Alparslan Büyük Selçuklu 2.bölüm fragmanı: 'Kellesini kopartırım!' diyen Alparslan'dan okkalı hareket!

Candan öte kardeşi Hasan'ın şehitlik mertebesine ulaşmasının ardından hüzne kapılan Sultan Alparslan'ın intikam yemini etmesi Alparslan Büyük Selçuklu'da ortalığı salladı. Şehidimizin kanı yerde kalmayacak!'' diyerek yapılanın bedelinin acı bir şekilde ödetileceği mesajını veren Sultan Alparslan'ın etkileyici sözleri tüyleri diken diken etti. Peki, Alparslan Büyük Selçuklu 2.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 09.11.2021 10:39 GÜNCELLEME 09.11.2021 11:11
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Hasan'ın ahirete irtihal etmesinin ardından derin bir yasa boğulan Sultan Alparslan'ın çarpıcı sözleri Alparslan Büyük Selçuklu'da yüreklere adeta bir ok gibi saplandı. Son bölümde, ‘’Göklere, yere ve ikisi arasındaki her şeye ant olsun ki! Şehit kanını yerde bırakmayacağım. Gök girsin kızıl çıksın!’’ çıkışına imza atan Sultan Alparslan, kimsenin yaptığını yanına kar bırakmayacağının sinyallerini verir. 

Yargı 9.bölüm fragmanı? Sağlam darbe indiriyor! Akla mantığa sığmayan sözleriyle sırtından bıçakladıYargı 9.bölüm fragmanı? Sağlam darbe indiriyor! Akla mantığa sığmayan sözleriyle sırtından bıçakladı

Yapılan kötülüğün hiçbir şekilde cezasız kalmayacağını ve bedelinin er ya da geç ödeyeceklerini dair ant içen Sultan Alparslan'ın dimdik ve kararlı duruşu Alparslan Büyük Selçuklu'da dikkatlerden kaçmadı. Yeni bölüm fragmanında ise Nizamülmülk'ün ''Allah-u Ekber!'' nidasıyla kanının son damlasına kadar savaşması ve asla pes etmeden tüm gücünü ortaya koyması ekran başındaki izleyenlere helal olsun dedirtti. Son bölümün hemen arkasından paylaşılan Alparslan Büyük Selçuklu 2.bölüm fragmanında, Akça Hatun'un, ''Senden çok daha zehirli bir yılanın yok etmesi için ölmen icap etti. İntikamımı alana dek daha çok can yakacağım!'' şeklindeki sözleri gelecek hafta damgasını vuracak.

Teşkilat 22.bölüm fragmanı: Dikenli tellerle çevrili yolda başını belaya soksalar da vazgeçmeyecek!Teşkilat 22.bölüm fragmanı: Dikenli tellerle çevrili yolda başını belaya soksalar da vazgeçmeyecek!

Alparslan Büyük Selçuklu 2.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

YORUMLAR 17
  • mert 2 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel çekilmiş. bu bütçeyle yapılabilecek en güzel dizi olmuş. vırvır konuşanlar daha iyisini yapabilecekse konuşsun yoksa sussun. izlemeyen izlemez kimse zorlamıyor.
    Cevapla
  • Osman 2 yıl önce Şikayet Et
    Tam bir fiyasko bu dizi. İzlemedim geçtim Geçen sezon Aplaslan dizisinin devamını istiyoruz. Yeni dizi Avrupa tarihininimitasyon uyarlamarına benziyor. Hiçççç sevmedim seyretmeye tahammül edemedim. Benim için yok hükmğnde bu dizi... Halbuki eski Alparslanı heyecanla beklemekteydik
    Cevapla
  • sedat 2 yıl önce Şikayet Et
    ne olur izle yoksa biz naparız sen izlemezsen kahroluruz
    Cevapla
  • engin türkmen 2 yıl önce Şikayet Et
    kızı kuyudan çıkarma sahnesi tam bir ahmaklık! fon müziği aşırı yüksek ve sahnelerle alakasız müzikler çalıyor. savaş sahnesindeki müzik az daha uykumu getirecekti. karakterler silik ve yetersiz. daha izlemem. bozkır aslanı celaleddin ise çok başarılı bir yapımdı. atv yayından kaldırarak büyük hata yaptı. keşke trt sahiplense o diziyi..
    Cevapla
  • orhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Tarihi dizilerinden gına geldi.
    Cevapla
  • Kursun 2 yıl önce Şikayet Et
    Bakma kardesim!
    Cevapla
  • Karakartal karası 2 yıl önce Şikayet Et
    Pasinler meydan muharebesi yapılıyor 50 kişi anca var.Anadoluda keşfe çıkan Selçuklu birliği 12 kişi.Böyle dövüş sahneleri çekip bunu yurtdışında pazarlayacaksanız kesenin ağzını açacaksınız.Dizinin başlangıcında Kökbörü oynanıyor,ama çok amatörce çekilmiş sahneler.Biraz gayret edilse masraftan kaçınılmasa,dünyada söz getirecek yapımlara imza atılır.Çünki tarihimiz de kahramanımız çok,olayımız çok eşsiz senaryolarımız var.Amerika bu tarz dönem dizilerinde paradan ve oyuncudan görüntü efekt ve kalitelerinden taviz vermediği için bir numaradalar.Bu işte kendini ispatlamış görüntü yönetmenleri,kameramanlar ile çalışılması gerek.
    Cevapla
  • Muhammed Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Amerikanin bir numara olduğunu kim dedi sana? Madem okadar cok bilgilisin neden biseyler yapmiyorsun? Harcaniyorsun be kardeşim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!