Teşkilat 21.bölüm fragmanı! Bir saniye bile düşünmeden silahını başına dayamıştı: Tövbekar katledildi mi

''Ecel geldiyse boynumuz kıldan ince!'' diyen Tövbekar'ın Rus ruletinde yenilmesi ve beraberinde silah seslerinin işitilmesi Teşkilat dizisinde gerilimi zirveye çıkardı. Son bölümde şansı yaver gitmeyen ve oynadıkları ölümcül oyunu kaybeden Tövbekar'ın namlunun ucunda olması nabızları yükseltti. Prensipleri gereği Yıldırım'ın önünde diz çökmek istemeyen ve bu uğurda canından vazgeçen Tövbekar'ın ölüp ölmediği merak edilirken Teşkilat 21.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 07.11.2021 22:08 GÜNCELLEME 07.11.2021 22:08
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Teşkilat dizisinde Tövbekar'ın önünde eğilip diz çökmesini hedef olarak belirleyen Yıldırım'ın başlattığı Rus ruletinde gerilimin ardı arkasının kesilmediği dakikalar yaşandı. Geçmiş dönemde Tövbekar'ın Almanya'dayken kendisine vermiş olduğu silahla ölümcül oyunu oynayan Yıldırım'ın galibiyetle bitirmesi karşı tarafın sonunu hazırladı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın bittiğini söyleyen Oktay Kaynarca, Masumlar Apartmanı'na mı giriyor?Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın bittiğini söyleyen Oktay Kaynarca, Masumlar Apartmanı'na mı giriyor?

Teşkilat son bölümde Yıldırım'ın şartını katiyen kabul etmeyen Tövbekar'ın ''Siz bizi hiç tanımamışsınız, ne ben ne Halit Başkan ne de Mete Başkan senin önünde diz çökmeyiz. Hele hele bu devlet, bu kadim Türk devleti kimsenin karşısında diz çökmemiş. Şimdi senin karşında mı diz çökecek! Sen şimdi benim kafama sıksam, ben böyle ayakta ölürüm gene de diz çökmem.'' çıkışı geceye damgasını vurdu. Teşkilat dizisinde bahtı yüzüne gülmeyip mağlup duruma düşen Tövbekar, ruhunu teslim edeceğini bilse bile yine de Yıldırım'ın ekmeğine yağ sürecek bir harekette bulunmaması dikkatlerden kaçmadı.

Ölmeyi çoktan göze alan ve Yıldırım'ın mermiyi kendisine sıkmasını korkusuzca bekleyen Tövbekar'ın yaşamını yitirip yitirmeyeceği konusu akıllarda soru işareti bıraktırdı. Teşkilat 20.son bölümde Yıldırım'ın tetiği çekmesi ve patlama sesinin duyulmasıyla birlikte Tövbekar karakterinin akıbetinin ne olacağı sabırsızlık içerisinde beklenmeye başladı. İşte, nefes kesen görüntüler...

YORUMLAR 12
  • komedilat 2 yıl önce Şikayet Et
    komedi niyetine seyrettiğim filme bu ikisi hayat verdi. önceki bölümde araba mayına basıp patlamada ters döndü ama o 4 tekerlek sağlam yerindeydi sonra çatışırlarken çekilen sahnede o tekerlel sökülmüş yerde tak bir jant var sahne az daha ilerleyince sağlam tamponunda söküldüğü görülüyor. dedim ya komedi niyetine izleniyordu
    Cevapla
  • Ali HAYDAR 2 yıl önce Şikayet Et
    Son mermi sırası gelince Gözünden yaş aktıya lah bu avfetti anlamına geliyor tevbekarı öldürmedi yani
    Cevapla
  • Фахраддин 2 yıl önce Şikayet Et
    Hecna. Tovbekar sagdir insallah
    Cevapla
  • Grapa Ani 2 yıl önce Şikayet Et
    Filmul este excelent
    Cevapla
  • vadici osman 2 yıl önce Şikayet Et
    Tövbekar ve memaati diziyi seyretme sebebim. Tovbekar olduyse kacarim ben aga
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Denizde de karada da bozguna uğradılar - 25 Nisan 2024 gazete manşetleri
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi