Gelinim Mutfakta'ya boykot! Ece Ronay olayının ardından Mehmet Ali Erbil'in sunuculuğu istenmedi

Mehmet Ali Erbil'in Gelinim Mutfakta'nın sunucu olması adeta boykot edildi. Ece Ronay olayının ardından bir kadın programı olan Gelinim Mutfakta'yı Mehmet Ali Erbil'in sunması tepki doğurdu. Tepkilerin üzerine Mehmet Ali Erbil'in bugün Gelinim Mutfakta'da olmaması oldukça dikkat çekti. Geçtiğimiz hafta Gelinim Mutfakta sunucusu Safiye Soyman olurken, bu hafta Gelinim Mutfakta yeni bir isme ev sahipliği etti ve bu haftaki Gelinim Mutfakta sunucusu Mehmet Ali Erbil oldu. İşte konuya ilişkin bilgiler...

Gelinim Mutfakta'ya boykot! Ece Ronay olayının ardından Mehmet Ali Erbil'in sunuculuğu istenmedi
Gelinim Mutfakta'ya boykot! Ece Ronay olayının ardından Mehmet Ali Erbil'in sunuculuğu istenmedi
GİRİŞ 07.11.2021 14:38 GÜNCELLEME 07.11.2021 14:38
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Gelinim Mutfakta'nın yeni sunucusu belli oldu. Her hafta farklı ismin sunuculuk yaptığı program renkli ve popüler isimleri sunucu koltuğuna oturtuyor. 

Birkaç sezondur Kanal D ekranında gündüz kuşağından yer alan yarışma programı Gelinim Mutfakta severek takip ediliyor. Fatih Ürek'in sunucu koltuğunda oturduğu program sonraki sezonlarda Onur Büyüktopçu sunuculuğunda devam etti. Ardından Seda Sayan ve Demet Akalın Gelinim Mutfakta'nın sunuculuğunu yaptı. 

Demet Akalın kimdir ve aslen nerelidir? Demet Akalın 'Gelinim Mutfakta'dan neden ayrıldı? Demet Akalın kimdir ve aslen nerelidir? Demet Akalın 'Gelinim Mutfakta'dan neden ayrıldı?

GELİNİM MUTFAKTA'DA YENİ FORMAT 

En son Demet Akalın programa veda edince, yapım şirketi yeni bir karar aldı ve sabit bir sunucudan vazgeçti. Bu format değişikliğini 'yıldız yağmuru' olarak tanımlaya Gelinim Mutfakta ekibi her hafta yeni bir ünlü ismi sunucu olarak ekrana getirecek.

Demet Akal'ın ayrılışından sonra birkaç gün sunucusuz devam eden programın sunuculuğu için ilk Songül Karlı geldi. Bir hafta boyunca programa eşlik eden Songül Karlı, geçen hafta görevini Safiye Soyman'a devretti.

Safiye Soyman kimdir ve nerelidir? Gelinim Mutfakta sunucusu Safiye Soyman'ın hafız babası...Safiye Soyman kimdir ve nerelidir? Gelinim Mutfakta sunucusu Safiye Soyman'ın hafız babası...

GELİNİM MUTFAKTA'NIN BU HAFTAKİ SUNUCUSU

Geçtiğimiz hafta Safiye Soyman tarafından sunulan programa bu hafta da Mehmet Ali Erbil geliyor.

Mehmet Ali Erbil kimdir, nerelidir ve kaç yaşındadır? Mehmet Ali Erbil'in yeni projesi...Mehmet Ali Erbil kimdir, nerelidir ve kaç yaşındadır? Mehmet Ali Erbil'in yeni projesi...

1 Kasım Pazartesi itibariyle Mehmet Ali Erbil Gelinim Mutfakta'yı sunuyor.  

GELİNİM MUTFAKTA'YA BÜYÜK TEPKİ

Geçtiğimiz günlerde, şarkıcı Ece Ronay'ın Mehmet Ali Erbil'in mesajlarını ifşa etmesi ülkede büyük yankı uyandırdı.

Ece Ronay kim ve kaç yaşında? Mehmet Ali Erbil 50 bin TL mi teklif etti? Mehmet Ali Erbil özür dilediEce Ronay kim ve kaç yaşında? Mehmet Ali Erbil 50 bin TL mi teklif etti? Mehmet Ali Erbil özür diledi

Yakın zamanda adı skandal mesajlarla anılan Mehmet Ali Erbil'in, gündüz kuşağı kadın programı Gelinim Mutfakta'nın sunucu olması izleyicilerde büyük tepki oluşturdu. Sosyal medyadan tepkilerini dile getiren izleyiciler, programı izlememe kararı aldı. 

MEHMET ALİ ERBİL GELİNİM MUTFAKTA'DA NEDEN YOK

Mehmet Ali Erbil'in, Gelinim Mutfakta sunucu koltuğunda oturtulmasının ardından büyük tepki topladı. Tepkiler sürerken, hafta boyunca sunuculuk yapacağı ifade edilen Gelinim Mutfakta'nın 3 Kasım günü yayınlanan programında Mehmet Ali Erbil'in olmayışı gündem oldu. 

Sosyal medya üzerinden verilen tepkilerin sonrasında Mehmet Ali Erbil'in programda olmayışı oldukça dikkat çekti. Ancak Mehmet Ali Erbil'in ayrılık nedeninin ne olduğu henüz net olarak bilinmiyor. 

YORUMLAR 8
  • Gülcan uzun 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok severek izliyordum ama şimdi sitar tv yi seyret mem ta ki o şahıs gidene kadar
    Cevapla
  • aziz y 2 yıl önce Şikayet Et
    tabi hepimiz eleştiriyoruz.özellikle acunun gençliğin ahlakını bozan kanalındaki programlar ve luti tiplere kazandırdıgı şan şöhret...ama muallesef ahaliye dinletemiyoruz.zamanında samanyolu seyretmeyin derken bizi yerenler..acunun kanallarını seyretti..şu an kızına göbeğini kapattıramıyor!!din ahlak genel kültür fazilet ailede ögretilir!!okulda değil.
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Milli ve manevi değerlerimizden yoksun programlar
    Cevapla
  • yakup 2 yıl önce Şikayet Et
    içiniz ,dışınız, proğramınız iğrenç...
    Cevapla
  • Xyz 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu program da yol geçen hanına döndü resmen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten enflasyon vurgusu! Tarih verdi
ABD'nin sır gibi sakladığı projesi 'C4ISRNET'