Olay sahnesiyle Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a veda etmişti! TRT1'in MİT dizisiyle anlaşma imzaladı

Televizyon ekranlarının en çok izlenen projelerinden biri olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Façalı ailesinin kilit ferdi Turgut Tunçalp sürpriz bir diziyle ekrana dönüyor. Usta oyuncu Turgut Tunçalp, TRT1'de yayına girdiği her hafta zirveye oturan Teşkilat dizisinin 2.sezonunda kameralar karşısına geçecek.

Olay sahnesiyle Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a veda etmişti! TRT1'in MİT dizisiyle anlaşma imzaladı
Olay sahnesiyle Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a veda etmişti! TRT1'in MİT dizisiyle anlaşma imzaladı
GİRİŞ 09.09.2021 11:54 GÜNCELLEME 09.09.2021 11:54
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Hem konusu hem oyuncuları ve performanslarıyla izleyenlerden tam not alan Teşkilat dizisinde milyonların dikkatini çekecek transfer gelişmesi duyuruldu. Birbirinden iddialı isimleri bünyesini katarak kalitesini konuşturan Teşkilat dizisine Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan yapılan transfer hamlesi izleyenleri ilgi odağına oturdu.

Masumlar Apartmanı 2.sezon fragmanı: ''Hazır hissettiğinde dönecek, ben biliyorum!''Masumlar Apartmanı 2.sezon fragmanı: ''Hazır hissettiğinde dönecek, ben biliyorum!''

Uzun bir dönem boyunca oyunculuk kariyerini ATV'nin rekortmen yapımı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da sürdüren Turgut Tunçalp, Teşkilat dizisinin ekibine gireceği bilgisi paylaşıldı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Façalı ailesinin belkemiğini oluşturan Haşmet karakterini üstlenen Turgut Tunçalp, TRT1'in en fazla beğenilen yapımları arasına yerleşen Teşkilat'ta performansını sergilemeye hazırlanıyor.

TRT1 Teşkilat dizisinden Mesut Akusta (Mete) gidiyor mu? Eşi, açıklamasıyla son noktayı koydu!TRT1 Teşkilat dizisinden Mesut Akusta (Mete) gidiyor mu? Eşi, açıklamasıyla son noktayı koydu!

Usta oyuncu Turgut Tunçalp, aktif biçimde kullandığı sosyal medya platformu aracılığıyla hayranlarına müjdeli haberi paylaştı. Teşkilat dizisinin setinden fotoğraf paylaşan Turgut Tunçalp, ''Hayırlı olsunn'' notunu düştüğü paylaşım beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Acun Ilıcalı'dan MasterChef Türkiye yarışmacısına inanılmaz teklif! Fatma Polat'a Exxen için...Acun Ilıcalı'dan MasterChef Türkiye yarışmacısına inanılmaz teklif! Fatma Polat'a Exxen için...

YORUMLAR 1
  • AYŞEN 2 yıl önce Şikayet Et
    EDHO ENERJi iÇECEĞi REKLAMIYLA seyirci kaybına uğrayan reyting için insan sağlına önem vermiyen dizi.....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor