Teşkilat 22.bölüm fragmanı Ayrılmaz ikili sırt sırta verdi! Zorluklara hep birlikte göğüs gerecekler

Kendisi yüzünden ekibinin deşifre olmasını istemeyen ve devletin itibarının ayaklar altına alınmasına izin vermeyen Zehra'nın vurucu sözleri Teşkilat dizisine damgasını vurdu. Teşkilat 22.bölüm fragmanında, evladının ele geçirilmesiyle beyninden vurulmuşa dönen Zehra'nın ''Oyun oynayacak vaktim yok, kızım nerede!'' diyerek Ceren'in boynuna yapışması heyecanı yükseltti.

GİRİŞ 13.11.2021 09:24 GÜNCELLEME 13.11.2021 15:24
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Devletinin saygınlığını ve ekibinin gizliliğini daima muhafaza etmek isteyen Zehra'nın ölümü göze alması Teşkilat 22.bölüm fragmanında seyirciden tam not aldı. Biricik yavrusunun kötü niyetli kişilerin eline düştüğünü öğrenen Zehra, her ne kadar yıkımların en büyüğünü yaşamış olsa da dimdik ayağa kalkması Teşkilat yeni bölüm fragmanında göze çarptı.

Survivor yarışmacısı Acun Ilıcalı'dan teklifi kaptı! Programda sakatlanmıştı, Kırmızı Oda'ya çağrıldıSurvivor yarışmacısı Acun Ilıcalı'dan teklifi kaptı! Programda sakatlanmıştı, Kırmızı Oda'ya çağrıldı

Rehin tutulan Yağmur'un yerini tespit edebilmek ve kılına bile zarar gelmeden kurtarabilmek için gerekirse canından vazgeçecek olan Zehra'nın riskli işlere kalkışması Teşkilat dizisinde gerilimi had safhaya çıkardı. Yeni bölüm fragmanında koşullar neyi gösterirse göstersin istediklerini onlara kesinkes vermemeyi kafasına koyan Zehra'nın, ''Ben ölür giderim, en azından kızım kurtulur.'' çıkışıyla izleyenlerin bütün dikkatini üzerine çekti. Öte yandan hiçbir şekilde umudunu kaybetmeyen Serdar'ın ''Kızını bulacağız!'' diyerek Zehra'ya teselli vermesi ve zor zamanında desteğini esirmeyip onun yanında olması Teşkilat dizisine damgasını vurdu.

YORUMLAR 13
  • Evin 2 yıl önce Şikayet Et
    Çağlar ertuğrul&Deniz baysal uyumları muhteşem
    Cevapla
  • M. B. 2 yıl önce Şikayet Et
    Dizi muhteşem, taki o becereksiz çetin rolünün diziye girmesiyle biraz saygınlığını kaybetti bence. Bir an önce o karekterin diziden çıkartılması gerekiyor hiç yakışmadı diziye. Akıncı filminde de hiç rol yapmıyordu.
    Cevapla
  • Thf 2 yıl önce Şikayet Et
    Bakalım TRT payı kalkınca ne yayinlayacaklar
    Cevapla
  • zat 2 yıl önce Şikayet Et
    TRT nin payı biter mi. Alınan her televizyondan bandrol parası alıyor. Bir de seyredilmeyen milletin dışında kanal açıyorlar. Sanatçıları keza. Bizim paramız ama hesap soramiyoruz.
    Cevapla
  • Ferhat 2 yıl önce Şikayet Et
    Gercekten turkiyemizin ne kadar güçlü ne kadar güçlü bir istihbaratı olduğunu bütün dünya bunu biliyor ve turkiyeden altina ediyorlar ama ne yazikki hep kalesçe cocuk kadin yaşlı demeden sevdiklerimizi hedef alarak yuruyorlar bu tarihlerde hep vardir icinizdeki düşmanlar herzaman tehlikeli olmuştur
    Cevapla
  • ucrun 2 yıl önce Şikayet Et
    heyecanla izliyoruz. Dünya'ya çok güzel mesajlar var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'