ATV EDHO'nun efsanesi TRT1 Masumlar Apartmanı'na mı girecek? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan sonra...

Kurtlar Vadisi'yle ünlenmesinin arkasından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da 7 yıllık bir oyunculuk deneyimi elde eden Oktay Kaynarca'yla alakalı şaşırtıcı bir iddia gündemde dolaşmaya başladı. Yakın bir zamanda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın ekran macerasının sona erdiğini duyuran Oktay Kaynarca'nın Masumlar Apartmanı dizisine adını yazdırdığı iddiası ortalığı salladı.

ATV EDHO'nun efsanesi TRT1 Masumlar Apartmanı'na mı girecek? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan sonra...
ATV EDHO'nun efsanesi TRT1 Masumlar Apartmanı'na mı girecek? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan sonra...
GİRİŞ 03.11.2021 11:27 GÜNCELLEME 03.11.2021 11:27
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Süleyman Çakır karakteriyle nam salmasının ardından Hızır Çakırbeyli olarak 2005'ten 2021 yılına kadar ekran başındaki izleyenlerin evine konuk olan Oktay Kaynarca'ya ilişkin büyük ses getirecek bir iddia ileri sürüldü. Bilindiği üzere Oktay Kaynarca, kesin yayın tarihinin verilip fragmanının da sosyal mecra kanadından paylaşılmış olmasına rağmen bir türlü başlamayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin akıbeti hakkında beklenmedik açıklamalarda bulunmuştu.

Teşkilat 21.bölüm fragmanı Tövbekar ölümle burun buruna! Hakan Boyav TRT1 dizisine veda mı ediyor?Teşkilat 21.bölüm fragmanı Tövbekar ölümle burun buruna! Hakan Boyav TRT1 dizisine veda mı ediyor?

Yedi yıldır reyting listelerini altüst eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yayın serüveninin noktalandığını duyurarak takipçilerini üzüntüye sokan Oktay Kaynarca'nın Masumlar Apartmanı'na transfer edildiği iddiası yankı uyandırdı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'la birlikte oyunculuk kariyerinde önemli başarılara imza atan Oktay Kaynarca'nın isminin TRT1'in dramatik yapımı Masumlar Apartmanı'nda geçmesi sevenlerinin heyecan kat sayısını çoğalttı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'la aynı gün ve saatte yayınlanan Masumlar Apartmanı'nın oyuncu kadrosuna Oktay Kaynarca'nın yerleştirilip yerleştirilmediği şu an için için henüz netlik kazanmazken yapımcısından konuya ilişkin açıklama bekleniyor.

YORUMLAR 15
  • Yapmayın 2 yıl önce Şikayet Et
    Edho bitmemeli
    Cevapla
  • akocak 2 yıl önce Şikayet Et
    Hayatımda karşılaştığım en saçma sapan dizilerden bir tanesi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz. Tabii Arka Sokaklar dizisi de bu diziyle berbatlık yönünden yarışır. Balon dizinin balon aktörü Oktay Kaynarca.
    Cevapla
  • doktor65 2 yıl önce Şikayet Et
    bence balon sensin
    Cevapla
  • Muhammed Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence abartilmis bir tipleme bikere mafya veya kabadayi tipi yok adamda boydan kabediyor
    Cevapla
  • Levrock 2 yıl önce Şikayet Et
    kurtlar vadisini izlemedin herhalde. Git izle sonra sonra konus
    Cevapla
  • Suat 2 yıl önce Şikayet Et
    Saçma bir idda bence
    Cevapla
  • korkma 2 yıl önce Şikayet Et
    masada kimler olacak bakalım han esat anıl memduh hızır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü