Özgün ve eşinden samimi açıklamalar

Yıllardır yaptığı haberle dikkatleri üzerine çeken Seyhan Erdağ Kanal 7 ekranlarında keyif dolu bir programla izleyici karşısına çıkıyor. Seyhan Erdağ İle Süper Pazar, sevilen sanatçıların bilinmeyen yönlerini ekrana taşıyacak.

Özgün ve eşinden samimi açıklamalar
Özgün ve eşinden samimi açıklamalar
GİRİŞ 30.10.2021 09:36 GÜNCELLEME 30.10.2021 09:36

Alışılagelmiş magazin programlarının aksine seviyeli, kaliteli magazin haberleri, ünlülerin aile hayatlarından çok özel sohbetler ve kavgasız, gürültüsüz röportajlar Seyhan Erdağ İle Süper Pazar’da evlere konuk oluyor. Seyhan Erdağ, bu hafta ilk olarak şarkılarıyla gönüllere taht kuran Özgün’ün evine konuk oldu. Türk Pop Müziği’nin güçlü sesi Özgün ve eşi, pandemide yaşadıklarını Seyhan Erdağ’a anlattı. Aile hayatlarına dair merak edilen soruları yanıtlayan Özgün, oğluyla birlikte yapmayı en çok sevdikleri etkinliklere de değindi.

Seyhan Erdağ daha sonra ünlü oyuncu Sinem Uslu ile buluştu. İkiz çocukları olduktan sonra hayatının tamamen değiştiğini anlatan Uslu, hayalini kurduğu mesleği ve hangi usta ismin hayatını filme almak istediğini Seyhan Erdağ’a söyledi.

Kavgasız, gürültüsüz kaliteli magazinin yeni adresi Seyhan Erdağ ile Süper Pazar her Pazar 14:15’ten itibaren Kanal 7’de…

Program Adı        : SEYHAN ERDAĞ İLE SÜPER PAZAR
Yayın Tarihi         : 31 Ekim 2021, Pazar
Yayın Saati          : 14:15

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Putin Türkiye'ye geliyor
Mavi Vatan’da yeni sayfa: KALKAN DİHA