İzleyenlerin bir kez daha şaşıp kalacağı gelişme! Yargı 13.bölüm fragmanında tehlike alarmı çalıyor

Oyuncu kimliğinin haricinde yönetmen yardımcılığı ve cast direktörlüğü de yapan Onur Durmaz'ın Yargı 12.son bölümdeki etkileyici performansı seyircisinden alkış topladı. Ardı arkası kesilmeyen tehditleriyle Ceylin'in üstüne kabus gibi çöken ve yapacaklarında sınır tanımaz hale gelen Engin karakterinin birdenbire yere yığılması herkesi şaşkına uğrattı. Hareketsiz vaziyette yatan Engin'in yaşayıp yaşamayacağı merak uyandırırken Yargı 13.bölüm fragmanı başladı mı?

GİRİŞ 12.12.2021 22:42 GÜNCELLEME 12.12.2021 22:42
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Tahminlerin çok ötesine geçecek gelişmeleriyle seyirciyi her hafta şaşırtmaya son sürat devam eden Yargı dizisinde cezaevine yerleştirilen Engin'in tehditkar tavırları ortalığı alevlendirdi. Söylemleriyle Ceylin'e rahat yüzü göstermeyen ve huzurunu devamlı kaçıracak hamlelerde bulunan Engin'in Yargı 12.son bölümde başına gelen hadise seyirciyi hayretler içerisinde bıraktırdı.

Dokunaklı ayrılık! ''Bir aile gibi hissediyorum sizi!'' deyip MasterChef Türkiye'den böyle gittiDokunaklı ayrılık! ''Bir aile gibi hissediyorum sizi!'' deyip MasterChef Türkiye'den böyle gitti

Telefonun bir diğer ucundaki Ceylin'e, Ben tek siz hepimiz! Kaybedecek ne kadar çok şeyiniz var değil mi? Ne kadar çok seviyorsunuz, seviliyorsunuz... Ama gördün, onlara zarar vermem için dışarıda olmama gerek yok. Daha da ötesi olmasını istemiyorsan sana verdiğim görevi yerine getir.'' diyerek tehdit savuran Engin'in Yargı son bölümde yaşadıklarını görenler gözlerine inanamadı.

Hem askeri hem polisiye projede oynamıştı! Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'yla tarihi yolculuğa çıkaracakHem askeri hem polisiye projede oynamıştı! Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'yla tarihi yolculuğa çıkaracak

Şahver Hoca'nın ''Şüpheden Sanık Yararlanır'' isimli kitabında yazılanları incelemeye koyulan Engin'in ansızın bayılması akıllara ''Yargı'dan ayrılıyor mu?'' sorusunu getirdi. Söz konusu kitabı kimin zehirlediği izleyenlerin merak duygusunu kabartırken, Engin karakterinin projeye veda edip etmeyeceği ise Yargı 13.yeni bölümde ortaya çıkacak.

YORUMLAR 4
  • 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence bas komserin babasi yapti
    Cevapla
  • Sebnem 2 yıl önce Şikayet Et
    Kitabın içinde zehir olduğu malum. Bence Engin bunu bilerek kendi yaptı. Birini daha tehdit etmek için kullanacak diye düşünüyorum.
    Cevapla
  • Demet 2 yıl önce Şikayet Et
    Babasına beni kaçır demişti. O kitabın içinde bayıltıcı bişey olabilir. Hastaneye kaldırılıp kaçınılabilir. Babası onu öldürebilir fakat bu karakter diziden kolay çıkmaz başrol kadar etkili.
    Cevapla
  • Okan 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynen size katılıyorum. Ya babası yada kendi ayarladığı bir şey olabilir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İkinci el otoda hareketlilik...Listenin zirvesindeki model belli oldu
Kabinede değişiklik olacak mı? AK Parti'den son dakika açıklaması