Yargı 9.bölüm fragmanı Sağ gösterip sol vuruyor! Şaşırtıcı atak: Böylesi kimsenin aklına gelmezdi

Bir gerçeği itiraf etmek isterim diyen Engin'in, suçu işleyen kişinin aslında kendisi değil de babası olduğunu söylemesi Yargı'da davanın seyrini çok farklı noktaya taşıdı. Verdiği beyanla ağızları açık bıraktıran Engin'in masum olduğunu ve babası Yekta'nın cinayet suçunu kendi üstüne atmaya çalıştığını dile getirirken Yargı 9.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 09.11.2021 11:23 GÜNCELLEME 09.11.2021 11:23
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Mahkeme gününün gelip çattığı Yargı dizisinde Pars, suçun niteliği, henüz tam olarak toplamış delillerin olması ve şüphelinin kaçma ihtimalinin göz önünde bulundurularak Engin'in tutuklu yargılanmasını talep eder. Yargı son bölümde Yekta ise hem oğlu Engin'in avukat olduğunun hem de daha önce hiçbir suça karışmadığının ve adli sicilinin tertemiz olduğunun, senelerdir sabit ikametgahının bulunduğunun özellikle altını çizerek tutuklu yargılanmasını gerektirecek bir delil olmadığını izah eder.

MasterChef Türkiye'de 12 hafta boyunca yarışmıştı, yolun başındayken gitti! 'Demek ki sıra bendeymiş!'MasterChef Türkiye'de 12 hafta boyunca yarışmıştı, yolun başındayken gitti! 'Demek ki sıra bendeymiş!'

Maktulün ablası Ceylin'e saldıran, aralarında çıkan tartışma sonucunda kaçan ve Cumhuriyet Savcısı Ilgaz tarafından yakalanan Engin, mahkemedeyken akıllara durgunluk veren bir beyan gerçekleştirdi.

Teşkilat 22.bölüm fragmanı Zehra'dan milli duyguları kabartan sözler! Devlete dair tutumu çok beğenildiTeşkilat 22.bölüm fragmanı Zehra'dan milli duyguları kabartan sözler! Devlete dair tutumu çok beğenildi

Söz alan Engin'in ''İnci'yi ben öldürmedim, babam yaptı. O öldürdü. Annem de burada, isterseniz ona da sorabilirsiniz. Babam bütün suçu benim üstüme yıkmaya çalışıyor. Katil o!'' şeklinde ifadelere yer vererek suçu babasına atması Yargı dizisinde davanın gidişatını bambaşka tarafa sürükledi.

YORUMLAR 1
  • a a 2 yıl önce Şikayet Et
    savcıların durusu tek kelimeyle harika
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye ile üç ülke arasında tarihi anlaşma! 'Bu proje İsrail'in projesini kesiyor...'
Hasan Öztürk yazdı: Türkiye terörle mücadelede Amerikan eksenine girer mi?