İyi insanların Gönül İşleri Ülke TV’de

‘Tek başına ordu’ denilen, etrafındaki insanlara faydalı olmak için karşılıksız çaba sarf eden insanların yaptıkları Ülke TV’de…

İyi insanların Gönül İşleri Ülke TV’de
İyi insanların Gönül İşleri Ülke TV’de
GİRİŞ 08.11.2021 16:06 GÜNCELLEME 08.11.2021 16:06

Eğitimci Yazar Ahmet Durkaya Ülke TV ekranlarında gönüllere dokunan insanları, izleyicilerle tanıştırıyor. Ahmet Durkaya programda bu bölüm ilk olarak Sakarya’da yaşayan ve komşularının da yardımıyla çevresindeki ihtiyaç sahibi insanlara maddi manevi her türlü yardımı yapan Halime Teyze’yi ziyaret edecek. İnsan bir evde oturuyorsa kirasını vermelidir diyen Halime Teyze, yaşadığı dünyanın kirasını da insanlara yardım ederek ödediğini söyleyecek.

Daha sonra Şanlıurfa’da yaşayan ve “Kelaynakçı Mustafa” olarak tanınan Mustafa Çulcuoğlu ile görüşen Ahmet Durkaya, hayatını nesli tükenmekte olan kuş türlerine adayan Mustafa Bey’in gönül işini kendisinden dinleyecek.

Gönül İşi ekibi programda son olarak bir doğa aşığı ile görüşecek ve tüm zorluklara rağmen doğa için yaptıklarını Ülke TV ekranlarından izleyicilere aktaracak.

Dünyadaki tüm kötülüklere inat iyi şeyler olsun diye canla başla, karşılıksız çaba gösterenlerin hikâyesi Gönül İşi, Ahmet Durkaya’nın sunumuyla her Salı 18.00’de ÜLKE TV’de.

 

Program Adı   : Gönül İşi

Yayın tarihi     : 09 Kasım 2021, Salı

Yayın Saati      : 18.00

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yıllar sonra müjdeli haber! Türkiye ekonomisinde peş peşe gelişmeler...
Özgür Özel-Bahçeli görüşmesi sona erdi: Özel, görüşmenin detaylarını açıkladı