezon fragmanı: Sözleriyle damardan giriyor! Can alıcı konuşmaGönül Dağı 2.sezon fragmanı: Sözleriyle damardan giriyor! Can alıcı konuşma

Gerek projeye dahil edilen sürpriz karakterleriyle gerekse yeni olaylarıyla beraber yeni sezonda ezber bozacaklarının özellikle altını çizen Mehmet Bozdağ, Kuruluş Osman'ın çekimlerinin başlatıldığı gelişmesini de ilan etti. Sosyal medya platformu aracılığıyla  sıkı takipçilerini yakından ilgilendirecek bir gönderi yayınlayan Mehmet Bozdağ, 'Büyük emekler ile yola koyulduğumuz dizimiz Kuruluş Osman'ın yeni sezon çekimlerine başlıyoruz. Oyuncu arkadaşlarımıza ve tüm ekibe kolaylıklar diliyorum' şeklinde ifadelere yer verdi.

Bir Zamanlar Çukurova'da ayrılık rüzgarı şiddetli esiyor! Seyircinin yüzünü güldürmeyecek vedaBir Zamanlar Çukurova'da ayrılık rüzgarı şiddetli esiyor! Seyircinin yüzünü güldürmeyecek veda

''Seyirci Bambaşka Bir Kuruluş Osman İzleyecek!''

Kuruluş Osman'da çok farklı konuların da ele alınacağını ve bambaşka bir dönemin gözler önüne serileceğini vurgulayan Mehmet Bozdağ, "Osman Bey'in hamlelerinin artık sadece uç bölgesinde değil Bizans, Batı dünyası ve tüm Anadolu coğrafyasında yankı bulduğu bir dönemi işleyeceğiz. Tüm dünya tarihçileri tarafından deha olarak kabul edilen Osman Bey'in kahramanlığı kadar stratejisi, ilmi, siyaseti, ilişkileri, ticari başarılarını da anlatacağız ve seyirci bambaşka bir Kuruluş Osman izleyecek." sözlerini kaydetti.

Teşkilat dizisinden yürekleri ağza getiren haber! Çekimler iptal edildi, sete çıkamayacaklarTeşkilat dizisinden yürekleri ağza getiren haber! Çekimler iptal edildi, sete çıkamayacaklar

Kuruluş Osman 3.Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Hayranlarının merakla bekleyişe koyulduğu Kuruluş Osman'ın yeni sezon yayın tarihi hususunda araştırmalar hız kesmeden devam ediyor. Kuruluş Osman 3.sezonunun ne zaman başlayacağı noktasında yapımcı kanadından şu an için henüz resmi bir açıklama gelmemekle beraber, geçtiğimiz sezonda 7 Ekim tarihinde ATV ekranlarında yayınlandığı için bu tarihe yakın bir zamanda izleyenlerle buluşması bekleniyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor