Danilo Şef aslen nereli ve kaç yaşında? Danilo Zanna eşine...

Oldukça sık araştırılan isimlerden biri olan isim Danilo şef kaç yaşındadır ve eşi kimdir? Danilo Şef eşiyle boşanıyor mu? İşte Danilo Zanna'nın hayatı ve diğer detaylar...

Danilo Şef aslen nereli ve kaç yaşında? Danilo Zanna eşine...
Danilo Şef aslen nereli ve kaç yaşında? Danilo Zanna eşine...
GİRİŞ 17.11.2021 09:13 GÜNCELLEME 25.07.2023 15:39
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

MasterChef 2020 jüri üyelerinden biri olan ünlü şef Danilo Zanna daha önce birçok medya projesinde yer aldı. Başarılı şefin kariyeri ve hayatı seyircilerin merak konusu oldu. Peki, Danilo şef kimdir? Danilo Zanna kaç yaşındadır ve evli midir? İşte detaylar...

Danilo Zanna, 15 Nisan 1982'de İtalya’da dünyaya geldi. Genetik olan aşçılık yeteneğinin üzerine giderek bir dönem sadece İtalyan mutfağı ile ilgilendi. Daha sonra bir süre Londra'da kaldı ve burada yeni mutfaklarda çalışmaya başladı.

2012'de İstanbul'a tatil yapmaya gelen Zanna, bu esnada şimdiki eşi Tuğçe Demirbilek ile tanıştı ve bu aşk onda Türkiye'de yaşama isteği uyandırdı. Tuğçe Demirbilek ile nikah masasına oturan ünlü şef, evliliğinin hemen ardından İtalyan ve Türk mutfağından oluşan bir restoran açtı.

EŞİ İLE NASIL TANIŞTI?

Başarılı şef, eşi ile tanışma hikayesini şöyle anlatıyor:

Bir gün benim bir Türk arkadaşım beni Türkiye’ye davet etti. Buraya geldiğimde biriyle tanıştım ve aşık oldum. Bugün kendisi eşim. Evlendikten sonra burada yaşamaya karar verdik. Aslında ben Şangay’a gitmek istiyordum ama bunları düşünürken eşim bana hamile olduğunu söyledi ve Çin’in yemeklerine ve yaşam tarzına uyum sağlayamayacağını söyledi. İstanbul’da yaşamaya devam ettik. 

Danilo Zanna'nın bu evlilikten bir erkek çocuğu dünyaya geldi. 

DANİLO ZANNA MEDYADA 

TV ekranlarına çıkmaya başladıktan sonra Türkiye'de tanınmaya başlayan Danilo şef,  ilk defa 'Zahide ile Hayata Yetiş' adlı programda yardımcı yemek şefi olarak yer aldı. Zanna, 'İtalyan İşi', 'Elin Oğlu' gibi programlarda yer aldı. Kendisinin hazırladığı 'Lezzetin Şarkısı' adlı programda sunuculuk yaptı. 

Gupse Özay’ın 'Görümce' adlı sinema filminde rol aldı. Tematik bir kanalda hazırlayıp sunduğu kendi yemek programıyla ekranlara geldi. Ayrıca, MasterChef yarışmasında 3 yıldır jüri üyeliği yapan başarılı şef, 'Danilo Zanna ile İtalyan İşi Komedi' isimli tek kişilik gösteriyi yaptı. 

Diğer yandan Kadir Has Üniversitesi İstanbul Mutfağı Enstitüsü'nde Enstitute’de İtalyan yemekleri üzerinde çalıştı. 

DANİLO ŞEF BOŞANDI 

Tuğçe Demirbilek kimdir? Danilo Şef'in eşi Tuğçe Demirbilek Zanna nereli ve ne iş yapıyor? Tuğçe Demirbilek kimdir? Danilo Şef'in eşi Tuğçe Demirbilek Zanna nereli ve ne iş yapıyor?

Danilo Şef'in 9 yıllık evliliğinin boşanma haberleri ile gündeme gelmesi sevenlerine şaşkınlık yaşattı. Zanna'nın, eşi Tuğçe Demirbilek'ten ayrıldı. 

YORUMLAR 17
  • trakyalı 2 yıl önce Şikayet Et
    az kaldı bütün reklamlarda bu şahıs oynayacak.neden acaba?
    Cevapla
  • ünal 2 yıl önce Şikayet Et
    danilo severim ..ve usta bir asci ...özel hayati beni ilgilendirmez ....yerliler ne halt yiyor ...onlarada bir baksaydiniz
    Cevapla
  • Mehmet Doğan 2 yıl önce Şikayet Et
    Danillo, bizim ülkemizde patronun eski eşiyle tesadüfi de olsa görünmek tehlikelidir.
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Zina yı böyle aşk olarak güzellemeleri yok mu. Bu ülke ne zaman bu kadar bozuldu ? Erkekler yabancı kadın peşinde, kadınlar sanki soyumuzu kurutmaya yemin etmiş gibi yabancı erkek peşinde. Birbirlerine karşı sevgi, saygı, ahlak ve edep kalmamış. Aşırı bir yabancı hayranlığı var sanki hepsi sütten çıkmış ak kaşıkmış gibi. AP’nin resmî raporlarına baksak tecavüz ve kadına şiddet oranı Avrupa’da daha çok. Biz dönüp neden bu haldeyiz diye sorgulayan yok, birbirimizi anlamaya çalışmıyoruz. İnsanlar Allah rızası için değil sırf gösteriş olsun aha ben şu kadar altın taktım, aha benim damat şöyle zengin bunlarla övünüyor. Allah rızası için kurulmayan yuva da işte böyle er ya da geç dağılır.
    Cevapla
  • şike 2 yıl önce Şikayet Et
    fark etmez.. yapılıyor kırmızı takıma
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle