Gönül Dağı 2.sezon fragmanı: Sözleriyle damardan giriyor! Can alıcı konuşma

Yayın hayatına hızlı bir giriş yapan ve izleyenlerin en sevdiği diziler arasına yerleşen Gönül Dağı dizisinin 2.sezon fragmanı erişime açıldı. İzleyenlerin dikkatini yoğunlaştırarak takip altına aldığı ve önemli hayat dersleri çıkarmasını sağlayan Gönül Dağı dizisinin yeni sezon yayın tarihi de ilan edildi.

Gönül Dağı 2.sezon fragmanı: Sözleriyle damardan giriyor! Can alıcı konuşma
Gönül Dağı 2.sezon fragmanı: Sözleriyle damardan giriyor! Can alıcı konuşma
GİRİŞ 01.09.2021 13:50 GÜNCELLEME 01.09.2021 17:08
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kalpleri ısıtan hikayesiyle izleyenlerde eşi benzeri bulunmayan hissiyatlar uyandıran Gönül Dağı dizisi 2.sezon fragmanıyla gümbür gümbür dönüyor. Birbirinden çeşitli konularıyla seyircisinin hayata bambaşka bir pencereden bakmasını sağlayan Gönül Dağı'nın yayın tarihi dizi severlerle paylaşıldı.

Kuruluş Osman yapımcısından heyecanı tavan yaptıracak açıklama geldi!Kuruluş Osman yapımcısından heyecanı tavan yaptıracak açıklama geldi!

Gönül Dağı 2.Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Sıkı bir tempo içerisinde yeni sezon çekimleri sürdürülen Gönül Dağı'nın oyuncu kadrosuna Savaşçı dizisinde oyunculuk tecrübesi yaşayan Serkan Kuru'nun getirildiği öğrenilmişti. ''Doktor Kenan'' karakteri ile iddialı bir çıkış yakalamaya hazırlanan Serkan Kuru'nun transfer haberi sonrası TRT1'den hem fragman hem de yayın tarihi müjdesi geldi. 

Teşkilat dizisinden yürekleri ağza getiren haber! Çekimler iptal edildi, sete çıkamayacaklarTeşkilat dizisinden yürekleri ağza getiren haber! Çekimler iptal edildi, sete çıkamayacaklar

TRT1'in en fazla ilgi gören dizileri içerisinde bulunan Gönül Dağı'nın 11 Eylül Cumartesi tarihinde saat 20:00'da hayranlarını sürprizlerle dolu bölümüyle ağırlayacağının bilgisine ulaşıldı.

YORUMLAR 1
  • hıdır kurşat 2 yıl önce Şikayet Et
    iyi iyi kolay gelsin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?