Danilo Zanna, TV8 MasterChef Türkiye'den apar topar gitti! Programa artık devam etmeyecek mi?

Sempatikliğiyle gönülleri fetheden Danilo Zanna'nın MasterChef Türkiye programına önceki akşam çıkmaması izleyenlerin kaygıya kapılmasına sebebiyet verdi. Danilo Zanna'nın MasterChef Türkiye ailesinden ayrılıp ayrılmadığına dair hızla sorgulamalar artış göstermeye başlarken Mehmet Yalçınkaya'dan bomba açıklama geldi.

Danilo Zanna, TV8 MasterChef Türkiye'den apar topar gitti! Programa artık devam etmeyecek mi?
Danilo Zanna, TV8 MasterChef Türkiye'den apar topar gitti! Programa artık devam etmeyecek mi?
GİRİŞ 03.09.2021 12:58 GÜNCELLEME 03.09.2021 12:58
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

MasterChef Türkiye'de gerek konuşmaları gerekse hal ve hareketleriyle izleyenlerin yüzünde tatlı bir tebessüm bıraktıran Danilo Zanna'nın önceki bölümde bulunmaması akılları allak bullak etmişti. Her bölümde ekran başındakilere keyifli ve eğlenceli dakikalar yaşatan Danilo Zanna'nın niçin programa çıkmadığını merak eden birçok seyirci MasterChef Türkiye'den ayrıldı mı? sorusunu yöneltmeye başladı.

Masterchef'ten ayrıldığı konuşulan Danilo Şef aslen nerelidir, kaç yaşındadır ve eşi kimdir?Masterchef'ten ayrıldığı konuşulan Danilo Şef aslen nerelidir, kaç yaşındadır ve eşi kimdir?

Danilo Zanna'nın stüdyoda yer almayışı çeşitli sosyal platformlarda en çok konuşulan konular arasına yerleşirken, tecrübeli şef Mehmet Yalçınkaya çok geçmeden açıklamada bulunarak takipçilerinin kafasındaki soru işaretlerini giderdi. Seyircilerin düşündüğü gibi gibi bir durumun olmadığının özellikle altını çizen Mehmet Yalçınkaya, özel bir sebepten ötürü gitmek mecburiyetinde kaldığını vurguladı.

Ozan Akbaba (İlyas) Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan ayrılıyor mu? Son noktayı böyle koydu!Ozan Akbaba (İlyas) Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan ayrılıyor mu? Son noktayı böyle koydu!

Danilo Zanna, MasterChef Türkiye’ye veda mı etti? sorusunun cevabını arayanlar için Mehmet Yalçınkaya’dan gelen, Danilo Şef çok özel bir durumundan dolayı gitmek zorunda kaldı. Somer Şef ile beraber biz devam ediyoruz. Herhangi kötü bir durum yok" açıklaması sosyal medyanın gündemine yerleşti.

YORUMLAR 6
  • Dadas 2 yıl önce Şikayet Et
    Televole taner gelsin.
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Keşke program kaldırılsa. Ya haftanın 7 günü 4 saat boş bir program.
    Cevapla
  • isimsiz 2 yıl önce Şikayet Et
    peki sen bu 7 gun 4 saatte hangi ilim daliyla ugrasiyorsun? futbol mu izliyorsun? sacma sapan gunduz kusagi programlari mi?
    Cevapla
  • Evet 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizim kültürümüze zerre uymayan birini niye bu kadar büyütüyosunuz anlamıyorum. Dövme yapmadık nokta yeri kalmamış. Gidin bi atalarınıza bakın bakalım....
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Programı seversin sevmezsin ama bu adam efendi bizim soytarılar gibi değil..
    Cevapla
  • isimsiz 2 yıl önce Şikayet Et
    "dovme yapmadık..." bizim gençlerimizi hiç görmüyorsun galiba? %90'i dovmeli , kizlarin da %90'i orasini burasini acip ortalikta geziyor. sosyal medyada kendisini pazarlayanlari saymiyorum bile.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İran'dan operasyon! Füzeler peş peşe havalandı! Yeni görüntüler paylaştılar
Öcalan'ın milletvekili yeğeninden skandal sözler!