Teşkilat'ın efsane ismi rahatsızlığıyla panikletmişti! Mesut Akusta sağlığına tekrardan kavuştu mu?

TRT1'in büyük ses getiren yapımlarından Teşkilat'ın Mete'si Mesut Akusta, beyin kanaması geçirmesiyle sevenlerinin korku ve paniğe kapılmasına neden olmuştu. Hayati tehlikeyi atlatarak herkesin yüreğine su serpen ve evinde bir süre istirahat edecek olan Mesut Akusta, Teşkilat dizisinden ayrılıyor mu?

Teşkilat'ın efsane ismi rahatsızlığıyla panikletmişti! Mesut Akusta sağlığına tekrardan kavuştu mu?
Teşkilat'ın efsane ismi rahatsızlığıyla panikletmişti! Mesut Akusta sağlığına tekrardan kavuştu mu?
GİRİŞ 16.09.2021 11:09 GÜNCELLEME 16.09.2021 11:09
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Teşkilat dizisindeki etkileyici sahneleriyle izleyenlere unutamayacakları anlar yaşatan Mesut Akusta, evinde beyin kanaması geçirmesi üzerine apar topar hastaneye sevk edilmişti. Hiç vakit kaybetmeden tedavi süreci başlatılan Mesut Akusta'nın hayati tehlikeyi atlatabilmesi ve beraberinde sağlık durumunun iyiye gitmesi hayranlarının derin bir nefes almasını sağlamıştı.

Kardeşlerim dizisinde sevindirici haber! Gergin bekleyişin ardından izleyenleri rahatlatan gelişmeKardeşlerim dizisinde sevindirici haber! Gergin bekleyişin ardından izleyenleri rahatlatan gelişme

Tedavisinin tamamlanmasının akabinde kaldırıldığı hastaneden taburcu edilen ve bir süreliğine evinde istirahat edecek olan Mesut Akusta'nın Teşkilat dizisine devam edip etmeyeceği araştırılmaya başlandı. Teşkilat dizisinin her bölümünü dikkatle takip edenler usta oyuncu Mesut Akusta'nın dizideki akıbetini sorgulama konusu haline getirirken, eşinden herkesi yakından ilgilendirecek açıklamalar geldi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Haşmet'i TRT1'in askeri dizisiyle fırtınalar koparmaya geliyor!Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Haşmet'i TRT1'in askeri dizisiyle fırtınalar koparmaya geliyor!

''Yüzde 50 Hayati Risk, Yüzde 50 Felç Riski...''

Bir takipçisinin, "Mesut Bey nasıl oldu. Dizeye devam edebilecek mi?" sorusunu yanıtlayarak Teşkilat dizisi izleyicilerine müjdeli haberi veren Şafak Özbir, "En çok gelen soruya bir kerede cevap vereyim; Mesut çok şükür iyi... Çok büyük bir şey atlattık. Ameliyata girerken yüzde 50 hayatı risk, yüzde 50 felç riski taşıyordu. Ameliyat sonrası yoğun bakım süreci, enfeksiyon, solunum, tansiyon, tekrar kanama riski derken tüm engelleri aştık. Evimizdeyiz ve Mesut çok kısa bir dinlenme sürecinden sonra çalışmaya başlayabilecek ne mutlu ki..." şeklinde ifadelere yer verdi.

Acun Ilıcalı'dan MasterChef Türkiye yarışmacısına inanılmaz teklif! Fatma Polat'a Exxen için...Acun Ilıcalı'dan MasterChef Türkiye yarışmacısına inanılmaz teklif! Fatma Polat'a Exxen için...

YORUMLAR 6
  • Mehmet akif 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok şükür bu haberi duyduğuma çok sevindim İnşAllah çabucak iyileşir mete başkanımız
    Cevapla
  • Cengiz Evren 2 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun üzüldüm onsuz da dizi olmaz işallah devam eder kalbi ğüzel insan.
    Cevapla
  • İsimsiz 2 yıl önce Şikayet Et
    Mesut akustayi Allah'a çok şükür ler olsun eşine ve çocuklarına bağışladı acil şifalar diliyorum inşaallah diziye de biraz dinlendikten sonra bekliyoruz geçmiş olsun.
    Cevapla
  • Yasin 2 yıl önce Şikayet Et
    Demir karahan oynayabilir yerine.Sanatciya geçmiş olsun Allah şifalar versin inşallah
    Cevapla
  • Alper 2 yıl önce Şikayet Et
    Bulut Aras daha da yakışır.
    Cevapla
  • isimsiz 2 yıl önce Şikayet Et
    geçmiş olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tesla 500 beygirlik canavarı tanıttı: Tesla Model 3 Performance
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi!