MasterChef Türkiye yarışmacısına Acun Ilıcalı'dan kaçırılmayacak teklif! Fatma Polat'ın talihi açıldı

Exxen platformunun kuruculuğunu üstlenen Acun Ilıcalı'dan MasterChef Türkiye yarışmacısı Fatma Polat'a çok konuşulacak bir teklif geldiği ileri sürüldü. MasterChef Türkiye'nin öne çıkan isimlerinden biri olan Fatma Polat'a Exxen programı için teklif götürdüğüne ilişkin ortaya atılan iddia sosyal medyada çığ gibi büyüdü.

MasterChef Türkiye yarışmacısına Acun Ilıcalı'dan kaçırılmayacak teklif! Fatma Polat'ın talihi açıldı
MasterChef Türkiye yarışmacısına Acun Ilıcalı'dan kaçırılmayacak teklif! Fatma Polat'ın talihi açıldı
GİRİŞ 09.09.2021 09:36 GÜNCELLEME 09.09.2021 09:36
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

MasterChef Türkiye programı sayesinde geniş kitlelerin tanıdığı bir yarışmacı olan Fatma Polat, hem yarışmadaki performansıyla hem de kişiliğiyle büyük beğeni toplamıştı. Hem TV8 kanalının hem de Exxen platformunun sahibi Acun Ilıcalı'nın, MasterChef Türkiye'nin favori yarışmacılarından Fatma Polat'a teklif sunduğu iddiası medya gündemini kasıp kavurdu.

Kardeşlerim dizisinde kimsenin aklına gelmeyecek transfer! Öyle bir isme teklif yapıldı ki...Kardeşlerim dizisinde kimsenin aklına gelmeyecek transfer! Öyle bir isme teklif yapıldı ki...

Haberler Ankara'nın haberine göre Acun Ilıcalı, 3 sezondur yayın hayatına devam eden MasterChef Türkiye'nin ilgi göre isimlerinden Fatma Polat'a Exxen programı için teklif götürdü. Her ne kadar ileri sürülen bu iddia şu an için henüz doğrulanmamış olsa da tanıdıkları ilk günden beridir Fatma Polat'ı destekleyenlerin yüzünü güldürdü.

MasterChef Türkiye Fatma Polat Kimdir?

MasterChef Fatma aslen nerelidir ve kaç yaşındadır? MasterChef Fatma Polat kimdir? MasterChef Fatma aslen nerelidir ve kaç yaşındadır? MasterChef Fatma Polat kimdir?

Altı yıldır çocukları ile beraber yalnız yaşadığını ifade eden Fatma Polat, 38 yaşındadır. Toplamda üç çocuğa sahip olan Fatma Polat, en büyük tutkusunun yemek yapmak olduğunu belirtmiştir. Aslen Sivaslı olduğunu açıklayan MasterChef Türkiye yarışmacısı aşçılığın yanı sıra boks ve sosyoloji ile de yakından ilgilenmektedir.

YORUMLAR 45
  • 543 7 ay önce Şikayet Et
    allah bu kadına mahşere kadar dünya ve ahirette mutlu eylesin amin
    Cevapla
  • Sahra 2 yıl önce Şikayet Et
    Fatma polat çok güzel bir insan her şeyden önce.Çokta güzel türkçeside mükemmel ,naif biri .
    Cevapla
  • ruhi 2 yıl önce Şikayet Et
    Herkes Acunun elinden tuttuğunu filan yazmış :) Güldürmeyin adamı be kardeşim. Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez diye bir söz vardır. Bu sözü bir kez düşünün yeter zaten.
    Cevapla
  • Filiz 2 yıl önce Şikayet Et
    Acun işi bilir fatma abla çok sevildi sevilen birisinin program yapması o programın tutması demek ve ablayada bir iş imkanı sunması fatma abla için çocukları için çok güzel olur .
    Cevapla
  • Leyla 2 yıl önce Şikayet Et
    Aferin Acun sana çoğu kişinin yapmadığı iyilikleri yapıyorsun Allah senden razı olsun
    Cevapla
  • Esen 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamsın acun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!