Kuruluş Osman 70.bölüm fragmanı Zehrini akıtıyor! Kapana kıstırabilecek mi? Aklını çelmeye koyuldu

Kuruluş Osman'da tereyağından kıl çeker gibi mücadelesini galibiyetle taçlandıran Osman Bey'in gerçekleştirdiği fetih konuşması göğüsleri kabarttı. Son bölümde planlarını ince ince işleyerek büyük zaferi garantileyen ve art niyetlileri bozguna uğratan Osman Bey'in hançerden keskin sözleri ortalığı yıkıp geçti. Ustalığını bir kez konuşturan Osman'ın iş bitirici hamlesi karşısında Nikola beyninden vurulmuşa dönerken Kuruluş Osman 70.bölüm fragmanı başladı.

GİRİŞ 08.11.2021 14:39 GÜNCELLEME 08.11.2021 14:39
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Kuruluş Osman dizisinde kötü emellerini hayata geçirmek isteyenlere asla geçit vermeyen ve her defasında ilerleyişlerinin önüne geçen Osman Bey'in üstün başarısı göz doldurdu. Son bölümde Nikola, eline geçen bütün fırsatları değerlendirmesine rağmen ezberleri bozacak bir planla karşısına çıkan Osman Bey'i mağlup duruma düşüremedi. Kuruluş Osman 69.son bölümde Nikola ve kuvvetlerinin hezimete uğratarak nefes kesici savaşın galibi olan Osman Bey'in Alpleri önünde yaptığı fetih konuşması tüyleri diken diken etti. Toprakları fethetmenin coşkusunu iliklerine kadar hisseden ve Nikola karşısında ezici bir üstünlük elde eden Osman Bey'in dudaklarının arasından dökülen kelimeler Kuruluş Osman takipçilerini gururlandırdı.

TV8 Kırmızı Oda'dan TRT1 Masumlar Apartmanı'na heyecanlandıran transfer! Adeta sır gibi saklanmıştı...TV8 Kırmızı Oda'dan TRT1 Masumlar Apartmanı'na heyecanlandıran transfer! Adeta sır gibi saklanmıştı...

Nikola karşısında çok önemli bir zafer kazanan Osman Bey'in ''Ben Ertuğrul Gazi oğlu Osman bey! Gayri bu köy Türk'ün mülküdür. Kara yeleli doru atlarla, tunç bilekli yiğit Alplerle bir hayalin peşinden koştuk dolu dizgin. Şimdi bir menzile daha vardık elhamdülillah, bir toprağı daha vatan kıldık. Lakin bu dava, bir ömürden ötedir. Daha fethedilecek nice kaleler, hükmedilecek nice şehirler vardır. Zalimin boyunduruğu altında nice mazlum vardır. Lakin adalet kılıcım onların boynuna eskisinden daha da yakındır. Şimdi hepsi sırasını beklesin. Aleme nizam, gönüllere huzur, küffara azap geliyor!'' sözleri geceye damgasını vurdu.

Camdaki Kız 18.bölüm fragmanı: ''Sen gelsen de gelmesen de ben gidiyorum!'' Cana, Sedat'la kaçacak mı?Camdaki Kız 18.bölüm fragmanı: ''Sen gelsen de gelmesen de ben gidiyorum!'' Cana, Sedat'la kaçacak mı?

Kuruluş Osman 70.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

YORUMLAR 10
  • çamlıcalı RECEP 2 yıl önce Şikayet Et
    beğenmeyenler....Dallas ,santa barbara basmalı konak vs dizileri izlemek daha hoşunuza gidiyo sapık ilişkiler züppelikler olmayınca milli diziler yaramaz size hepinize fransaya git demek lazım
    Cevapla
  • Muhammed Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Kusasim geliyor saçmalık
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar hep game of thrones yüzünden oldu. Bizimkiler de alternatifini yapalım dediler olacağı buydu. İçimiz bayıldı yeter.
    Cevapla
  • Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Defol git seyretme zoruna mı gitti
    Cevapla
  • sibel 2 yıl önce Şikayet Et
    osman, senaryosu herşeye ragmen, yinede o kadar cok bozulmadan devam ediyor.
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 2 yıl önce Şikayet Et
    Yok kardeşim yok. Olmuyor olmuyor. Osman rolü dahil roller bir türlü oturmuyor. Senaryo desen, zaten zayıf.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
Binlerce kişinin emekliliği iptal ediliyor! Faiziyle geri ödeyecekler