Masumlar Apartmanı 43.bölüm fragmanı: ''Çok üzgünüm Naci!'' Darmaduman olan Safiye sakinliğini bozuyor

İzleyenleri ters köşe yapacak hadiselerin vuku bulduğu Masumlar Apartmanı dizisinde Naci'nin hayatına ilişkin aldığı karar Safiye üzerinde şok etkisi oluşturdu. Masumlar Apartmanı son bölümde Naci'nin evlilik teklifinde bulunacağı yanılgısına kapılan Safiye, kitapçı dükkanı açmak istediğini öğrenmesiyle beraber tüm hayalleri suya düştü. Safiye beklediği gibi bir yanıt alamadığı için gözyaşlarına hakim olamazken Masumlar Apartmanı 43.bölüm fragmanı yayında.

GİRİŞ 19.10.2021 13:46 GÜNCELLEME 19.10.2021 13:46

Bir yandan duygusal diğer yandan ise keyifli gelişmelerin yaşandığı Masumlar Apartmanı dizisinde nikah masasına oturmaya hazırlanan Gülben'in heyecanına tanıklık eden Safiye duydukları karşısında büyük bir yıkıma uğradı. Masumlar Apartmanı son bölümde sevdiği adamla sevgi dolu bir gelecek kurma hayaliyle yanıp tutuşan Safiye, Naci'nin kendisi ile önemli bir konuda acilen konuşmak istediğini duymasıyla mutluluktan içi içine sığmaz.

Teşkilat 18.bölüm fragmanı: Canına kastediyorlar! Zehra kazasız belasız elinden kurtulabilecek mi?Teşkilat 18.bölüm fragmanı: Canına kastediyorlar! Zehra kazasız belasız elinden kurtulabilecek mi?

Naci'nin kendisiyle bir ömür boyu hayatı beraber paylaşabilmek için evlenme teklifi yapacağını zannederken işlerin hiç umduğu gibi gitmemesi üzerine Safiye'nin yüreği paramparça olmuştur. Masumlar Apartmanı 42.son bölümde üstüne basa basa bir karar aldığını söyleyerek Safiye'yi merak içerisinde bıraktıran Naci'nin bir kitapçı dükkanı açma düşüncesinin olduğuna yönelik açıklama gerçekleştirmesi izleyenleri hayrete düşürdü. Masumlar Apartmanı'nın sıkı takipçileri Naci'nin Safiye'ye yüzük hediye edeceğini ve mutlu bir yuva kurma hayalini gerçekleştirmek isteyeceğini düşünse de, kitapçı dükkanı açacağını duymalarıyla neye uğradığını şaşırdı. 

Yargı'da hayrete düşüren ayrılık! Sadece dört bölüm yer alabildi, çok geçmeden macerası noktalandıYargı'da hayrete düşüren ayrılık! Sadece dört bölüm yer alabildi, çok geçmeden macerası noktalandı

Masumlar Apartmanı 43.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Çağrı Lostuvalı'nın yönetmenliğinde bulunduğu, 15 Eylül 2020 tarihinde TRT1'de yayın hayatına başlayan, ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi isimli romanından uyarlanarak dizi yapımına dönüştürülen OGM Medya imzalı Masumlar Apartmanı 43.bölüm fragmanı yayınlandı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak